Şimdi Ara

---HAYDİ DH OYLAR ARDA TURAN ve SEMİH ŞENTÜRK'E----------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), yılın sporcusunu seçmek üzere, internet sitesinde bir anket başlattı. 58 ülkeden toplam 100 futbolcunun bulunduğu listede, milli futbolcular Arda Turan, Semih Şentürk ve Hamit Altıntop ile Galatasaray'ın Avustralyalı oyuncusu Harry Kewell'a da yer verildi.

Oylamanın sürdüğü anketin 1 aylık sonuçlarının yer aldığı bir rapor da bu internet sitesinde yayımlandı.

Rapora göre, Benfica'nın Honduraslı oyuncusu Oscar David Suazo birinci sırada bulunurken, Al Ahly takımında forma giyen Mısırlı futbolcu Mohamed Aboutreika ikinci oldu. Üçüncü sıraya ise SE Palmeiras'ın Brezilyalı oyuncusu Marcos yerleşti.

-ARDA, BECKHAM VE IBRAHIMOVIC'İN ÖNÜNDE-

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Arda, 32. sırada bulunurken, Fenerbahçe'den Semih 59, Bayern Münihli Hamit Altıntop da 69. sıraya oturdu. Kewell ise 80. sırada yer alıyor.

Arda, bin 454 oy aldığı 32. sırada, dünya çapında isim yapmış birçok futbolcunun da önünde bulunuyor.

Raporda, İngiliz futbolcu David Beckham, Arda'nın 7 sıra gerisinde, 39. sırada yer alırken, Inter'den Zlatan İbrahimoviç 41, İngiltere Milli Takımı ve Liverpool oyuncusu Steven Gerrard da 47. sıraya oturdu.

Barcelona ve Bayern Münih'in Fransız oyuncuları Thierry Henry ve Franck Ribery de Arda'nın gerisinde yer aldı.

Ankette 238 puan toplayan Semih'in gerisine düşen futbolculardan, Manchester Unitedlı Wayne Rooney, Barcelonalı Samuel Eto'o, Chelsea'den Petr Cech ve Didier Drogba ise sadece birkaçı.

3 Ocak 2009 tarihinde kapanacak ankete, ''www.iffhs.de'' adresli internet sitesindeki ''IFFHS User Vote'' başlığından girilerek, oy verilebiliyor.

http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09 buradan oy veriliyor.arda turan ve semih şentürk 'e oy verelim hadi DH..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan14 -- 4 Aralık 2008; 21:26:10 >

• böyle içinde türkiyeyle ilgili anketlere oy bombardımanı yapılması kompleks olduğumuzu ortaya çıkarıyor.Düşünün fetoş dünyanın en entellektüel adamı seçildi açık ara farkla olacak şeymi
  • SEMİH ŞENTÜRK Var orda ne arda turana oy vercem bea
  • oylar semihe
  • Oylar Semihe
  • Oylar Semih'e
  • semih orda en son oy vereceğim isimdir herşeyden önce kazmalığı kendine hobi edinmiş bir futbolcu bana göreo en fazla avrupada nantes,volendam,wigan falan gibi alt sıralarda ki takımlarda oynar tabi ki arda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • semih mi

oylar Arda'ya
  • Tabiki Semih Şentürk...
  • Herkesin düşüncesi farklıdır fakat bence hakeden ARDA TURAN'dır
    * Türk olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 4 Aralık 2008; 18:03:48 >
  • Yetenek olarak baktığıızda Arda Turan (ki ona oyumu verdim) ama Semih Türkiye'nin en çalışkan + hırslı forvetlerinden . Ama oyumu Arda'ya verdim.Çünkü önünde daha uzun yıllar var ve daha çok forma şansı buluyor, bulacak da
  • arkadaşlar hem semih hem arda ya oylar.gene aramızda kavgaya düştük ayıp yahu
  • arda çok komik bi oyuncu ya yeni nesil tuncay sanlıdan başka bişe değil tuncayda arada coşar iki adam geçerdi bu da aynısından dünkü maçını DA izledim gerçekten bitmiş ilk arda bole değildi tüketmiş kendini bırakın oy vermeyi yüzüne bile bakmam ona gelene kadar ne futbolcularımız var gozardı edilen kıçı kalkmış şımarıktan oteye gitmez bence arda benim için büyüğüne saygısı kalmamış bi züppe sadece..

ama şu yondende onu takıdma oynatanları kınıyorum ..adamın kalp ritimleri bozuk çıkmış belli bişe var adamda sen hala oynatıyosun herifi kopek gibi para kazancaklar diye kimsenin canına kastetmelerine gerek yok dünde yığıldı kaldı adam bi top geldi diye bence biraz istirahata ihtiyacı var allah gostermesin gencecik adam endüstriyel futbol kurbanı olmamalı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rob Trujillo

arda çok komik bi oyuncu ya yeni nesil tuncay sanlıdan başka bişe değil tuncayda arada coşar iki adam geçerdi bu da aynısından dünkü maçını DA izledim gerçekten bitmiş ilk arda bole değildi tüketmiş kendini bırakın oy vermeyi yüzüne bile bakmam ona gelene kadar ne futbolcularımız var gozardı edilen kıçı kalkmış şımarıktan oteye gitmez bence arda benim için büyüğüne saygısı kalmamış bi züppe sadece..

ama şu yondende onu takıdma oynatanları kınıyorum ..adamın kalp ritimleri bozuk çıkmış belli bişe var adamda sen hala oynatıyosun herifi kopek gibi para kazancaklar diye kimsenin canına kastetmelerine gerek yok dünde yığıldı kaldı adam bi top geldi diye bence biraz istirahata ihtiyacı var allah gostermesin gencecik adam endüstriyel futbol kurbanı olmamalı!

• Sıralamaya nerden bakacazzz
  • her türlü semih
  • oylar arda ya arkadaslar
  • Fenerliyim, Semih'e oy verecektim dedim şimdi Arda Turan'a vereyim. Ama pişmanım
  • hadi arkadaşlar yaw.DH gücü nerde
  • http://www.iffhs.de/?eedbca388d85691a55685fdcdc3bfcdc0aec70a60d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan99 -- 4 Aralık 2008; 21:37:30 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.