Binbaşı
18 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 200 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Mümkünse 4500 TL'yi geçmeyerek alabileceğim en iyi sistemi toplamak istiyorum. 144 Hz 1080 P monitör ile kullanacağım. Işıklı mışıklı şeyleri hiç sevmem. Kasanın şeklininde bir önemi yok benim için, büyüklüğü vs. sisteme uysun yeter hatta mümkünse power tuşundan bile ışık çıkmasın
Overclock tarzı şeyler yapmayacağım. Sistemi sadece oyunlar için kullanacağım. Şuan ki bütçemi arttırabilmek için HDD düşünmüyorum ve rami 8 gb alabileceğim en iyisini alıp 1-2 ay sonra ramden bir tane daha alıp 16 yapmayı düşünüyorum.
Arabayı bir tanıdığımıza almayı düşünüyoruz, 40.000 TL manuel benzinli yaşı önemli olmayan bir araç arıyoruz tek başına kullanacak, ufak sayılabilecek bir şehirde yaşıyor. Sizce ne almalıyız ?
2012 Corsaya aux yaptırmak istiyoruz böyle bir şey mümkün mü ?
Mümkün ise yararlı olur mu nasıl yapılır nereler yapar ?
Sadece oyun amaçlı gaming sistem arıyoruz.
1060 6gb 192 ve intel işlemci olması şart.
Sadece kasa.
Genellikle dizi ve film için alacağım fakat oyunda oynarım.1500-1700 arası birşeyler arıyorum.
Max 35.000 tl otomatik hatchback araba arıyoruz arabayı bayan kullanacak neler önerirsiniz?
Bugün birden ekranda mavi mor karışımı şeyler çıktı tırrrrrr diye ses geldi bende reset attım bu sefer açtığımda bu çizgiler çıkıyor ve devamı açılmıyor sadece siyah bir ekran çıkıyor hdmi ile tvyede bağladım yine aynı sorun var sizce ekran kartım mı bozuldu?

124 hero 84 skin gold 3 6 rün page

riot kayle var birde
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Şuan TT kullanıyorum 15 gün sonra taahhüt bitiyor ve kurtuluyorum.
Hangi iss ye geçmeliyim süperonline çok pahalı geliyor onu eliyorum
türknet uydunet vodafona kalıyor geriye bunlardan hangisi en sorunsuz servis verebilecek kapasitede
Ping olayı çok önemli benim için pingi en düşük ve verdiği servisi son hızına kadar verebilecek bir iss arıyorum
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MacBook
Otomobil
Hyundai
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Vodafone
Oyun Platformu
PS4
Takım
Galatasaray
TV
LG
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Basketbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.629
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 47.990 (Bu ay: 220)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.047 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.