QR KOD OKUTMA SORUNU
merhabalar. Oneplus Nord N10 5G telefonum var. Son 1-2 aydır QR Kod okumalarında sorun yaşıyorum. eski okuyucu programı sildim aynı uygulamayı tekrar kurdum, farklı uygulamalar kurdum ama sonuç değişmedi. özellikle PDF uzantılı QR Kodları telefon açmıyor. Önceden sorunsuz açılan kodlar şimdi açılmıyor. Bazı formatları da metin olarak algılıyor. bu tür sorun yaşayan yada çözümünü bilen var mı?
özellikle oğlumun ödevlerinde QR Kod çok lazım oluyor.
konuyu nereye açacağımı bilemedim, hatalı yere açtıysam kusura bakmayın.
merhaba, maksimum 10.000 TL bütçe ile toz torbasız elektrikli süpürge arıyorum. Philips, Siemens gibi markalardan önerisi olan var mı?
KLİMA GAZ KAÇAĞI VE TAMİRATI
merhaba. 2017 1,3 Urban sedan aracım var. geçen yaz Ağustos ayında klima sıcak üflüyordu, gazı bitmiş dediler. gaz dolumu yapıldı. Bu yaz kurban bayramında tatile giderken klimayı açtım, yine sıcak üflüyordu. uzun yolda klimasız ailecek rezil olduk. gittiğim şehirde adamlar kılcal sızıntı olabilir, yazdan yaza gaz basarak kullanmaya devam et dediler. kaçak bulmak zor ve maliyetli dediler. takriben 15-20 gün sonra klima yine sıcak üflemeye başladı. gaz kaçağı tespiti zor bir işlem mi? haftaya cuma yine uzun yola çıkacağım. klimasız olmuyor. cam açınca sesten başım ağrıyor. İstanbul Avrupa yakasında bu konuda işinin ehli bir yer var mı?
dün tanıdık vasıtasıyla bir ustaya gittim. klima radyatöründe kaça var dedi. Tamir edilsin dedim, sağlıklı olmaz dedi. Gittiğim usta tamir ile uğraşmaktansa değişim tercih ediyordu. Bende tamam dedim. Klima radyatörü değişecek, klima gazı basılacak. 3.000 TL fiyat çıkardı. bende ok dedim. Akşam aracı alacağım. Siz fiyat normal mi? Başka bir arkadaş, sırf ön tamponu söküp takmaya 1.300 T civarı ücret alırlar dedi. Klima gaz dolumu da 650 TL civarı. Bu şekilde düşündüğüm için, fiyat normal geldi.
ülkeden enflasyon ve zamlar uçuyor. Mahallemde otopark sıkıntısı olduğu için 4 yıldır otoparka bırakıyorum. normalde yılda bir zam yapılırdır. makul oranlarda. son bir yıldır 3 ayda bir zam oluyor. yıl başında 400 TL den 700 TL yapılınca, farklı bir otoparka geçtim. 500 TL aylık ücret ile. Ocak, Şubat Mart 500 TL ödedim. Nisan ayında 680 TL yapıldı. bugün mesaj geldi, Ağustos ayı itibari ile 1.150 TL oldu diye. bu kadar fahiş zamlar ile nasıl başa çıkacağız? Şişli bölgesinde otopark fiyatları hakkında bilgisi olan yada daha uygun abonelik olan yer var mı?
İstanbul Şişli bölgesinde sabahtan beri internet yok. sabah arıza kaydı açtım, arıza yok. kesinti sizin hattınız ile alakalı kabloları kontrol edin dediler. sonra genel arıza var, 14:30 düzelecek dediler. şimdi de 16:53 de düzelecek diyorlar. İnşallah bugün internet gelir.
bu civarda olup, kesinti yaşayan var mı?
VESTEL 50QA9700 UYGULAMA KİLİTLEME ??
merhaba. Vestel TV aldım. TV de uygulama kilitleme özelliği yok. bu kadar basit bir uygulama yeni nesil bir QLED TV de nasıl olmaz, anlayamadım.
5 Yaşında oğlum bar, eski TV de şifre olduğu için bizim bilgimiz yada onayımız olmadan hiç bir uygulamaya erişemiyordu. Şimdi şifre olmadığı için her uygulamaya ver her ayara erişebiliyor.
uygulamalarda aradım, bir program buldum, o da sadece süre kısıtlaması var. kilitleme için ücretli versiyonu almam gerekiyor.
Sizlerin bildiği Android TV için kullanabileceğim bir uygulama kilit programı var mıdır?
bu konu ile ilgili hiç tavsiye yada yorum bulamadım. Genelde her TV de olan ve olması gereken bir özellik olduğu için, kimse bu konuda araştırma gereği duymamış.
DÜŞÜK BÜTÇELİ KOMPLE SİSTEM
merhaba. oğlum için hazır sistem (monitör+klavye) komple set almak istiyorum. evdeki olan pc,klavye ve monitör çok eski. çöp olacak seviyede. karne hediyesi olarak düşük bütçeli bir set alıp. zamanla içerisini güncellemek istiyorum. aşağıdaki gibi setler almaya değer mi? ayrı ayrı mı almak daha mantıklı olur?
bütçem düşük, PC için çok komik gelebilir. ama yağmasa da gürler, mantığı ile mevcut PC den iyi geleceği kesin.
maksimum 13-14 K.
https://www.epey.com/masaustu-bilgisayar/dragos-atm00000035.html
Tablet Tavsiyesi
merhaba. 5 yaşında oğlum için basit oyunları oynamak ve youtube videoları izlemek için uygun fiyatlı bir tablet arıyorum. Siz değerli forumdaşların tecrübelerinden yararlanmak istedim.
Bütçe Maks 2000 TL
epey.com da inceledim. F/P olarak vestel buldum.
vestel marka olarak ürkütücü geliyor. Acaba cihazları hala sorunlu mu?
VESTEL V Tab Z2 Lte 64 Gb 10.1'' Tablet 20283915
SHARP BUZDOLABI KAPI LASTİĞİ ?
merhaba arkadaşlar. konuyu yanlış yere açtıysam, kusuruma bakmayın. 16 yıldır kullandığım buzdolabının kapağı zor kapanmaya başladı. Sanırım kapı fitilleri miadını doldurdu. Sharp SJ-51H-GY MODEL için alt kapı fitili arıyorum. ölçüleri 72*100 CM. internette aradım bu model için satış yapan bulamadım. İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum.
belki burada bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır diye, danışmak istedim.
merhaba. klanımız 22.seviyedir. her gün ks yapılır. LİGDE USTAl 2 seviyedeyiz. oyunlar full yapılır.
yaş ortalaması yüksek, bağış sorunu ve zorunluluğu olmayan klanımıza BB15 ve üzeri saldırıları eksiksiz yapan arkadaşlar arıyoruz. şuan 30 üye var. zayıf köyleri, erken basılan köyleri ve saldırı konusunda yetersiz arkadaşları ihraç ediyoruz.
klan adı sivaslılar
#20CR08G8G
lig 15 kişilik. yedek kalan üyeler de 60 civarı madalya kazanıyor. klandaki bütün üyeler lig kadrosuna alınır.
ks lere katılım zorunlu değil.
ligde hero zorunlu, ks lerde herolar yatabilir.
lige alımlarımız devam ediyor.
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.858
İkinci El Bölümü Mesajları: 259
Konularının görüntülenme sayısı: 360.285 (Bu ay: 4.704)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.875 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar