Şimdi Ara

Hayatımdaki tek şey , F16 pilotu olmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
2
Favori
13.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki 2 sene sonra sağlam fiyata cessna eğitim alacağım sizde düşünebilirsiniz f-16 bende zamanında istiyordum şimdiki aklım olsaydı askeri liseye giderdim;
     Hayatımdaki tek şey , F16 pilotu olmak
  • Bende olmak istiyordum ama gözlerim bozuk olduğu için olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Sadece bunu istiyorum. Dünyalarım yıkılır eğer hayalim olmazsa ve ben buna hazır değilim . Herşeyimi , gençliğimi bu hayal uğruna vermeye hazırım . Üniversiteye gidip boş işler yapacağıma ölene kadar özgür olmak istiyorum havalarda . Öleceksem kokpitimin içinde ölmek istiyorum . Havada sadece ben ve uçağım olmak istiyorum.

--------------------------------------------------------------------------------

Bizim komşunun oğluda böyle hayaller kuruyordu birtane bundan aldılar hergün uçuyor ama babası satacakmış eve gelmiyor diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekog

Anadolu Kartalları terk

Bunu yazmak için girmiştim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

İdealist olman güzel birşey fakat idealist olmakla paronayak olmak arasında fark vardır bu nedenle körü körüne bağlanma birşeye özellikle de olması ihtimali kadar olmaması ihtimali de var olan konularda..

Pilot olabilmek özellikle de muharip pilot olabilmek kelimenin tam anlamıyla "mükemmel" olmayı gerektirir,hem fiziksel hem de mental olarak,hele ki bulunduğu bölge ve mecburiyetleri sebebiyle TurAF'ta..Bu yüzden elenirsen bil ki yetersiz olduğundan değil senden daha iyileri olduğu için elenmişsindir..

Super yorum benim ekleyecegim ucaklarla hasir nesir olacagin bir meslek tuttura bilirsin fakat F-16 pilotu dedinmi akan sular durur kardes tabiki umarim o canavari ucurma sansini yakalarsin

• B22 <3
  • Ben askeri lise mezunuyum Kara Harp okulu 1 den ayrıldım.Soracağın bişey varsa pmden sorabilirsin.
  • Seni bu konuda daha azimlendirmek için Falcon BMS 4.32 similasyonunu tavsiye ederim..
  • quote:

Birçok kişi film ile gaza gelmiş diyor. Evet filme gittim ve istediğimi arttırdı . Ama benim hayalim 10 yıllık bir hayal . 8 yaşında aldığım oyuncak uçağı hala oynarım . Evde elimde uçak ile dolaşırım hala . Ben bu derece istiyorum . Hani güzel kız görürsün yolda da eve atmak istersin ya , bende o koltuğa oturup uçağın anasına ağlatmak istiyorum .

f-16 hakkında neler biliyorsun ?
  • F-16 'yı kaldırırken duvara vurdum. Artık F1 sürücüsüyüm, mutluyum.
  • önce şunu kullan yeğen.

sonra buna geçersin.
  • daha her şeyi ayrı yazamıyorsun, o sınavın ilk aşamasında elenirsin.
  • benim de hayalim ama ne yaparsın işte
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

Ne filmmiş arkadaş kardeşim izlemiş geldi 1 haftadır pilot olucam diyor başkada bir şey demiyor. Şuan bile onu tartışıyorlar

Anlatamadım mı size ? Ben filme gelerek gaza gelen değilim . Çocukluktan beri istiyorum .

Anladım kardeşim tamam sinirlenme Benimde küçüklükten beri iki hayalim var biri futbolcu olmaktı diğeride thy'de pilot olmaktı. Ama araştırdım ki gerek maddi yani gerek başka şeylerden dolayı suya battı hayalim

• HAYATIMDAKİ TEK ŞEY

O ne lae hayalim değilmi o
  • F35
  • İzleme bunu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 7 Kasım 2011; 12:56:48 >
  •  Hayatımdaki tek şey , F16 pilotu olmak

• şu duruşun güzelliğe bakarmısınız

ps ; foto bana aittir

• bende çocukluğumdan beri F15 pilotu olmak istemişimdir ama onu satın almadılar bu ülkeye

beğenmediğin iranda bile var daha iyi bir uçak +f18 de öyle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.