Şimdi Ara

Hayatımdaki tek şey , F16 pilotu olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
13.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece bunu istiyorum. Dünyalarım yıkılır eğer hayalim olmazsa ve ben buna hazır değilim . Herşeyimi , gençliğimi bu hayal uğruna vermeye hazırım . Üniversiteye gidip boş işler yapacağıma ölene kadar özgür olmak istiyorum havalarda . Öleceksem kokpitimin içinde ölmek istiyorum . Havada sadece ben ve uçağım olmak istiyorum.

• Bence bu şekilde büyük konuşmamalısın olmazsa dünyalarım yıkılır tarzında.Ne yazık ki f16 pilotu olmak senin isteğinle tamamen olmuyor.Bunun mülakatları ve sağlık kontrolleri var.Umarım hayaline kavuşursun.
  •  Hayatımdaki tek şey , F16 pilotu olmak

çok iyi gider bu konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 6 Kasım 2011; 21:46:23 >
  • niye f4 değil de f146
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Bence bu şekilde büyük konuşmamalısın olmazsa dünyalarım yıkılır tarzında.Ne yazık ki f16 pilotu olmak senin isteğinle tamamen olmuyor.Bunun mülakatları ve sağlık kontrolleri var.Umarım hayaline kavuşursun.

Bunun için yakın bir zamanda askeri hastahanede göz doktoruna gideceğim. 15 tatilde Merzifon askeri üssüne gidip yakından görmek istiyorum herşeyi . Giriş sorunum olmaz . Mülakatlarda kendime güveniyorum açıkçası. Fiziksel ve zihinsel olarak neler olacak biliyorum .
  • F16 pilotu olmak yerine F1 pilotu olmayı yeğlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinalyus -- 6 Kasım 2011; 21:51:13 >
  • Filmin amacıyda buydu zaten gençleri havalığa özendirmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sene mülakatlarda elendim ve hayalim bitti bu sene üni.ye başladım ama yaşama sevincim olmadan...bu kadar bağlanma bence benim psikolojim bozuldu çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyedeki F16 pilotu ne kadar özgür olabilir sence?
    Asker olacaksın ilk başta.
    Öğrenci seviyesinden başlayacaksın. "Gomtanım gomtanım gomtanım Bilmem ne bilmem ne bilmem neresi emret gomtanım!" diyerek ömrünün geri kalan kısmını geçirmeyi bir kere gözden geçir.

Harp okulundan mezun olacaksın, Teğmen olarak.
    Daha ne uçağı ceylanım? Çekeceğin bi sürü eziyet var daha. Yok simülasyondu yok eğitimdi yok bilmem neydi bir de hala "gomtanım gomtanım" ayakları.
    Üsteğmen olacaksın da, Yüzbaşı olacaksın da...

Kokpite öyle gireceksin.
    Kokpite girdiğinde de kafana göre uçamazsın.
    Yapacağın iş bellidir, gideceğin yer bellidir, o kokpitte geçireceğin süre de kısıtlıdır.

Yarım metre karelik koltuğa oturup 1500 metre yüksekte 15 dakka takılmaksa niyetin... THY ne güne duruyor?
  • Anadolu Kartalları terk
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

çok iyi gider bu konuya

• O işler malesef o kadar kolay olmuyor ama umarım dileğin olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakasddsa

bu sene mülakatlarda elendim ve hayalim bitti bu sene üni.ye başladım ama yaşama sevincim olmadan...bu kadar bağlanma bence benim psikolojim bozuldu çünkü

Tam olarak neler yaşadın anlatır mısın ? Yaraya tuz basacağım ama kusura bakma .
  • Birçok kişi film ile gaza gelmiş diyor. Evet filme gittim ve istediğimi arttırdı . Ama benim hayalim 10 yıllık bir hayal . 8 yaşında aldığım oyuncak uçağı hala oynarım . Evde elimde uçak ile dolaşırım hala . Ben bu derece istiyorum . Hani güzel kız görürsün yolda da eve atmak istersin ya , bende o koltuğa oturup uçağın anasına ağlatmak istiyorum .
  • G testi var öyle herkes pilot olamıyor..bence bu hayalini bi şekilde unut derim..Hele gözlerin falan bozuksa çok daha zorlaşıyor girmen..
  • F16'dan yazıyorum.

<Bu mesaj F16 kullanırken atılmıştır>

İnşallah olursun bende olmak isterdim.

• eziyet başka bişey değil
  • Üniversite'ye gitmeden olunabiliyor mu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinki vinki

F16 pilotu olmak yerine F1 pilotu olmayı yeğlerim.

bir kerede ben yapiyim avatar mesaj uyumu yaptım oleyyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie Vedder

G testi var öyle herkes pilot olamıyor..bence bu hayalini bi şekilde unut derim..Hele gözlerin falan bozuksa çok daha zorlaşıyor girmen..

Evet bu testlerden geçiyorsun . Bende insanım seçilenlerde insan . Belki bende seçilmiş olan insanların özelliklerini taşıyorum . Göz olarak Allah'a şükür sorun yok ama yinede ben test ettireceğim .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.