Şimdi Ara

Hayatımdaki tek şey , F16 pilotu olmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
13.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

o deilde şu quad adlı arkadaş bi türlü ergenlikten çıkamadı yıllardır :)

Sizi tanımıyorum , siz beni nereden tanıyorsunuz ? Ciddi olarak soruyorum nereden çıkardınız şu ergenlik durumunu .

sizi bizimi kaldı ..

Tanımadığım kişilere bu tarz hitap ederim . Neyse konuyu dağıtmayalım .

Güzel bir video paylaşmak istiyorum .

• Engin Altan Düzyatan terk ^^
  • Sen pilot olunca F16 lar eski model savaş uçağı olacak. B22 mi ne, yeni uçak siparişlerimiz var. Onlardan kullanırsın muhtemelen.
  • çabalarsan olursun,bunlara kafayı takma, gözlerde problem yok demi? miyop-hipermetrop vs?
  • Sen pilot olana kadar f-35 ler gelir zaten.
    Hayalini değiştir bence

Hayatımdaki tek şey , F16 pilotu olmak
  • F16 kaldı mı hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverado

quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

quote:

Orijinalden alıntı: silverado

quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

F16 pilotu olmak yerine F1 pilotu olmayı yeğlerim.

bir kerede ben yapiyim avatar mesaj uyumu yaptım oleyyy

Tamam bravo hocam da tinki vinki ile f1'i nasıl bağdaştırdın

tinki vinki nick değil mi yahu

Bir kerede ben yapıyım diyince nick-mesaj uyumuna odaklanmışım direk Avatar yerine nick olarak görmüşüm

• Nat.Geo. de izlediğim bir belgeselde askeri bir savaş uçağın pilotu bu testi rahatlıkla bitiriyordu..Birde sen bak
  • Şu konuyu açacağına ders çalışıyor olsaydın havacılığı kazanıp aynen çalışmaya devam etseydin olabilirdin ama şuan için malesef
  • quote:

quote:

quote:

o deilde şu quad adlı arkadaş bi türlü ergenlikten çıkamadı yıllardır :)

Sizi tanımıyorum , siz beni nereden tanıyorsunuz ? Ciddi olarak soruyorum nereden çıkardınız şu ergenlik durumunu .

sizi bizimi kaldı ..

Vallahi ya. Forumun efsane ergeni BaRo55 işte.
  • 14 yaşındayım herşeyin farkındayım diyen değil misin sen
  •  Hayatımdaki tek şey , F16 pilotu olmak

MSC ORCHESTRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Dich -- 6 Kasım 2011; 23:03:49 >
  • İdealist olman güzel birşey fakat idealist olmakla paronayak olmak arasında fark vardır bu nedenle körü körüne bağlanma birşeye özellikle de olması ihtimali kadar olmaması ihtimali de var olan konularda..

Pilot olabilmek özellikle de muharip pilot olabilmek kelimenin tam anlamıyla "mükemmel" olmayı gerektirir,hem fiziksel hem de mental olarak,hele ki bulunduğu bölge ve mecburiyetleri sebebiyle TurAF'ta..Bu yüzden elenirsen bil ki yetersiz olduğundan değil senden daha iyileri olduğu için elenmişsindir..

• Ne filmmiş arkadaş kardeşim izlemiş geldi 1 haftadır pilot olucam diyor başkada bir şey demiyor. Şuan bile onu tartışıyorlar
  •  Hayatımdaki tek şey , F16 pilotu olmak
    süreceksiniz adam gibi bir şey sürün la
  • Çok zahmetli ve bir o kadarda zor iş dostum, inşallah hayalini gerçekleştirirsin ama pilot olmak her yiğidin harcı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

Ne filmmiş arkadaş kardeşim izlemiş geldi 1 haftadır pilot olucam diyor başkada bir şey demiyor. Şuan bile onu tartışıyorlar

Anlatamadım mı size ? Ben filme gelerek gaza gelen değilim . Çocukluktan beri istiyorum .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

Ne filmmiş arkadaş kardeşim izlemiş geldi 1 haftadır pilot olucam diyor başkada bir şey demiyor. Şuan bile onu tartışıyorlar

Anlatamadım mı size ? Ben filme gelerek gaza gelen değilim . Çocukluktan beri istiyorum .

astronot ol astronot
  • mesajım bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAWX oyna

battlefield ın 3. bölümünde mi ne uçuşa gidiyon onu oyna bi de daha çok gaza gelirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.