Şimdi Ara

HD3850 Ani FPS Düşüşleri Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sistem:PentiumD 2.66,1GB ddr-2 ram,sapphire 256mb HD3850..

arkadaşlar sorunum şu oyunlarda ani fps düşüşleri yaşıyorum..mesela daha önce episode one oynarken fps 60'ken birden 30'lara düşüp ani takılmalara yol açıyordu,dedim oyundandır..az önce most wanted yükledim 1024*768'de yine anlık takılmalar meydana geliyor..

kullandığım sürücü 8.2 acaba driver kaynaklı bir sorun mu siz ne kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.. ni FPS D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi тнємαу -- 21 Şubat 2008; 22:20:05 >

• 7.12 yükledim hala aynı neden olabilir fikri olan yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi тнємαу -- 20 Şubat 2008; 18:57:23 >
  • dediğin problem sürücüden gözüküyor.. bir iki sürücüdaha dene bence..

birde ani takılma dediğin devamlılık arz ediyorum.. yani 30 a düşüp artık öylemi devam ediyor..

yoksa anlık ani düşüşlermi.. öyle ise sistemin performnası ilede alakalı olbilir.. oyun ayarlarını düşür biraz.. yada AA yı falan kapa
  • arkadasım sistemi yazarmısın.normalda 8.2 iii calısıyo.sen drıverrı yuklerken yanlış yapıyorsun yada sıstemden olabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

dediğin problem sürücüden gözüküyor.. bir iki sürücüdaha dene bence..

birde ani takılma dediğin devamlılık arz ediyorum.. yani 30 a düşüp artık öylemi devam ediyor..

yoksa anlık ani düşüşlermi.. öyle ise sistemin performnası ilede alakalı olbilir.. oyun ayarlarını düşür biraz.. yada AA yı falan kapa

anlık takılma mesela 50'den 30'a düşüyor sonra hemen tekrar çıkıyor..bu takılmaların dışında 50-70 arasında hep..7.12 ve 8.2'de sonuç aynı sistemden bişey gibi geliyo bana ama ne olabilir ki

karakan sistemş yukarıya yazdım ayrıca panelde de yazıyor

• yok mu fikri olan ?
  • İmkanın varsa bi ramini arttırıp dene düzelirse ram alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bu ekran kartının ilk gelen surucusu kac cd ile beraber gelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froyds -- 20 Şubat 2008; 22:23:50 >
  • ben su anda 8.2 kullanıyorum.bir sorun yok.ama kartı yeni aldım bi kıyaslama yapamıcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: froyds

arkadaslar bu ekran kartının ilk gelen surucusu kac cd ile beraber gelen

benim cd ile gelen sürüm 7.11..

oyun sırasında msn,kaspersky ve catalyst açık bunlardan olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi тнємαу -- 20 Şubat 2008; 22:35:46 >
  • eski driver versiyonları ile cakısma yapıyor olabilir ben 8.2 kullanıyorum kasılma veya fps dususu yok
  • surucuden degil senin problem.islemci ram yuzunden veya zaten ramden 256 calan ekran kartindan olabilir, surucuden de olabilir ama o kadar dusmeler olmaz surucuden hani gears of war filan desen neyse diyecem de 1024 de anlattigin sekilde takilmayi surucu yapmaz o oyunlarda.ram ekle tavsiyesine ben de katiliyorum.
  • ram'den değil 400mb ram boşta half-life 2 oynarken..kapalı mekanlarda fps 130lardayken hiçbir kasma olmuyor..ama fps 60-50 civarındayken ani fps düşüşleri oluyor sonra tekrar çıkıyor format attım düzelmedi ne olabilir arkadaşlar şuna bi çözüm bulalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

surucuden degil senin problem.islemci ram yuzunden veya zaten ramden 256 calan ekran kartindan olabilir, surucuden de olabilir ama o kadar dusmeler olmaz surucuden hani gears of war filan desen neyse diyecem de 1024 de anlattigin sekilde takilmayi surucu yapmaz o oyunlarda.ram ekle tavsiyesine ben de katiliyorum.

Arkadaş haklı bendede aynı sorun vardı ramı 2 gb yapınca düzeldi..
  • arkadaşlar 2004 oyunu half-life 2'de yapıyor baktım 250 ram yiyor ram'den değil başka neden olabilir
  • yok mu bir bilgisi olan ? yeni ekran kartı aldık x550'den beter duruma düştük
  • kardes ramden diyoruz nasil ramden degil ya?o kart 256 yiyor hypermemory dalgasina.zaten 1 gb kullaniyorsun yeter mi yani oyunlara ve o kartin hakkina 768 ram?alt-tab yapip rame baktim diye olmaz o isler.ekran karti 3D gorunce 256 yi goturuyor olmasin?oyunlara ilk girdiginde biraz kendine gelemiyor da oyle bir kaniya kapildim.
  • gerekiosa alalımda arkadaş 512 ram,x700'le kasmadan oynuyor google'da da hiç hypermemory'le ilgili bişey bulamadm bu kartla ilgili..sadece forumda palitin böyle olduğu söylenmişti..nasıl bi sorunsa formatlada düzelmior off
  • benım eski işlemcimde d805 idi bu işlemciyi 3.5ghz kullanman lazım ekran kartından tam anlamı ile yararlanmak istiyorsan default halde pes oynarken (x1950proda) takılmalalar yaşıyordum ben günlk 3.6 olarak kullanmaya başladım oyunlarda hiç takılma olmuyordu oyunlarda dar boğaz olsun istemiyorsan mutlaka işlemcini upgrade et ya da overlock lu kullanmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3k0

benım eski işlemcimde d805 idi bu işlemciyi 3.5ghz kullanman lazım ekran kartından tam anlamı ile yararlanmak istiyorsan default halde pes oynarken (x1950proda) takılmalalar yaşıyordum ben günlk 3.6 olarak kullanmaya başladım oyunlarda hiç takılma olmuyordu oyunlarda dar boğaz olsun istemiyorsan mutlaka işlemcini upgrade et ya da overlock lu kullanmanı tavsiye ederim

crysisi falan olsa anlarımda 2004 oyununda da takılma olması normal deil ki o zaman pentium4'ler en kral işlemcilerdi :) daha düşük işlemci ram ekran kartıyla sorunsuz oynanıor..başka bir sorun war ama ne olabilir bi yardım etseniz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.