Arkadaşlar , konumuz çok amacından saptığı , illegal içerikle dolduğu için yeni bir konudan (Ziwro arkadaşımızın önerisiyle) devam edeceğiz. (Teşekkürler Ziwro)
Listeye eklenmek isteyen kişiler PSP'lerinin ve aksesuarlarının resimlerinide koysunlar. Sadece "Benide Listeye Ekleyin" demesinler
Illegal paylaşım yapmak ve hack hakkında sorular sormak kesinlikle yasaktır.
Bende normalde psp fat vardı haftaya galiba tam olarak bilmioyrum zamanını bu medya mrkt var biliosnz galiba hani izdiham falan yasanıo açıldıgı gün %50 den fazla indirim oluyo ya 0rda benm kuzen müdür olarak başlıyo işe teknik olaraktan açılmadan bir gün çnce 2 saat alışveriş yapma hakkım varmış yani içerde kimse olmıyacak bunn içinde rahat rahat alıcam psp slimi.yalnız aldıktan sonra bu versiyon işini frimwire ı falan nasıl yapabilrm yardım ederseniz sevinirim.olmazsa aldğım zaman yarm edersnz yada şimdi fark etmez şimdiden tşkler.
Listeye eklenmek isteyen kişiler PSP'lerinin ve aksesuarlarının resimlerinide koysunlar. Sadece "Benide Listeye Ekleyin" demesinler
İlk Ben Başlıyım ; PSP Slim Piano Black @ Sony 8GB MS PRO DUO Ekran Koruyucu Bant , Taşıma Kılıfı , Kristal Koruyucu , VeriTransfer ve Sarj Kablosu , Silicon Koruma Kılıfı
Orijinal boyut için tıklatın
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
İlk Ben Başlıyım ; PSP Slim Piano Black @ Sony 8GB MS PRO DUO Ekran Koruyucu Bant , Taşıma Kılıfı , Kristal Koruyucu , VeriTransfer ve Sarj Kablosu , Silicon Koruma Kılıfı
Orijinal boyut için tıklatın
iyi fikir ben eve gidince foto koyarım ama şimdiden yazayım Psp fat , value pack , dandik bi psp koruyucu , 2*8 gb kart ve umd oyunlarım(swat,worms,juiced2)gerisi de bez tutma ipi falan filan
APPLE MACBOOK PRO - Intel Core 2 Duo 2.53 Ghz , 4 Gb DDR3 Ram , 320 Gb HDD , Nvidia HYBRID 9600 GT 512 MB Ve Nvidia 9400 G APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+SHURE SE110/APPLE iPHONE 3G 16 GB/APPLE WİRELESS MİGHTY MOUSE/LOGİTECH Z5500 DİGİTAL SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW)/SONY SR290 VİDEO KAMERA(5.1 DD KAYIT , 40 GB , 4.6 MP KAYIT!) OKI B2500/Fujifilm FinePix S5800 D-SLR Like+4 GB TOSHİBA SDHC/LG 42LG5000 , 107cm FULL HD LCD TV(50000:1 KONTRAST) LOGİTECH G51 GAMİNG SES SİSTEMİ İNCELEMEM İÇİN TIKLA SONY SR290 VİDEO KAMERA İNCELEMEM İÇİN TIKLA ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ İNCELEMEM İÇİN TIKLA
Triple H benide ekleyebilirsin bende de psp slim var
100% GS Club: Batman: Arkham Asylum, BioShock(1100), Call of Duty 2, Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: World at War, Dead Space, Fight Night Round 3, Nba Street Homecourt, Prince of Persia, Silent Hill Homecoming, Resident Evil 5, The Godfather II, Tes IV: Oblivion(1250), Terminator Salvation, Tekken 6, XMen Origins: Wolverine, Ultimate Mortal Kombat III(Arcade)
Bende bugün psp slim aldım, ridge race verd,ler yanında ama memory stick yok onu da sipariş ettim bekliyorum. memeory sticksiz de can sıkıcı kullanmak. sonuç olarak: beni de ekleyinnnnnnnnn
bende o horiden kullanıom ekran koruyucu işte yaw ama o deilde nokia nın n series de werdiii temizleme bezi çok süper temizliyo hhaberiniz olsun deneyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jağner -- 24 Ocak 2008; 11:23:06 >
bende yeni katıldım bu aleme! benıde ekleyin-bu arada sega rally oynuorm-hakkaten cok gusel-tavsıye edrm-goruntu kalıtesı fln nfs carbondan fln 100 kat iyi bence-ikiside yuklu benım slimde-carbonun yuzune bakasım gelmıo!
Benide ekle Bende birkaç resim koyuyorum Benim memory card ım. Tavsiye ederim bazı yerler yapıyor eğer memory card a oyun yükletirseniz sizin için daha karlı geçer.
Triple H benide ekleyebilirsin bende de psp slim var
beni eklememişsin
100% GS Club: Batman: Arkham Asylum, BioShock(1100), Call of Duty 2, Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: World at War, Dead Space, Fight Night Round 3, Nba Street Homecourt, Prince of Persia, Silent Hill Homecoming, Resident Evil 5, The Godfather II, Tes IV: Oblivion(1250), Terminator Salvation, Tekken 6, XMen Origins: Wolverine, Ultimate Mortal Kombat III(Arcade)
yaw bende medal of honor hereos 2 oynuom ama bi bölümde takıldım yaww geçemiom bi türlü bole zamana karşı oynuosun bi kaç yerde bilgisayarlar war onların üstüne tıklayıp kapı açıon ard arda ama çok zor yaw bide açıon heryeri sora çıkılmıo o bölümü biri geçsin yha
bende transformers da takılmıştım arkadaşımın oğluna vermiştim bi kaç saatliğine canı sıkılıyo diye o geçmiş o bölümü hatta bayaa ilerlemiş benden kaç yaş küçük afferim kerataya valla sende birine geçirt istiyosan
APPLE MACBOOK PRO - Intel Core 2 Duo 2.53 Ghz , 4 Gb DDR3 Ram , 320 Gb HDD , Nvidia HYBRID 9600 GT 512 MB Ve Nvidia 9400 G APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+SHURE SE110/APPLE iPHONE 3G 16 GB/APPLE WİRELESS MİGHTY MOUSE/LOGİTECH Z5500 DİGİTAL SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW)/SONY SR290 VİDEO KAMERA(5.1 DD KAYIT , 40 GB , 4.6 MP KAYIT!) OKI B2500/Fujifilm FinePix S5800 D-SLR Like+4 GB TOSHİBA SDHC/LG 42LG5000 , 107cm FULL HD LCD TV(50000:1 KONTRAST) LOGİTECH G51 GAMİNG SES SİSTEMİ İNCELEMEM İÇİN TIKLA SONY SR290 VİDEO KAMERA İNCELEMEM İÇİN TIKLA ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ İNCELEMEM İÇİN TIKLA