Bildirim
Bu kız güzel mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kadın dediğin eşek gözlü olur bu ne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 23 Nisan 2024; 17:16:35 >_____________________________ -
Leş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
harbiden bu ne

_____________________________ -
@01001101 sinir oldum sana bir dahaki sefere göz zevkimi tatmin edecek bir kızla konu aç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 23 Nisan 2024; 17:30:56 >_____________________________ -
-
hep eyjiyınla açacam zevk mevk kalmasın gey ol
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ne gömdünüz be kardeşim, en nihayetinde kadındır yani çok da üstüne...
Olm baya çirkin aslında ya.
Arda, Rachel Clare sanırım.
_____________________________ "Sarayın dakikada harcadığı parayla bir ay geçinmeye çalışan emekçi halkımızı selamlıyorum." -
Ne var ya guzel bence. Sade, makyajsiz. Asyali iste ne guzel hem ufak tefek keyifli olur, hem teknolojiden anliyor, hem parasini kazaniyor. Bulmusunuz bunuyonuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Katılım zamanı: 25 Temmuz 2007 -
Valla ismi önemli değil de abi çok güzel kız ya böyle bi manitim olsa dünyalar benim olur..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Olsa işte...
_____________________________ "Sarayın dakikada harcadığı parayla bir ay geçinmeye çalışan emekçi halkımızı selamlıyorum." -

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. -
Sempatik bi kız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
bu kız harbici güzelmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
AAAH AAAH KADINLAR, TANRININ DÜNYAYA EN BÜYÜK HEDİYESİ
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı