Bazı araçlarda görüyorum turbo and supercharged yazıyor , ikisinin kombineli bir şekilde nasıl çalıştıklarıyla iligi bilgi bulamadım .
Alt devirlerde kompresor, üst devirlerde turbo..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
bkz. scirocco 160hp TSI Twincharged Stratified injection.. aslında bunlara cift turbo supercharger yapıcan sonrada kompresor kasnagı bide yazılım yaptınmı sabahlar olmasın
desotoD
kullanıcısına yanıt
pistonlar dayancakmı, motor conta sübaplar artan basınca ne kadar dayanacak, egzantirik, şanjıman nolcak, bu yükleri kaldırabilicek yapıdamı vw şanjımanları, piyasadaki en adi veya en çabuk bozulan kalitesiz metalden üretilmiş gibi görünüyor şikayetlerden
quote:
Orijinalden alıntı: cavador
pistonlar dayancakmı, motor conta sübaplar artan basınca ne kadar dayanacak, egzantirik, şanjıman nolcak, bu yükleri kaldırabilicek yapıdamı vw şanjımanları, piyasadaki en adi veya en çabuk bozulan kalitesiz metalden üretilmiş gibi görünüyor şikayetlerden
dayanacak mı , şanzıman , ne olacak , kaldırabilecek , şanzıman
@cavador garantiden değiştiririz
DSG En iyi şanzımawfgmöopjdiyhpşeorkögyjköiohıjkgmlvöpejhf.dll not found
bu ağır olmuş işte
quote:
Orijinalden alıntı: desoto
bkz. scirocco 160hp TSI Twincharged Stratified injection.. aslında bunlara cift turbo supercharger yapıcan sonrada kompresor kasnagı bide yazılım yaptınmı sabahlar olmasın
sonra tek turbolu vtec içinden geçecek oturup ağlayacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: Tüylü Bamya
quote:
Orijinalden alıntı: cavador
quote:
Orijinalden alıntı: HondatugraL
quote:
olsun hacı tok kapı sesi yeter bana
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HondatugraL
quote:
olsun hacı tok kapı sesi yeter bana
O sese karşı boynumuz kıldan ince
Çift turbo , tek turbodan daha kötü çalışıyor . Bir kaç test videosunu izlemiştim pek katkısı yok masraftan başka
quote:
Orijinalden alıntı: @Majesty
Çift turbo , tek turbodan daha kötü çalışıyor . Bir kaç test videosunu izlemiştim pek katkısı yok masraftan başka
Twin turboyu yabana atmamak lazım Bmw 2.0dizel motorunun kullandığı x1 2.3d ve 525 xdrive da kullandığı motor çift turbolu ve 2.0 dizele göre öyle böyle yürümüyor. (218hp 450 nm tork)Kendi aracımdada çift turbo olmasada twinscroll turbo mevcut buda performans,turbolag ve tüketime olumlu yönde yansıyor. Yine Örnek olarak Amarog'u da verebilirz BiTDi 2.0 olup kamyonet olup en kucuk hacımlı ve en makul tuketime sahip gibi görünüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme