|
Edit 2: Spontane bir kararla aracı satıp başka arabaya geçtim, ölçü de değişince lastiği kullanamadım. Kullananlar yorum yazarsa ana mesaja eklerim. Edit: Lastiği aldım, Nisan'ın ilk haftası taktırıp izlenimlerimi paylaşacağım inşallah. Umarım beklentileri karşılar. 205-55R16 ölçüsünde Premium lastik alacağım. Michelin Primacy 4'lerin Antalya'nın sıcağında kuru asfaltta yüzme yapabileceğini okuduğum ve %70 sportif bir sürüş tarzım olduğu için emin olamadım. Goodyear EfficientGrip Performance 2 her disiplinde iyi gözükmekte ancak tanesini 1.200 TL'ye bulurken, Hankook Ventus Prime 4 900 civarına gelecek, yepyeni bir lastik çok testi dahi yok, toplamda bir sette 1.200 TL fark oluşacak iki lastik arasında. Hankook 2022 Auto Bild testinde 2.ci çıkmış. (1. EGP2, 3. Primacy 4) Her disiplinde iyi gözüküyor, özellikle sportif sürüş-konfor dengesi açısından uygun gibi. Hiç forumdan deneyen oldu mu? Alırsam iki-üç haftaya yorumlarımı ekleyeceğim. Benim önceliklerim: sıcak asfaltta iyi yol tutuşu, ıslakta iyi yol tutuşu, sessizlik, virajlarda aşırı yatma eğilimi olmaması. 2022 Auto Bild Summer Tyre Test - Tyre Reviews and Tests https://www.tyrereviews.com/Article/2022-Auto-Bild-Summer-Tyre-Test.htm< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 12 Haziran 2022; 14:51:40 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt