Cliff Lee burton seven ve dinleyen arkadaşlarım metallicanın bas gitaristi olan cliff burtonın Ölmesinden üzüntü duyan ve eğer yaşasaydı daha güzel olurdu diye düşünen arkadaşlarımı fun clubabımıza bekliyorum
Arkadaşları imza oluşturabilcek bi arkadaşımız varsa yardımını bekliyorum
arkadaşlar şu meşhur forumun orjinal grisi üzerine işlenmiş gibi duran klasik metallica yazısının altına ufak bide cliff burton yazısı eklerseniz şahane bi imza olur ben umarım biriis dikkate alır
Arkadaşları imza oluşturabilcek bi arkadaşımız varsa yardımını bekliyorum
arkadaşlar şu meşhur forumun orjinal grisi üzerine işlenmiş gibi duran klasik metallica yazısının altına ufak bide cliff burton yazısı eklerseniz şahane bi imza olur ben umarım biriis dikkate alır
Yapabilecek arkadaşlarımız varsa lütfen dikkate alsın arkadaşlar
Eger yasasa ve Metallica ile devam etseydi, Metallica'nin St. Anger gibi bir album çikaramayacagini ve suan ki Death Magnetic'ten 5 kat daha iyi bir album yapacaklarini dusundugum bass gitaristtir. Ama ne yazik ki trafik kazasinda hayatini kaybederek, hayranlarini yasa bogdu.
Otobus soforunun soyledigine gore; otobus "kara buz" yuzunden devrilmistir. Ve James Hetfield bunu duyunca yari çiplak halde o sogukta, kilometrelerce o buzu aramistir.
Buyuk adamdi anlayacaginiz, Metallica'nin en buyuk 2 kaybindan biridir benim için. (1.si Dave...)
Ayrica bas'i elektro gitar gibi kullanip akillara zarar bir gitar solosu da vardir bu abimizin. - Ekleyebilirsin.
Clifford Lee Burton; "When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness any longer Cannot the kingdom of salvation take me home."
"Bir adam yalan söylediği zaman dünyanın bir parçasını katleder Bunlar hayatlarını yanlış adlandıranların solan ölümleridir. Bunları daha fazla görmeye dayanamıyorum Kurtuluş'un krallığı beni evime (cennete) götüremez mi."
Ayrıca bu sözler "To live is to die"ın bir bölümünde geçmektedir
Clifford Lee Burton, (10 Şubat 1962 – 27 Eylül 1986) thrash/heavy metal grubu Metallica'nın ikinci bas gitaristidir. Gruba 1982 yılında Ron McGovney'in yerine katılmıştır. Heavy metal müziğin en iyi basçılarından biri olarak görülür.
İsveç'te gerçekleşen bir konserden dönerken yolun buzlanması nedeniyle kayan tur otobüsünden dışarı fırlayarak hayatını kaybetmiştir. Hayatı ve trajik ölümü birkaç şarkıya konu olmuş ve Billy Sheehan, Les Claypool, John Myung gibi müzisyenlerin tarzlarını etkilemiştir. Metallica bu basçısına ...And Justice for All albümünden 9:49'luk bir bölüm ayırmış ve "To Live is To Die" şarksını ona ithaf etmiştir. Bu şarkıda doğumdan ölüme kadar hayatı sadece melodiyle ve sonlara doğru bir kez söylenmiş bir dörtlükle "metalci ağıtı" şeklinde anlatılmıştır.
Lost | Prison Break | Heroes | How I Met Your Mother | The Big Bang Theory | Fringe | Chuck | Californication | Knight Rider | Scrubs | Supernatural | The Lost Room | Simpsons | Family Guy | Coupling | Star Wars: Clone Wars | Friends | Dexter | The Tudors | The IT Crowd | The Cleveland Show | Flash Forward | Holocaust |
Clifford Lee Burton; "When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness any longer Cannot the kingdom of salvation take me home."
"Bir adam yalan söylediği zaman dünyanın bir parçasını katleder Bunlar hayatlarını yanlış adlandıranların solan ölümleridir. Bunları daha fazla görmeye dayanamıyorum Kurtuluş'un krallığı beni evime (cennete) götüremez mi."
Ayrıca bu sözler "To live is to die"ın bir bölümünde geçmektedir
When a men lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this i cannot bear to witness any longer Cannot the kingdom of salvation take me home!