Şimdi Ara

harlem shake sorunu içeriii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar... biz okulda arkadaslarla harlem shake yapmaya calisrik ama olmadi nasil yapabiloriz mekan yer önerileriniz nelerdir nasıl komik oluruz mesela biz arkadaşlarla denedigimizde hareketlwrimiz komik olmuyor komik hareket söyler misiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blok

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şanzelize cafeye git bak bu çocuk tam harlem şake yaparken kız geldi bozdu işi

• Gerekiyosa videomuzu atayim hatamizi siz soyleyin dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: n1qhthawk

Merhaba arkadaslar... biz okulda arkadaslarla harlem shake yapmaya calisrik ama olmadi nasil yapabiloriz mekan yer önerileriniz nelerdir nasıl komik oluruz mesela biz arkadaşlarla denedigimizde hareketlwrimiz komik olmuyor komik hareket söyler misiniz..

Sen fen liseli değil misin? Bırak harlem shake'i, test çöz testttt

• kafalara maske geçirin.biriniz boxer biriniz tanga giysin.Birde kolye takın tamamdır albüm çıkarabilirsiniz hahahahahahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: 90.nxmcnakka

quote:

Orijinalden alıntı: n1qhthawk

Merhaba arkadaslar... biz okulda arkadaslarla harlem shake yapmaya calisrik ama olmadi nasil yapabiloriz mekan yer önerileriniz nelerdir nasıl komik oluruz mesela biz arkadaşlarla denedigimizde hareketlwrimiz komik olmuyor komik hareket söyler misiniz..

Sen fen liseli değil misin? Bırak harlem shake'i, test çöz testttt

Ne fen lisesi bacanağam varsa şekliniz mehmetçik lisesine bekleriz ne diyon lan sen?
  • Çocuğum olsan sana ne S3'ü,3310 bile almazdım.
    Çocuğum olsan baba deme diye akşam eve gelmezdim.
    Çocuğum olsan,seni sigaraların üstüne fotoğraflarını koysunlar diye verirdim.
    Çocuğum olsan,seni cami avlusuna bile bırakmazdım çünkü seni görünce adamların abdesti bozulurdu.
    Çocuğum olsan içip içirmez,yiyip yedirmez,giyip giydirmezdim.
    Çocuğum olsan bu spermlerden bu mu çıktı diye bir daha mastürbasyon yapmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Schindler

Çocuğum olsan sana ne S3'ü,3310 bile almazdım.
    Çocuğum olsan baba deme diye akşam eve gelmezdim.
    Çocuğum olsan,seni sigaraların üstüne fotoğraflarını koysunlar diye verirdim.
    Çocuğum olsan,seni cami avlusuna bile bırakmazdım çünkü seni görünce adamların abdesti bozulurdu.
    Çocuğum olsan içip içirmez,yiyip yedirmez,giyip giydirmezdim.
    Çocuğum olsan bu spermlerden bu mu çıktı diye bir daha mastürbasyon yapmazdım.

Bacanağam nedyon sen yia... ayıp ediyon Bacanaq

• bi siz eksiktiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.