Şimdi Ara

Hem Turbo Hem De Süperşarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı araçlarda görüyorum turbo and supercharged yazıyor , ikisinin kombineli bir şekilde nasıl çalıştıklarıyla iligi bilgi bulamadım .

• Alt devirlerde kompresor, üst devirlerde turbo..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkz. scirocco 160hp TSI Twincharged Stratified injection.. aslında bunlara cift turbo supercharger yapıcan sonrada kompresor kasnagı bide yazılım yaptınmı sabahlar olmasın
  • desoto D kullanıcısına yanıt
    pistonlar dayancakmı, motor conta sübaplar artan basınca ne kadar dayanacak, egzantirik, şanjıman nolcak, bu yükleri kaldırabilicek yapıdamı vw şanjımanları, piyasadaki en adi veya en çabuk bozulan kalitesiz metalden üretilmiş gibi görünüyor şikayetlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

pistonlar dayancakmı, motor conta sübaplar artan basınca ne kadar dayanacak, egzantirik, şanjıman nolcak, bu yükleri kaldırabilicek yapıdamı vw şanjımanları, piyasadaki en adi veya en çabuk bozulan kalitesiz metalden üretilmiş gibi görünüyor şikayetlerden

dayanacak mı , şanzıman , ne olacak , kaldırabilecek , şanzıman
  • @cavador garantiden değiştiririz
  • DSG En iyi şanzımawfgmöopjdiyhpşeorkögyjköiohıjkgmlvöpejhf.dll not found
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tüylü Bamya

quote:

bu ağır olmuş işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

bkz. scirocco 160hp TSI Twincharged Stratified injection.. aslında bunlara cift turbo supercharger yapıcan sonrada kompresor kasnagı bide yazılım yaptınmı sabahlar olmasın

sonra tek turbolu vtec içinden geçecek oturup ağlayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tüylü Bamya

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

quote:

bkz. scirocco 160hp TSI Twincharged Stratified injection.. aslında bunlara cift turbo supercharger yapıcan sonrada kompresor kasnagı bide yazılım yaptınmı sabahlar olmasın

olsun hacı tok kapı sesi yeter bana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

quote:

olsun hacı tok kapı sesi yeter bana

O sese karşı boynumuz kıldan ince

• Çift turbo , tek turbodan daha kötü çalışıyor . Bir kaç test videosunu izlemiştim pek katkısı yok masraftan başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Çift turbo , tek turbodan daha kötü çalışıyor . Bir kaç test videosunu izlemiştim pek katkısı yok masraftan başka

Twin turboyu yabana atmamak lazım Bmw 2.0dizel motorunun kullandığı x1 2.3d ve 525 xdrive da kullandığı motor çift turbolu ve 2.0 dizele göre öyle böyle yürümüyor. (218hp 450 nm tork)Kendi aracımdada çift turbo olmasada twinscroll turbo mevcut buda performans,turbolag ve tüketime olumlu yönde yansıyor.
    Yine Örnek olarak Amarog'u da verebilirz BiTDi 2.0 olup kamyonet olup en kucuk hacımlı ve en makul tuketime sahip gibi görünüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.