Şimdi Ara

Hayatta amacım yok.ölmek istiyorum :( :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

İntihar etmek en iyisi

Sen niye etmedin o zaman ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekilişe katılmak isiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

quote:

İntihar etmek en iyisi

Doğru zamanı bekliyorum. ve başarısız olma riskini 0 a indirmek istiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

quote:

İntihar etmek en iyisi

Doğru zamanı bekliyorum. ve başarısız olma riskini 0 a indirmek istiyorum

Kardeş yapma oyle şey doktor ol ilac uret hastaliklara çözüm bul insalari mutlu et.

polis ol asker ol yanlis düşünüyorsun.şuanki yasadigin ortam sana oyle dusunduruyordur.bende yasadim babam oyle bi kizardiki lan ben ne kotu adammisim derdim.

ama hepsini sinirden söylemiş ha halen sinirliyim babama 1 sene her akşam ağlayarak ve dayak yiyip yattim.
    Halende çekiyorum hergün bagirma var evde ulan ders çalışırım is buyururlar.bi tonda laf yiyecem simdi bi yer aculmadi diye

mal pc kullanmayi bilmez is buyurur ayakta gel yap der sonra birakmaz pcyi ulan serefsiz herif yeter be yeter eze eze eze sokağa cikamaz oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vfdg

18 yaşındayım ve lise son sınıf öğrencisiyim. Hayatta hiç bir işe yaramıyorum.Hiç kimseye bir faydam yok.Ne de kendime bir faydam var.Sosyal birisi değilim.Arkadaşlarım bile yok doğru düzgün.Ne bir kız arkadaşım var ne sevgilim var. Okul desem derslerim de kötü.1 sene sonra üniversite sınavı var ve ben hiç bir dersi yapamıyorum.Ailem de benim okumam için emek harcıyorlar.Durumumuz iyi değil ama benim okumam için masraf yapıyorlar.Ama ben onlara bunun karşılığını veremiyorum.Bu yüzden çok üzülüyorum.:( :( Hiç bir işe yaramıyorum.Hayatımda sadece insanlara faydalı iyi bir kişi olarak hatırlanan bir olmak istedim hep.Ama kimsenin umrunda bile değilim.İntihar etmeyi düşünüyorum ama dinime bağlı olduğum için bundan da korkuyorum.samandan farksızım.Çok üzülüyorum :( :(

Kardeş cidden ailene acıdım ya bi kurtuluş yolu ara kendine ne bileyim çalışmaya başla bu sene olmazssa seneye dene umudunu kaybetme Allah`a bol bol dua et eminim bi yol görünecektir.

• Vay be. Neler yazmışım ben. Şu an komik geliyor valla:D Hala arada bir böyle şeyler yaşıyorum ama hayat devam ediyor.Hala sevgilim yok hala bir işe yaramıyorum.Neyse sistemin bir parçası olarak böyle yaşayıp gidecez.Şimdi üniversitede odun gibi yaşıyorum.
  • quote:

Vay be. Neler yazmışım ben. Şu an komik geliyor valla:D Hala arada bir böyle şeyler yaşıyorum ama hayat devam ediyor.Hala sevgilim yok hala bir işe yaramıyorum.Neyse sistemin bir parçası olarak böyle yaşayıp gidecez.Şimdi üniversitede odun gibi yaşıyorum.

ölmedinmi hocam daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Ölmek istemen de bir amacın olduğunu gösterir yani artık amacın var ölmene gerek yok;)

aynştayn ölmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

quote:

Vay be. Neler yazmışım ben. Şu an komik geliyor valla:D Hala arada bir böyle şeyler yaşıyorum ama hayat devam ediyor.Hala sevgilim yok hala bir işe yaramıyorum.Neyse sistemin bir parçası olarak böyle yaşayıp gidecez.Şimdi üniversitede odun gibi yaşıyorum.

ölmedinmi hocam daha

hayır hocam:D arada bir yokluyorlar ama ölmüyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.