S

Çavuş
10 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 21 (Bu ay: 0)
Gönderileri
2006 VEYA 2007 MODEL AUDİ A4 2.0 TDI İN KRONİK SORUNU VARMIDIR...VARSA GENELDE NELERİDİR. ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....
2005 veya 2006 model cdı 220 dizel bir mercedes almak istiyorum. fakat bu araçları alırken nerelerini baktıracağımı bilmiyorum...alım esnasında nelerine baktırayım lütfen bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim...
2000-2003 arası bmw 5.20 benzinli ve gazlı mı , 2010-2011 toyota corolla 4d mi, 2006-2007audi a4 1.6 benzinli ve gazlı mı, 2008-2009 wolsvagen passat serisi mi...bakmakdan başım döndü. sorunlarım şunlar.....aşağıdaki özelliklerin çoğunun uyduğu araç hangisidir....NOT: senede 7.000-10.000 km yol yapıyorum..
1) piyasa değerini kaybetmesin
2) az yaksın
3) yedek parçası ucuz olsun
4) en ufak bir arıza da başıma bela açmasın...

lütfen yardımlarınızı ve piyasa bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum...şimdiden teşekkür ederim...
bu araç hakkında biligsi olan varsa rica ediyorum biraz bilgi verirmisiniz...almayı düşünüyorum...yedek parçada fiyatlar vergi yakıt gibi durumlar hakkında bilgi lütfennn
arkadaşlar volvo s70 in gaz kelebeği sökülüp ters bağlanırsa ne gibi sonuçlar doğurur içinizde bileniniz var mı...acil yardım istiyorum...
aracı anlatmaya gerek yok. km :167.000 kazası yok.araç çok temiz.aile aracı idi. alan kişi sorun yaşamaz. isteyen olursa gerekli bilgi verilecektir. fiyatı 21.000 tl. ialn sahibinden.com da var. ilan numarası :105151311
99 volvo s70 t5 otomatik bir t5 in 50 tl lik benzin ile ancak 50 km gittiğine şok olarak şahit oldum aracımda. bu bir sorun mu.....sorun ise ne olabilir...yardımcı olabilirmisiniz...
arkadaşlar yurt dışından volvo s 70 ime orjinal yedek parça getirttireceğim. fakat parçaların orjinal üretim seri numaralarını istediler.. bunları nereden bulabilirim. lütfen yardımcı olurmusunuz...
kaput kolunu içeriden çektiğim halde açılmıyor.tel kola takılı.. teli içeriden pense ile çekiyorum. gene tık yok...yardımcı olabilir misiniz..bunu açmanın bir yolu var mı...zırt pırt servise gidip soyulmaktan bıktım ben valla..yardımlarınızı bekliyorum...teşekkürler...
herkes bildiği tanıdığı gerçek motor ustasını.....gerçek kaporta ustasını.....gerçek turbo ustasını..... her bölümün ustalarını burada paylaşsın ki bizler garanti dışı kalmış volvolarımızın bakım tamiratlarını oralarda yaptıralım....volvo özel ve yetkili servisleri de sabahtan akşama kadar börek açsın....yıllardır bizleri söğüşleyerek bal kaymak yedikleri bence yeter artık...herkesin birbirine yardımcı olma zamanı geldi bence....gaz kelebeğini bu ülkede %100 karlarla satan tüm volvo yetkili servislerini kınıyorum....
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.263 (Bu ay: 316)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.