Şimdi Ara

Hayat eskiden güzelmiş be!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eskiden hayatın kalitesi varmış, tadı varmış be! Şu eski reklamlara renk geldim. Ulan adamlar yapmış be diyorsun. Şimdi reklamlar bile adi. İnsanlar adi. Hayatımız adi. Yaşadığımız hayatın bir tadı yok. Hayat eskiden güzelmiş be! 

Hayat eskiden güzelmiş be!reklamkolikyoutube
    http://www.reklamkurdu.net gururla sunar.. Bize de bekleriz ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=inC0Yovla-s

• İnsanlar zeki, üretken ve yaratıcıymış. Şimdi aptal olduk.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

İnsanlar zeki, üretken olabilir ama asla yaratıcı olamazlar. Yaratmak yoktan var etmek demektir. İnsanlara hiçbir niyetle veya maksatla yaratıcı denemez. Öğrenin bunu artık !

• eski türkiye işte ne güzeldi

• Valla ben en çok ESKİ BAYRAMLARA YANIYORUM..

YÜKLÜKTEN YER YATAĞI ÇIKARAN BABANNEMİ DEDEMİ ANNANEMİ ÇOOOK ÖZLEDİM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 27 Ocak 2023; 1:31:15 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

Bu ülkenin her yerinin seküler milliyetçi olduğu anayasada yazıyor, buna dili ve bayrağı dahil. İslam ülkesi değiliz, Türk ülkesiyiz, Türkiye Cumhuriyetiyiz. Bu sebeplerden dolayı bir Türk'ün dili istediği gibi kullanmasını eleştiremezsiniz.

• Şu güzel günlerin tadını çıkarmak lazım. Çünkü bol para politikasındayız ve seçimden sonra kim gelirse gelsin, kemer sıkma politikaları uygulanacak.

• eskiden harbiden çok güzeldi :D

Fiziksel değil, soyut şeylerden bahsediyoruz. Şu an bu yorumu yoktan var etmedin mi sen? Sen bunu yazmasan böyle bir yorum olmayacaktı, böyle bir şey düşündün ve yazdın, yani bir düşünce ürettin. Ezbere konuşmasan bunun farkında olurdun zaten.

Ot gibi yaşamadığın sürece, 1-2 insanla bile konuşuyor olsan yaratıcılıkta kaçamazsın.

TDK:
    yaratıcı
    1. sıfat Yaratma yeteneği olan, kreatif:
    "Gazi yaratıcı bir enerji kaynağı..." - Falih Rıfkı Atay

2. sıfat, mecaz Zekâ, düşünce ve hayal gücünden yararlanarak görülmeyen yeni bir şey ortaya koyan, yapan, kreatif.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bizde senin gibi zamanında ergen tavırlarla böyle atar yapıyorduk. Senin gittiğin yoldan biz döneli çok oldu. Senin kafa epey geride kaldı. Yaratıcılık kelimesinin cümle içindeki anlamı Allahın yarattığı şekilde yoktan var etmek anlamında kullanılmıyor. Burada kullanılan kelime zaten yaratmak da değil, yaratıcılık. Yaratıcılık kelimesinde bir insanın bir şey yarattığı ima edilmez. Atar yapmadan önce beynini kullanmayı dene.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt

TDK'nın ne dediğinin kıymeti harbiyesi yok, dinim ne der ben ona bakarım.

Yorumumu Allahü teala yarattı. Ben cüzi iradem ile yorum yazmaya karar verdim, organlarım harekete geçti. Onları harekete geçiren, o gücü veren hep Allahü teala. Ne yazacağımı gönlüme getiren de hep Allahü teala.

Sonra bunlar klavye vasıtasıyla yazdım, tüm bu süreci hep Allahü teala yarattı. Ben irademi o yönde kullandım, o da yarattı.. İstese yaratmayabilirdi.. Yorum yazmayı unutabilir, birşey olurdu ve ben yazamazdım..

İnsana Üretici denilebilir, yapıcı denilebilir ama yaratıcı asla denilemez! Bu kelimeler varken, o hassas kelimeyi kullanmak kör inattan başka birşey değildir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 28 Ocak 2023; 11:39:57 >

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Diğer üyeye yazdığım şeyi sana da yazıyorum: başkalarının ve hele senin ne yazıp çizdiğinin zerre kadar kıymeti harbiyesi yok! Dinim ne der ben ona bakarım. Sen de gram kadar idrak olsaydı, şunu hemen anlardın, ilk mesajımda, senin gibilerin nasıl cevap vereceğini tahmin ettiğim için " hiçbir niyetle veya maksatla " ifadesini özellikle yazdım.

İnsana Üretici denilebilir, yapıcı denilebilir ama yaratıcı asla denilemez! Bu kelimeler varken, o hassas kelimeyi kullanmak kör inattan başka birşey değildir!

Yaratmak fiilinden türetilmiş hiçbir kelime yaratılmışlar için kullanılamaz.. Ha sen "ben çatır çatır kullanırım bana kimse karışamaz dersen", keyfin bilir, istediğini yapmakta özgürsün amma toprağın altına girince , bunun bedelini sana ödetirler, haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 28 Ocak 2023; 11:40:35 >

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.