< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 8 Haziran 2017; 14:6:17 > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 8 Haziran 2017; 14:6:17 > |
|
Belli ki Tüketicinin Korunması Hakkında Kanundan bihabersiniz. Ama gelmiş buraya ahkam kesiyorsunuz. Satıcı ve üretici/ithalatçı müteselsilen bu ayıptan sorumludur. Yani hepsiburada da bu ayıptan sorumludur. Bir şey bilmeden atıp tutmayın.
|
|
tamam da ürünün satıcısı hepsiburada, faturası da hepsiburada tarafından kesilmiş. ben nasıl servis ile muhattabım?
ayrıca servis medisananın bile değil, goldmaster servisi. muhtemelen onlar adına tamir yapan bir servis. üründen sorumlu olan ürünün satıcısıdır, servisi değildir benim bildiğim. servisi şikayet etmem gerekiyorsa onları ederim, ancak servis ile ilgili herhangi bir fatura kağıt veya başka bir kayıt yok. her şey hepsiburada üzerinde. |
|
Tüketici haklarında bilginiz yanlış. Satılan alınan bir mal yada ürün için tenik servis sürecinin başlaması ;
- satın alınan yer - yetkili teknik servis - distribütör gibi devam eder ve tüketici nereye isterse oraya verebilir. Bunlardan hiçbiri ben almıyorum , ben uğraşamam şuraya git diyemez. Daha öncede H.B. yada vatan gibi yerler bana daha kolay olduğu için ürünü göndermek istedim ama servise yollayın dediklerinde , yasal hakkım olarak ben aldığım yer olarak size yolluyorum siz servise yönlendirirsiniz dediğimde itiraz edememişlerdir. Ki H.B. bu arızalı ürünler için birton kargo ücreti ödüyor ve yasal olarak zorunlu olmasa sence ödermi ? Yapsa bile kargo parasını kesin talep ederdi. Yasaları ve haklarımızı bilelim ve kullanalım ! |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 16 Aralık 2016; 20:27:33 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin07 -- 16 Aralık 2016; 20:50:48 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|