Şimdi Ara

---HAYDİ DH OYLAR ARDA TURAN ve SEMİH ŞENTÜRK'E---------- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultrAslan99

http://www.iffhs.de/?eedbca388d85691a55685fdcdc3bfcdc0aec70a60d

Alıntıları Göster
    ulan semih yılın futbolcusu seçilecek nerdeyse ama adam hala fenerde yedek bekliyo.. yazık vallaha..

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

ulan semih yılın futbolcusu seçilecek nerdeyse ama adam hala fenerde yedek bekliyo.. yazık vallaha..

Alıntıları Göster
    oylamada 3 tane türk olması kötü olmuş.1 tane olsaydı herkes ona atıp rahatlıkla 1. olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 4 Aralık 2008; 22:09:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamacti Jun

oylamada 3 tane türk olması kötü olmuş.1 tane olsaydı herkes ona atıp rahatlıkla 1. olabilirdi

Alıntıları Göster
    Hamit'te var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamacti Jun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: !LLéqaL

• quote:

Orijinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlr giren 2-3 defa kullansın oy.baksanıza benfica lı David Suazo birinciymiş.olur mu öle şey.adamlar paso yüklenmiş.1. yapmışlar adamı.bide honduraslı adam

• quote:

Orijinalden alıntı: _ByLrBnGLdM2_

quote:

Alıntıları Göster
    Arda

• quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan14

arkadaşlr giren 2-3 defa kullansın oy.baksanıza benfica lı David Suazo birinciymiş.olur mu öle şey.adamlar paso yüklenmiş.1. yapmışlar adamı.bide honduraslı adam

Alıntıları Göster
    Bu dünya çapında değilde türkiye çapında bir anket olucak gibi Semih mi Arda mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ru3acava

Bu dünya çapında değilde türkiye çapında bir anket olucak gibi Semih mi Arda mı

Alıntıları Göster
    bi anlamda arda ve semihin mücadelesi olmuş.. fakat bu ikisi arasında semihe oy vermek futbola ihanettir.. semih büyütüldüğü kadar ii bi futbolcu olsa fenerde yedek beklemezdi.. yada fenerde yedek bekliyosa fenerin yıldızlar karması gibi bi takım olması gerekirdi (bknz: barcelona, man. united vs.) büyük bi yıldız olacak futbolcu kendini anında belli eder.. kumaşı kaliteli futbolcuyu anlamanız için onu onlarca kez seyretmenize gerek yoktur oynadığı her maçta dikkat çeker.. (bknz: ardanın daha oynadığı ilk avrupa maçında goller atması ve dikkatleri toplaması) semih iyi bir futbolcudur fakat ardayla kıyaslanması bence pek mantıklı değildir..

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

bi anlamda arda ve semihin mücadelesi olmuş.. fakat bu ikisi arasında semihe oy vermek futbola ihanettir.. semih büyütüldüğü kadar ii bi futbolcu olsa fenerde yedek beklemezdi.. yada fenerde yedek bekliyosa fenerin yıldızlar karması gibi bi takım olması gerekirdi (bknz: barcelona, man. united vs.) büyük bi yıldız olacak futbolcu kendini anında belli eder.. kumaşı kaliteli futbolcuyu anlamanız için onu onlarca kez seyretmenize gerek yoktur oynadığı her maçta dikkat çeker.. (bknz: ardanın daha oynadığı ilk avrupa maçında goller atması ve dikkatleri toplaması) semih iyi bir futbolcudur fakat ardayla kıyaslanması bence pek mantıklı değildir..

Alıntıları Göster
    haydi arkadaşlar oy verin yahu

• quote:

haydi arkadaşlar oy verin yahu

Alıntıları Göster
    Ben Hamit'e attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tommiks

Ben Hamit'e attım

Alıntıları Göster
    Sonucu göstermiyor bu yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Borusu

Sonucu göstermiyor bu yahu

Alıntıları Göster
    tabii ki ardaya verdim

semih ile arda kıyas edilir mi hiç. arda galatasarayda kaç yaşında oynamaya başladı, semih fenerde kaç yaşında oynamaya başladı? semih daha 11de kalıcı bile olamadı

arda tabiiki

sonuca nereden bakacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

tabii ki ardaya verdim

semih ile arda kıyas edilir mi hiç. arda galatasarayda kaç yaşında oynamaya başladı, semih fenerde kaç yaşında oynamaya başladı? semih daha 11de kalıcı bile olamadı

arda tabiiki

sonuca nereden bakacağız

Alıntıları Göster
    mantığa bak iki çalım atıp g.tunu kaldıran adamla fedakarlıkta kusur etmeyen gerekirse bütün sezon oturup bi maç oynayıp golunu atan bi adamı kıyaslıyosun komedi der geçerim buna kimse van hoijdonkun da kıymetini bilmiyo ama o türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi yabancıların başında geliyo benim için

bana gore futbol topa vurmaktan çalım atmaktan değil sınırını bilmekten sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bilmekten geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rob Trujillo

mantığa bak iki çalım atıp g.tunu kaldıran adamla fedakarlıkta kusur etmeyen gerekirse bütün sezon oturup bi maç oynayıp golunu atan bi adamı kıyaslıyosun komedi der geçerim buna kimse van hoijdonkun da kıymetini bilmiyo ama o türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi yabancıların başında geliyo benim için

bana gore futbol topa vurmaktan çalım atmaktan değil sınırını bilmekten sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bilmekten geçiyor

Alıntıları Göster
    işte bütün sezon oturup 2 gol atmakla değil, bütün sezon, gerekirse sakat sakat oynamakla seçiliyor bu adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

işte bütün sezon oturup 2 gol atmakla değil, bütün sezon, gerekirse sakat sakat oynamakla seçiliyor bu adamlar

Alıntıları Göster
    bütün sezon iki çalım atıp iki top sektirip bacak kadar boyuyla yaşını başını almış abi dediği adamlara el kol hareketi yapcak cesareti gosteriyosa ve sizde bunu destekliyosanız arda türkiyenin en iyi futbolcusu...kişisel değil objektif gozle bakın biraz iki çalım gormek sizi heycanlandırıyo olabilir ama genel itibariyle baktığınızda bi cacık olmadığı kanaatine sizde varcaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Rob Trujillo

bütün sezon iki çalım atıp iki top sektirip bacak kadar boyuyla yaşını başını almış abi dediği adamlara el kol hareketi yapcak cesareti gosteriyosa ve sizde bunu destekliyosanız arda türkiyenin en iyi futbolcusu...kişisel değil objektif gozle bakın biraz iki çalım gormek sizi heycanlandırıyo olabilir ama genel itibariyle baktığınızda bi cacık olmadığı kanaatine sizde varcaksınız

Alıntıları Göster
    Arda

• arkadaşlar lütfen ya.olayı semih -arda kıyaslamasına getirmeyelim lütfen.2side türk 2sinede verelim oyumuzu..
  • Semih
  • quote:

arkadaşlar lütfen ya.olayı semih -arda kıyaslamasına getirmeyelim lütfen.2side türk 2sinede verelim oyumuzu..
    Mührü ardaya bastım.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.