Şimdi Ara

Hepsiburada.com REZALETİ --- SORUN ÇÖZÜLDÜ Technoplus Yardımcı Oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
5
Favori
39.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
740 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence şikayet var gibi sitelere yazın o zaman daha çabuk ilgileniyorlar dönüşleri daha hızlı oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli0707 -- 4 Ekim 2017; 11:21:16 >
  • hepsiburadada satıcıyı kara listeye alma gibi bir özellik var mı? varsa hemen bu ahlaksızları işaretleyelim ileride bizim de başımıza benzer olaylar gelmesin
  • Teknoplus ın adresi telefonu yok mu? Ben olsam adrssi bulur oraya gider ortalığı birbirine katarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gibi durumlarda onlar çakallık yapmaya çalışıyor siz doğru yolda hakkınızı aramızsınız ama bu gibi şirketlerin umrunda değil keşke ilk 15 günde hiçbir şey demeden koşulsuz iade hakkınızı kullansaydınız malesef artık bunun için geç

    E-devlet üzerinden tüketici hakları mahkemesine başvurun elinizde kanıtlar var kısa sürede sonuçlanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün hasarlı olunca koşulsuz iade hakkı olmuyor bildiğim kadarıyla sonra satıcı ürün hasarlı geldi diyebiliyor
  • Hepsiburada iyice cıvıttı. Benzer sorunlar yaşamaya başladım müşteri hizmetlerina bağlanmak bi sorun zaten ve baştan savıyolar zaten mesajlara cevap gelmiyor hiç. Yapılacak en güzel şey ordan bişey almamak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IOserI

    O dolap takımı yüzünden herkes çok çekti. Ucuz diye bende aldım kutuyu bir açtım ürünler esnetilmiş. Bana kargo tespit tutanağı varmı diye direttiler. Kutunun içini üst kata taşıyıp kargo görevlisi doğru teslim etti diye baksaydı diyince direk iade aldılar ama ürünün gelmesi 3 gün geri iade 12 günde bitti.

    Horoz lojistik bastan asagi faul. Kargo tasima sirketi, kargoyu kaybedermi ya. Hani mektup,zarf falan olsa anlayacagim da 180 cm uzunlugunda bir kutudan bahsediyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tabi bide milleti salak yerine koyup indirim diye herzamanki fiyattan satmlarıda var. 50 liralık ürünü 100 yapıp sepette yüzde 45 ile dolandırıcılık yapıyor resmen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wampire^^

    Arkadaşlar hepsiburada.com tercih etmeyin. Müşteri hizmetleri gördüğünüz gibi rezalet. Bende sistemdeki bir hataları yüzünden defalarca aramıştım. Hep bankaya yönlendiriyordu, call center ekibi aşırı acemi tuhaf cevap verenleri vardı. Bankayı arıyordum sorun yok diyordu. Hepsiburada kendini bitiriyor uzak durun.

    alakası yok kardeşim şimdi şikayet var'a girsen alışveriş siteleri,bankalar,kargo şirketleri olsun yüzlerce şikayet olduğunu görürsün ee şimdi işimiz gücümüz yok sabahtan akşama kadar bunları mı okuyup duralım ordan ayağını çeksen öteki taraftan yine batarsın yani hepsiburada tekel konumunda olduğu için birşey aradığın zaman direk orası çıkıyor o yüzden bu kadar tekel konumunda olupta tek tük şikayetin olmasını doğal karşılıyorum çünkü hepsindede şikayet var şöyle bakıyorumda atılan şikayetlere çoğuda saçma sapan sorunu çözülse bile adam gelip birdaha yazmıyor




  • Baksan o esnaf hiçbir cumayı kaçırmaz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler DH böyle günlerden başka bir işe yaramıyor, herkes elini taşın altına azda olsa sokup bu satıcıyı afiş etsin .

    Herkes elinden geldiğince mesaj atıp yukarda tutsun. Hatta googleden Technoplus diyip aratın bu sayfayı bulup giriş yapın.

    vatandaş Technoplus yazdığı zaman direk bu link çıksın. Böyle hainler ekmek yemesin bu ülkede sürünsünler . Bir an kendimi sizin yerinize koydumda, Herhalde o dükkanı bulup bir kaç televizyonu kafasında kırardım o davaronun .

    Geçmiş olsun size tekrar ülkemizde e ticaret sitelerinin çoğu dolandırıcı site olarak görüyorum . Elin çinli siteleri bile bunlardan dürüst, lanet olsun böyle insanlara .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 4 Ekim 2017; 11:36:32 >
  • Hizlial.com dan 3 yil once 32 inc tv almistim 3 gun sonra bozuldu geri gonderdim dilekce ile beraber. Kurulu servis yapmasi gerekirken ben yapmistim birde. Adamlar sorgusuz sualsiz iade ettiler ucreti. Hizlial iyiydi keske batmasaydi. Hepsiburada'da iyi ama saticisi hepsiburada olmayan urun almayin kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun böyle saçma sapan satıcılardan alışveriş yapmayın,200-300 fazla verip bayiiden ya da sağlam yerlerden alın. Beş sene önce istanbul Bilişim den iki tv aldım,46 lık salona küçük geldiği için değiştirip 55 liği aldım o zaman tv açıldığı için ufak bir fark aldılar ama değiştirdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 4 Ekim 2017; 11:40:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezillik..

    tez zamanda hakkınıza ( TV ve paranız ) kavuşur bu firma hakkında da gerekli işlemler yapılır inşallah

    konu hiç aşağılara düşmesin up up
  • Eskiden bende bir ekran kartı almıştım.Ekran kartı sorunlu çıktı bende hb'ye iade değişim talebiyle iade etmiştim.Daha sonra arkadaşlar benim ekran kartımı kaybetti.3Üç dört ay boyunca derdimi anlatan mailler yazdım.Eski yazdığım maillere cevap gelene kadar sanki hergün mailleri okuyan personelleri değişiyor gibiydi.Her seferinde olayları en başından tekrar tekrar anlatan mailler atıyordum.Dört ay boyunca sorunumu çözmediler.Daha sonra sikayetvar.com'a başımdan geçenleri anlatan bir şikayet formu doldurdum.Aynı gün ekran kartının parasını iade ettiler.Tavsiyem sikayetvara.com'a konuyu yaz.Birkaç gün içinde çözülmezse tüketici mahkemesine başvur.Geçenlerde haberi vardı e-devlet üzerinden bile başvurulabiliyor olması lazım
  • geçmiş olsun. artık kime güveneceğimizi şaşırdık. firma dolandırıcı olabilir ama aracı firmaların mağduriyeti çözmesi gerekir. hepsiburada gibi bir firma gerekli bütün evrakları vermenize rağmen sorununuza çözüm bulamıyorsa, art niyet vardır. başka açıklaması yok.
    İnşallah bir an evvel sorun çözülür ve sağlam bir tv gönderilir.
  • Konu yukarida kalsin ve bu terbiyesizligi herkes okusun diye yaziyorum. Elimden geldigince de bu sekilde yardimci olmaya calisicam.



    Ulkenin civisi cikti hukuk kanun diye bisey yok yaltirim yok denetim yok sonumuz hayir olur insallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    Hocam internetten başvuru yaptım, sizce tekrar hakem heyetine gidip dilekçe ile başvuru yapmalı mıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.