*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir. |
Hepsiburada Premium'a yüzde 49 zam geldi!
-
-
Benim premium ödeme günüm 26 şubat mı ne, tam zama denk geliyor, şimdi erkenden çekeyim dedim ama bulamadım, var mı bir yolu bilen?
_____________________________ -
Geçen sene Vodafone sayesinde 1 sene ücretsiz üyelik almıştık, sanırım Şubat bitmeden süresi dolacak. Böyle bir fırsat tekrar olsa da uzatsak...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Prime'ın dengi değil bence. Prime video o fiyata sana Amazon avantajları hariç 4k HDR hizmet veriyor. Bunlar reklamlı 720p-1080p.
yine veriyor 6 ay olarak bitince onu gir
Şimdiden kod alalım, ona da zam gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Fiat 500 3K 1.2 Pop Rock Siyahı
Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ -
Amazon'un etik dışı bu reklamını hiç beğenmedim. Kıyaslattırıp altına HB Premium iptal linkini koymak nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ &#39;&#39;Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır...&#39;&#39;
Mustafa Kemal Atatürk -
hepsipay de iade bitince, benim için tamamen bitti. mevcut yıllık üyelik bitince tekrar almam.
Amazon felan iptal ettim, tek bu kaldı. Vodafone sayesinde 12+6 ay bedava premium kullanmak çok iyi ancak Vodafone hepsiburada anlaşması martta bitiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
12 ay yaptık+ 6 ay nasıl yaptınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İyi ki %50 yapmamış. Yoksa ne yapardık.
-
Vodafone yanımda happy kısmında arama yerine Hepsiburada yazın 6 aylık kod veriyor. Ancak kodu henüz girmedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Yapı Kredi sayesinde para ödeniyorum, ama artık zaten HBO Max dışında pek bir avantajı yok. Alışveriş çılgınıysanız alabilirsiniz, çünkü verdikleri hediye paraların bile saçma sapan kullanım süreleri var.
quote:
Orijinalden alıntı: denile
Amazon'un etik dışı bu reklamını hiç beğenmedim. Kıyaslattırıp altına HB Premium iptal linkini koymak nedir?Parayı veren düdüğü çalar diyoruz biz buna kısaca
Nasıl 4k yok var? Dolby vision izliyorum hatta. Reklama çözüm var aslında 
Edit: hbo için vodafone koduyla kullanıyorum yoksa işim olmaz ikisiylede 😬
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aroretiel -- 18 Şubat 2026; 12:20:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapıkredi kod falan mı veriyor hocam bende alayım öyle bişey varsa?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yok yapı kredi nin hepsiburada ya özel kredi kartı var onu alınca premium bedava oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Nerede, ben bulamadım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Amazon'a devam,hb'den arayıp premium teklif etmişlerdi benim Amazon prime'im var gerek yok demiştim.amazon sattığım malın arkasında,prime video'da 4k Dolby Atmos hdr herşey var ayrıca ücretsiz oyunlar var,hb'de ne var hiçç gerek yok
İptal etmek için sayfaya girince, yıllık 360 TL ödeme teklifi yaptı ben de onayladım bakalım. Aylık 30 TL değer yine de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İşlemci : AMD ryzen 7500F, Anakart : Biostar B650MT, Ram: Kingston DDR5 6000 Mhz 32 GB, Ekran Kartı : Palit infinite RTX 5060 ti 16 GB, HDD : Corsair 1 TB M.2 SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : Viewsonic 32 inç Curved monitör
"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro
|
Amazon'un etik dışı bu reklamını hiç beğenmedim. Kıyaslattırıp altına HB Premium iptal linkini koymak nedir?
|
|
Prime'ın dengi değil bence. Prime video o fiyata sana Amazon avantajları hariç 4k HDR hizmet veriyor. Bunlar reklamlı 720p-1080p. |
|
Hocam ben burada HB'yi savunmuyorum. Amazon'un reklam politikasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Belki ABD'de vs. bu tip reklamlar vardır ama rakibinin haberinde böyle reklam yapmak hoş değil. Üstüne üstlük DH bu reklamı alarak editöryal bağımsızlığına gölge düşürüyor bence. Diğer haberlerde hafif ifadeler kullanırken burada düşük kalite, indirme özelliği yok gibi direkt hedef alıyorlar. Hoş, Prime da zamlanınca böyle haber yapıyorlarsa ya da Prime'da yabancı diziler örtülü sansüre uğruyor gibi oradaki problemleri söylüyorlarsa tamam da diğer türlü de parayı veren düdüğü çalar oluyor.
|
|
Reklam aldınız diye Hepsiburada premium'u yermenize gerek yok. Ayrıca listede verilen bilgilerin neredeyse çoğu yanlış. Hepsiburada premium kargosu son zamanlarda amazon Prime'dan daha önce geliyor. Aynı gün teslimat yok demişsiniz ama daha geçen hafta verdiğim siparişte, sabah aldığım ürün akşam kapımdaydı. İndirim oranları indexli olduğu için kendi satıcılarında indirimler birebir aynı oluyor genelde. -Ucuzunu bulursan fark iade kısmında kampanyaya uygun olması vs saçmalamışsınız. Aldığınız herhangi bir ürünün fiyatı düşerse MH'Ye bağlanın anında aradaki farkı iade ediyorlar. Daha doğrusu kupon olarak tanımlıyorlar. |
|
Biz de Amazon'a kıyasla yarı avantaj sağlayıp bir de yüzde 50 zam yapıp fiyatını Amazon'la bir tutan Hepsiburada'nın hadsizliğini beğenmedik. İnsanları aptal yerine koyuyor bu firmalar. Bunlara hak ettikleri gibi davranmak lazım. Bu da hak ettikleri davranış biçimi.
|
|
Kazak HB deki ürün çeşitliliği Amerikan Amazondan çok daha iyi. Amazonda insan aradığını bile bulamıyor. HB nin Mh da iyi. Neredeyse tüm ihtiyaçlarımı HB den alıyorum.Amazonda çok düşeş bir şey olursa alıyorum. Çinli Trendyola ise hiç bulaşmıyorum bile. |
|
Hepsiburada gerçekten işini düzgün yapan kaliteyi yüksek tutan bence birinci e ticaret sitesidir. Yıllardır çok şey aldım beni bir defa bile mağdur etmedi. Hepsiburada takas işi yapmasa millet elindeki telefonları yok pahasına sağa sola satacak ve çoğu kişide telefon Sahibi olamayacak. Yıllardır telefonumu burada yenilerim sıfır sıkıntı. Zaten normal Kargo 100tlyi geçmiş ayda 70tl hiçbirşey. Amazon’da ikinci gelir benim için. Diğerleri zaten yaramaz
|
|
70 liraya bedava. Asıl sıkıntı trendyolda ona sövün
|
|
Hakikaten de etik dışı rezil bir reklam olmuş. Editörün araya reklam sokması da ekstradan ofsayt. Zam haberi diye giriyorsun, araya rakibinin reklamını öteki rakibi doğrudan yererek yapıyor. Hem Amazon hem de editör bakımın çok büyük bir ucuzluk olmuş. |
Benzer içerikler
- çizim programı
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- apple ıntelligence nasıl açılır
- konumsal ses nedir
- instagrama giremiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt