Şimdi Ara

Hayatta amacım yok.ölmek istiyorum :( :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 yaşındayım ve lise son sınıf öğrencisiyim. Hayatta hiç bir işe yaramıyorum.Hiç kimseye bir faydam yok.Ne de kendime bir faydam var.Sosyal birisi değilim.Arkadaşlarım bile yok doğru düzgün.Ne bir kız arkadaşım var ne sevgilim var. Okul desem derslerim de kötü.1 sene sonra üniversite sınavı var ve ben hiç bir dersi yapamıyorum.Ailem de benim okumam için emek harcıyorlar.Durumumuz iyi değil ama benim okumam için masraf yapıyorlar.Ama ben onlara bunun karşılığını veremiyorum.Bu yüzden çok üzülüyorum.:( :( Hiç bir işe yaramıyorum.Hayatımda sadece insanlara faydalı iyi bir kişi olarak hatırlanan bir olmak istedim hep.Ama kimsenin umrunda bile değilim.İntihar etmeyi düşünüyorum ama dinime bağlı olduğum için bundan da korkuyorum.samandan farksızım.Çok üzülüyorum :( :(

• quote:

Orijinalden alıntı: vfdg

Hayatımda sadece insanlara faydalı iyi bir kişi olarak hatırlanan bir olmak istedim hep.

Birilerine faydalı olman için onların umursamasına ihtiyacın yok ki? Eğer bunu istiyorsan ol. Gerisini akışına bırak. Ayrıca sen bu ümitsiz, derbeder halinle kendine bile faydalı olamayacak durumda görünüyorsun, başkalarına ne faydan dokunacak? Kendine gel bir an önce dostum.
  • Ölmek istemen de bir amacın olduğunu gösterir yani artık amacın var ölmene gerek yok;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 21 Ağustos 2014; 20:42:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 3 yildir psikoloji goruyorum ergenlik nedeniyle kapanik olmussunuz psikolojik yardim alin hafifte aykirilik ve hemen pes etme gudusu var bunu kirin hersey akilda hayat sizi yonlendirmesin siz yonetin siz karar verin

bu yaziyi dikkatli oku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durumdayım knk ankaradaysan pm atta gezek. içmeye gidek ne bilim yapak bişeyler

bende hiç arkadaş yok lan sende gene 1-2 varmış.
  • Alsana hedef tip oku kansere çözüm bul insanlarin hayatini kurtar !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gününü sırf yapmak isteyip yapamadığın şeylere ayır.1 gününü bu şekilde geçir.Sonra gel burda editle nasıl hissettiğini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

aynı durumdayım knk ankaradaysan pm atta gezek. içmeye gidek ne bilim yapak bişeyler

Müslüman mısın?

• İntihar etmek en iyisi

• o zaman imzamdaki gruba gel dertleşelim birader sakin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vfdg

18 yaşındayım ve lise son sınıf öğrencisiyim. Hayatta hiç bir işe yaramıyorum.Hiç kimseye bir faydam yok.Ne de kendime bir faydam var.Sosyal birisi değilim.Arkadaşlarım bile yok doğru düzgün.Ne bir kız arkadaşım var ne sevgilim var. Okul desem derslerim de kötü.1 sene sonra üniversite sınavı var ve ben hiç bir dersi yapamıyorum.Ailem de benim okumam için emek harcıyorlar.Durumumuz iyi değil ama benim okumam için masraf yapıyorlar.Ama ben onlara bunun karşılığını veremiyorum.Bu yüzden çok üzülüyorum.:( :( Hiç bir işe yaramıyorum.Hayatımda sadece insanlara faydalı iyi bir kişi olarak hatırlanan bir olmak istedim hep.Ama kimsenin umrunda bile değilim.İntihar etmeyi düşünüyorum ama dinime bağlı olduğum için bundan da korkuyorum.samandan farksızım.Çok üzülüyorum :( :(

Birilerine faydalı olmak istiyorsan birilerinden karşılık beklemeden yap. Ayrıca daha 18 yaşındasın daha hayatta ne gördünki oooo neler neler görücen daha.. Bi mezun ol iş hayatına falan atıl farklı düşüncede farklı tipte insanları tanı daha ne gördünki bebeksin daha. Bunu kötü anlamda demiyorum yanlış anlama 3-5 sene sonra şuanki haline gülüp geçersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

quote:

aynı durumdayım knk ankaradaysan pm atta gezek. içmeye gidek ne bilim yapak bişeyler

Müslüman mısın?

hayır ateistim böbrek.avı yaptım 21 yaşındayım işim var gücüm var. ne yapayım elin 18 yaşında bebesini ?
  • quote:

quote:

quote:

Müslüman mısın?

hayır ateistim böbrek.avı yaptım 21 yaşındayım işim var gücüm var. ne yapayım elin 18 yaşında bebesini ?

Sen çok bozdun.............

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

quote:

quote:

Müslüman mısın?

bugün çok sinirliyim knk o yüzden. suçsuz yere duruşmam var. tüm akrabaların gözünde suçlu oldum uzun hikaye

birilerini trollemek acı çektirmek istiyorum başka türlü rahatlıyamam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

quote:

quote:

Müslüman mısın?

bugün çok sinirliyim knk o yüzden. suçsuz yere duruşmam var. tüm akrabaların gözünde suçlu oldum uzun hikaye

birilerini trollemek acı çektirmek istiyorum başka türlü rahatlıyamam.

Anladım knk geçmiş olsun öyleyse anladım seni bazen haksız yere banada laf ediliyor evde tabi senin durumla aynı değilde bende buradakilere laf atıyorum sinirden ...

• vfdg kullanıcısına yanıt
    beyin bul önce kendine. dünyada kim bi işe yarıyorkide kendini sorguluyorsun :EWQ
  • quote:

Niye eksilediniz lan bunu sanki hayatınızda hiç içmediniz hacı kesildiniz başımıza
  • Yapacak bir şey yok. Öleyim demekle de ölünmüyor. Kendine zarar versen ailen üzülür. Düzelir desem yalan söylemiş olurum. Sen yinede yanlış bir şey yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Ölüm de bir amaç yani artık amacın var ölmene gerek yok;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.