< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İptal edeceğiz artık, zaten doğru düzgün kullanmıyorum. |
|
O zaman çok şey kaçırmışsınız, denemenizi öneririm :) |
|
|
|
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! En deli sevdaları yaşarım uykusu geçerken, Mehmetçik, Zap Suyu şiiri. ![]() Hakan FİDAN Türkiye için: Nükleer silah! Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun! |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
amazon tr bizden oldu artık. hb amazonu 10lar çarpar her konuda. amazon dolandırıcı satıcılardan farksız oldu. en basitinden stanley konusunda sadece 2 yıl amazon kendi garantiyi verdiği halde. ömür boyu garantili yazıyordu. ticaret bakanlığına hileli satış aldatıcı ilan diye 4 ay önce şikayet oluşturmuştum o yüzden mi başka sebeple midir bilmiyorum kendi satıcılı olduğu ürünlerde artık garanti yazan bölümü kaldırdı. kutupayısı yetkili satıcımız değil anlaşmamış yok diye amazon faturalı hiçbir ürünğ garanti kapsamına sokmuyor. 2 yıl geçtiği zaman ise amazon birşey yapamayız diyor. ömür bıyu garantili diye satmayı biliyordu lakin. thh den sonuç bekliyoruz bakalım ne olacak. amazondan kesinlikle stanley termos almayın. şikayet var sitesinde onlarca şikayet görebilirsiniz amazondan alınan stanleylerle alakalı. |
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! En deli sevdaları yaşarım uykusu geçerken, Mehmetçik, Zap Suyu şiiri. ![]() Hakan FİDAN Türkiye için: Nükleer silah! Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun! |
|
Bir Amazon Prime kullanıcısı olarak bu haber görünümlü reklam gerek içeriği, gerek sunum şekli olarak hiç olmamış diyebilirim. İçeriğin altına * ile ufak bir "sponsorlu içerik" yazınca her türlü şeyi istediğiniz şekilde sunmayı alışkanlık haline getirmemeniz lazım. Ben böyle bir içeriği en fazla Amazon'un ana sayfasında görürsem nispeten normal karşılarım ama bu haliyle bağımsız (!) bir teknoloji sitesinde görmek hiç hoş olmuyor. Gerçi bu ilk değil, özellikle siyasi yönü olan konularda da fazlasıyla taraflı haberleri bir süredir okuyoruz. Bari "DonanımHaber by Amazon" veya "DonanımHaber by XYZ" gibi bir logo olursa en azından sözde tarafsızlık adı altında haber yapılmamış olur. |
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 22 Şubat 2026; 15:40:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hepsiburada kredi kartım var üyeliğe bağlayınca üyelik ücreti ödemiyorum, tüm kampanyalarından faydalanıyorum. Ps5 aldım vade farksız 9 taksit yaptı. Yemek sepetinden yemek alınca her seferinden 30tl bonus puan hediye ediyor. Daha iyi bir kart şimdilik görmedim. |
|
|
Başvururken sordum bunu zamanı gelince arayın iptal edelim dediler. |
|
6 aylık kodlar daha uyguna geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 27 Şubat 2026; 15:44:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Amazonun prime videosu olmaza alışveriş sitesi çöplük zaten. Eskiden uygun fiyatlı ürün satardı şimdi web dünyasını tarayıp; trendyol, hb, n11 gibi sitelerin verdiği fiyatlara kendisini eşliyor. Bu tarz çirkin amazon reklamı yapmanız da hem sitenizin hem de amazon TR'nin ne kadar erdem yoksunu olunduğunu gösteriyor. |
| _____________________________ |
|
Hayır, kimse karekodla ödeme yapamıyor diye biliyorum. |
|