Şimdi Ara

hararet sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sorunum var ve yardımlarınızı bekliyorum. sorun şu....radyatör yolda delindi. fakat iğne deliği kadar o da plastik aksamı tarafından delindi. bende yedek bir bidona su alarak yaklaşık 10 km uzaklıkta ki servise gitmek üzere yola koyuldum. en azından hararet göstergesi var suyun bittiği anda suyun bittiğinin işaretini veren bilgisayarlı sistem var dedim. bir ara durdum ve su ilave ettim. plastik depo kapağını tam sıkmadım ki basınç düşük olsun fazla su kaybı olmasın diye ama su buharlaşarak sıkmadığım kapaktan dışarı seri bir şekilde çıkış yammış olacak ki bir düdük sesi gibi ses gelince aracı sağa çektim ve ne olduğunu anlamaya çalıştım. fakat plastik depoda bir gram su kalmamıştı.ve motor resmen cehennem sıcağı gibi idi. şimdi sorun şu. tamam ben bir aptallık edip kapağı sıkmadım. peki neden bu araç gösterge de harareti göstermedi ve de neden bu araç soğutma suyunun bittiğinin ikaz lambasını yakmadı. bunların hiç birini yapmadı.ve işin ilginç yanı ustayı aradım yoldan neden ikaz vermedi dedim bana şunu söyledi. volvolar hararet ibresi hararetin olduğunu göstermez. cevap aynen bu idi. o zaman bu ibre ne işe yarıyor burada. cevaplarınızı bekliyorum. araç: 1999 model volvo s70 t5 otomatik vites.....

• yedek su deposunun altında seviye sensörü var muhtemelen sizin aracınki arızalı ,su eksilmeye başladığında direk uyarı verir.hararet kısmına gelince sistemde su kalmayında hararet müşürünün ölçecek bir birşeyi olmadığından ibre kalkmaz kaynayan bir su olması lazımki değer göstersin ibre kalksın...
  • sizin dediğiniz gibi çıktı...sensörü 40 tl ye yeni aldım ve taktım....çok sağol...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rolanti problemi
    6 yıl önce açıldı
    Fluence Hararet Göstergesi Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    OPEL HARARET SORUNU
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.