Şimdi Ara

Gameekstra ve N11 5 Aydır paramı iade etmiyor | Edit İş bankası parayı iade etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş bankasına harcama itirazında bulundum 1 hafta içinde paramı iade etti banka .

-----------------
    Herkese merhabalar, N11 Gameekstra üzerinden aldığım Samsung HG70 monitor test ettim ve renkleri eski Samsung LC24F390'da daha soluk olduğunu ve HDR aktif iken düzgün çalışmadığını ekranda çizgiler oluştuğu gördüm sonraki günlerde dedem vefat etti o yüzden biraz geç ama 14 gün dolmadan düzgünce kutuya koyup n11 iade talebi oluşturup Aras kargo ile iade ettim.

Gameekstra ve N11 5 Aydır paramı iade etmiyor | Edit İş bankası parayı iade etti

Görselde olduğu için yasal hakkım kabul etilmeyip red edildi . Bana iade etmişler evde yokken evdekiler almış sonra kutuyu açmadan bidaha gönderdim

tekrar yasal hakkım kabul etilmeyip red edildi tekrar iade talep ettim

ürünü sonra 2-3 kere bana gönderdiler kargoyu teslim almayıp geri gönderdim

Ne üründe nede kutusunda fiziksel hasar çizik yoktu naylonlarını bile sökmedim kutuda sadece kargo etiketleri vardı böyle hakaret eder gibi verilen olumsuz yanıtlardan sonra şirket yorumlarına bakayım dedim keşke almadan önce baksaydım.

4 ay oldu ve monitor elimde değil mağazada olmasına ve benim haklı olmama rağmen N11 araya girip yardımcı olması gerekirken bostan korkuluğu olmayı tercih edip müşteri kaybetmediği seçiyor . N11 ve Gameekstra'dan alışveriş yapmanızı tavsiye etmem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 5 Haziran 2020; 13:48:26 >

• Bende Asus klavye almıştim bu firmadan,arızalandı,tamir için gönderdim,tamir olmadığı için 2 sene önce aldığım fiyata hediye ceki verdiler kabul etmedim,tüketici mahkemesine verdim ,misli olarak değiştirilmesine karar verildi,firma karara uymadı,icraya verdim 3 kere yazı gitti icradan cevap ta vermediler,bende icra kanalıyla malın bugünkü değerini tespit ettirip para üzerinden alacağa döndürüp banka hesaplarına bloke koydurdum,bu şekilde paramı aldım,telefonlara ulaşmak imkansız,açsalar bile oyalayip duruyorlar,bu firma pişmanlıktır,100 daha fazla verip sağlam bir firmadan ürün almak en iyisi bence
  • 1
    Cevap diyorda bende cevap görünmüyor
  • N11.com üzerinden birtane tost makinesi aldım. Tost makinesini satıcı bana farklı ve büyük kutu ile yolladı. Bende içimden '' vay be ne satıcılar var ya adam kendi ürün kutusu harici başka kutuya koymuş demek ki müşteriyi düşünüyor kırık bozuk gelmesin '' diye düşünüp kapıdan kargoya aldık. Sıfır hasarsız güzel bir koliydi.

Kutuyu açtım birde ne göreyim ? makinenin asıl kendi kutusu paramparça olmuş. Hala saf gibi iyi niyetle '' her halde kendi kutusu dayanıksız ve kötüydü vs güvenlik önlemi diye sarıp yollamışlar ne güzel '' alt üst tabla kısmı tutmuyor denk gelmiyor, fişe takıyorsun evdeki sigortayı attırıyor. Baktım ürün bozuk yani ? hadi mal düzgün olsa kutusunu falan salla gitsin de mal düzgün değil. Satıcıya yazdım, iade talebi oluşturuyorum.

Talebi oluşturdum n11'den bana n11 sürat kargo iade kodunu verdi kargo bana aras kargo ile gelmişti. Neyse her halde dedim satıcının anlaşması böyle vs. sürat kargoya bildirdim gelmiyorlarmış, bir baktım ilçemde sürat kargonun şubesi yok ? neyse başka sürat kargo şubesini bulup gidip onla yarım gün uğraşıp kutusuna vs koyup herşeyi ile bana geldiği şekil yapıp şubede iade kargo gönderi kodunu verip iade ettim.

Satıcıya da bildirdim böyle böyle iade ettim alınca onaylarsanız sevinirim. Ertesi gün yollamıştı 2 iş günün de adamın eline geçti şubeden kargoyu teslim almış. Baktım sistemden adam iadeyi reddetmiş. Yazdım ne oldu niye ? adam bana demesin mi faturası yok iade almayız. İyi de faturasız yolladınız zaten bende faturası yok ki ? neyse tekrar aynı talebi açtım bildirdim yani iade ettiğimi vs. n11'e bu arada yazdım, ya böyle böyle satıcı bana faturasız malı yolladı faturası nerede diye soruyor. Teslim almış ürünü ama reddediyor ? ilgileniyoruz dedielr vs 14 iş günü yasal hakkımı böyle herif 5 6 kere reddedip 14 günü geçirdi.

N11 o arada HİÇ BİR ŞEY YAPMADI. Telefonla arıyor şikayet bildirdik şöyle böyle herif malı teslim alıyor faturasız mal satıyor yetmiyor bozuk ürün dolandırmış n11 hala daha satıcıyı koruyor versenize paramı ya ? satıcıya ilettik şöyle böyle beni 20 25 gün oyaladılar. Satıcı da o arada git istersen cimer'e şikayet et selam söyle vs diye yazıyor.

Herif hem malımı gasp etti hem de iadeyi kabul etmedi paramı da çaldı resmen. N11 üzerinden satıcıya araştırdım. Kep numarası vergi zımbırtısı vs. vs. ankarada bir firmaymış kendi sitesinden satış yapıyormuş ama kapatmış vs. neyse ben bunun adresini bir şekilde buldum. Adresi araştırdım hani izmirden arabaya atlayıp gidecektim o tost makinesiyle bir tost yapıp bu arkadaşlara yedirecektim, hani bir bakalım tostumu yesinler o böyle git istersen cimer'e şikayet et diyen hangisiyle ona özel tost yapmayı planlıyordum. Neyse adresi araştır et yap çevresindekileri sor soruştur böyle bir firma yer yokmuş. Adreste boş arazi gibi birşey, palavradan yalan adres verilmiş.

Baktım olmuyor öyle böyle ne yapalım Tüketici hakem heyetine başvurdum. Online zaten başvurması kolay, işte böyle böyle n11'den şu ürünü şu tarihte bu ... sipariş numarası ile aldım ancak ürünü satıcı şu tarihte yolladı bozuk ve sıkıntılı diye ertesi gün şu tarihte iade için kargo kodunu alıp iade ettim onun da teslim aldığının belgesi budur diye hepsini pdf olarakta sisteme ekledim. THH sonucu yaklaşık 1 ay sonra falan açıkladı. Ben n11'den aldığım için direkt n11'İ şikayet ettim yani sonuçta aracı n11, karar geldi kazandım. Kararı n11'e ilettim, 1 hafta içinde paramı n11'den kuruşuyla geri aldım.

Bundan sonra n11'den birşey alırsam artık öyle n11'i araya sok vakit kaybet vs iadeyi kabul etmedi mi tak thh'e vericem. Sıfır sıkıntı onlar uğraşsın dursun bundan sonra. O git cimer'e şiakyet et diyene de daha sonra yazdım ne oldu diye böyle parayı sökerek aldım diye cevapta yazmadılar.

• hakem heyetine verdim ayın 6.sında baktım gündemden çıkarıldı yazıyor onlarda kapandı gecici olarak

bugün kargo ellerine ulaşmış. 16 sına kadar yanıt vermeleri gerekiyormuş. bakalım ne olacak.
  • Bende Asus klavye almıştim bu firmadan,arızalandı,tamir için gönderdim,tamir olmadığı için 2 sene önce aldığım fiyata hediye ceki verdiler kabul etmedim,tüketici mahkemesine verdim ,misli olarak değiştirilmesine karar verildi,firma karara uymadı,icraya verdim 3 kere yazı gitti icradan cevap ta vermediler,bende icra kanalıyla malın bugünkü değerini tespit ettirip para üzerinden alacağa döndürüp banka hesaplarına bloke koydurdum,bu şekilde paramı aldım,telefonlara ulaşmak imkansız,açsalar bile oyalayip duruyorlar,bu firma pişmanlıktır,100 daha fazla verip sağlam bir firmadan ürün almak en iyisi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mağazadan mağaza değişiyor ama n11 kötü mağazalarıda iyi mağzaymış gibi yüksek puanda tutuyor

ayrıca n11 hb gibi siteler müşteri memnuniyetine bakmaz bu pazarın sahibi benim ben dersem o olur demez satıcıdan aldığı komisyona bakar sadece. monütör konusunda vatanı tek geçerim. eskiden mağazada deneyip alıyordum ve mağazaya götürüp değiştirme hakkın vardı şuan nasıldır bilemiyorum.

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • Ben de bir kulaklık almıştım N11'den. Kulaklık geldi, aynı kulaklıktan bende de vardı, kapakları çok hızlı kapanıyor ve daha farklı duruyordu. Satıcı değişime gönderebilirsiniz dedi. Gönderdim, baktım satıcıdan ses seda yok. N11 Canlı Desteğe yazdım, satıcıyı bekleyin diyor şaka gibi. Ardından satıcı telefon numaramı isteyip beni aradı. Benden özür diledi, sistemde bir sorun varmış ve anlaşma kodu gelen kargoları sisteme giremiyormuş. Eski kodu istedi benden. Ardından da hemen ürünü gönderdi. Satıcı iyi olmasa THH ile uğraş dur yapacaktım anlayacağınız.

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Beyaz

• Hocam geçmiş olsun, beyler ben çok büyük bir e-ticaret firmasının çağrı merkezinde çalışıyorum ve sizlere hak veriyorum.

Ne yazık ki ürünü açtığın için temsilci olarak sana “2. el statüsüne düşmüş açtiğiniz için servis raporu gerek” derler.

Bir arkadaşta fatura yok diye red yemiş bir yorumda gördüm,
    Arkadaşlar bireysel fatura kestirdiyseniz kesinlikle faturasız iade etme hakkına sahipsiniz aklınızda olsun. Kurumsal ise muhasebeden iade faturası gerek Bireysel ise fatura olmadan iade alabilirsiniz bunu biz temsilcilerde söylüyoruz bilginiz olsun diye satıcılar böyle zorluk çıkarırsa bireyselde fatura lazım diye yasal hakkınızdır iade etmek için üstüne gidin.

Ayrıca son olarak;
    Kargoların eve gelip ürünü alma hizmeti var ama temsilcilerin çoğu müşteriyi göndermek için gelmek zorundalar arayın ısrar edin deriz. Ama zorunda değiller (:

Sorunuz varsa e-ticaret ÇM ile ilgili cevaplarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çikko kullanıcısına yanıt
    yasada böyle durum yazmıyor 14 gün içinde iade edebilirsin yazıyor
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.