Şimdi Ara

Ali Turan sezon sonuda Galatasaray'da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi lig tv de açıkotrm diye bi program vardı Bahri Havadır mı ne o söylediydi kesinmiş

sabri-collocini-ali turan-hakan

olur belkide birgün
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Sağ bek mi Ali Turan?

Sakatlıklar nedeniyle defansında sorunlar yaşayan Galatasaray'ın, Kayserispor'un stoperi Ali Turan ile sezon sonu için anlaştığı öğrenildi!..

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray Yönetimi, 2 gün önce gerçekleştirdiği gizli bir operasyonla transferde ilk imzayı Kayserisporlu Ali Turan'a attırdı!..

31 Mayıs 2010 tarihinde takımıyla sözleşmesi sona erecek olan Ali Turan'ın, 2 gün önce sarı kırmızılı yöneticilerler bir araya geldiği ve gelecek sezon için kendisini sarı kırmızılı kulübe bağlayan anlaşmayı imzaladığı belirtildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    Cem Yılmaz'dan Galatasaray özeti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doruk..

Sağ bek mi Ali Turan?

hayır stoper.

Orijinalden alıntı: Cém

GALATASARAY İMZAYI ATTIRDI!..

Sakatlıklar nedeniyle defansında sorunlar yaşayan Galatasaray'ın, Kayserispor'un stoperi Ali Turan ile sezon sonu için anlaştığı öğrenildi!..

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray Yönetimi, 2 gün önce gerçekleştirdiği gizli bir operasyonla transferde ilk imzayı Kayserisporlu Ali Turan'a attırdı!..

31 Mayıs 2010 tarihinde takımıyla sözleşmesi sona erecek olan Ali Turan'ın, 2 gün önce sarı kırmızılı yöneticilerler bir araya geldiği ve gelecek sezon için kendisini sarı kırmızılı kulübe bağlayan anlaşmayı imzaladığı belirtildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

• Bende beğeniyorum hatta birkaç hafta önce mesaj atmıştım alınsın diye. Gökhan Zan ve Emre Aşıkdan çok daha iyi durumda. Hırslıda bir futbolcu.Ayrıca fiziğide ideal. Türk olması ayrı bir avantaj inşallah doğrudur
     Ali Turan sezon sonuda Galatasaray'da!
  • arkadaşlar bu adamı takip ettiğim için bu kadar net söylüyorum gelirse hem g.sarayın hemde milli takımın yıllarca banko oyuncularından biri olur.. çok hızlı bi oyuncudur ve hava hakimiyeti de vardır.. top tekniği iyidir ve oyunda kurabilir.. çok maçını izledim kayseride şimdiye kadar neden kimsenin dikkatini çekmedi anlayamadım.. giderse kayserispor için üzülürüm ama hem g.saray hem kendi için güzel bi transfer olur..
    Yahu bu kadar futbol cahili insanlar nasıl tv de program yapıyor aklım almıyor.

Onların dediklerine inanmıyorum, masabaşından habercilik anlayışı.

Kayserispor, 500 bin Euro artı bir futbolcu teklifini kabul ederse, transfer hemen bitecek. Aksi taktirde Ali Turan, sezon sonu bedavaya Galatasaray'a gelecek.

Savunmaya takviye yapma kararı alan Galatasaray, Kayserisporlu Ali Turan'la anlaştı ve ön sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki stoper, kulübü ikna edildiği taktirde ligin ikinci yarısında Galatasaray forması giyecek, aksi taktirde sezon sonu transfer edilecek.

Emre Güngör ve Gökhan Zan'ın sık sık sakatlanmaları nedeniyle savunmada birçok kez zor duruma düşen teknik direktör Frank Rijkaard, 15 gün önce yönetime verdiği ara transfer raporunda, öncelikle bir stoper alınmasını istedi.

Kulübüyle görüşecekler

Sarı kırmızılılar bunun üzerine, sezon başında da gündeme gelen Kayserispor Kaptanı Ali Turan'la görüşme kararı aldı. Yapılan görüşmeler sonucunda futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandı ve ön sözleşme imzalandı. Galatasaraylı yöneticiler 1-2 gün içinde de Kayserispor ile masaya oturup, sözleşmesi mayıs ayında sona erecek olan Ali Turan için 500 bin Euro artı bir futbolcu teklif edecek.

Kayserispor: Bırakmayız

Kayserispor kabul ettiği taktirde Ali Turan, ligin ikinci yarısında Galatasaray forması giyecek. Aksi durumda sezon sonu beklenecek ve futbolcu, sözleşmesi biteceği için bedelsiz olarak transfer edilecek. Bu arada Kayserispor dün bir açıklama yaparak, Ali Turan'ı hiçbir yere bırakmayacağız dedi.

Kayserisporlu Ali Turan'ın 82 maçta golü yok, 3 asisti var

SEZON MAÇ GOL ASİST
    2007-08 34 0 0
    2008-09 32 0 2
    2009-10 16 0 1
    TOPLAM: 82 0 3

KAYNAK : MynetSpor

• Kayserispor 2-3 sezondur kalesinde az gol görüyor. Bu adamın da bir katkısı vardır herhalde, ayrıca kaptanlık yapıyor. Pek bilgim yok oyuncuyla ilgili; ama bunları bilerek bakarsak fena bir oyuncuymuş gibi durmuyor.

+TSL'ye de yabancı değil, adaptasyon sorunu çekmez.

Orijinalden alıntı: Roohans

Dün akşam biraz seyrettim bu programıda ezberden konuşan 4 adam toplanmış kendi aralarında aynı şekilde konuşyor.
    Yahu bu kadar futbol cahili insanlar nasıl tv de program yapıyor aklım almıyor.

Onların dediklerine inanmıyorum, masabaşından habercilik anlayışı.

Bülent Tulun hariç
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.