Şimdi Ara

BİM'e gelen turbo jet fan alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (7 Mobil) - 2 Masaüstü7 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba yıkadıktan sonra suyunu atmak için işe yarar mı, gücü yeterli olur mu. Komple arabayı kurutmasına gerek yok camları kurutsa yeter. Bu ürünün bir sürü farklı markası da var ama ne derece işe yarıyor bilmiyorum.

https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/yuksek-hizli-hava-ufleyici-2-6/aktuel.aspx

TurboFlovyoutube
    turbo jet blower #turboblower #turbofan #carcleaning #dryer #tools #cartools #toolstorage #jetdry
    https://www.youtube.com/shorts/zuO2zUMMl-I

• Güzel mangal yakar bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • havid ürünleri dikkatimi çekti.

Hava üfleme aleti çakma 3d yazıcıdan basılmış gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce basit elektronik ürünler için proware tercih ettim (kafa lambası, makaralı lamba) iyi yanı bimde bulunca çıkarıp malzeme kalitesine göz atıp ona göre alabiliyorsun. Bozuk çıkarsa iadesi kolay oluyor.

Kalite olarak aliexpresten aldıklarım ne kadarsa o kadar ortalama ürünler klasik çin malına kendi markasını basan firmalardan biri eskiden olsa çinden al derdim. Şu an kargo vergi vs ücreti daha pahalı olur.

Bunlar küçük oluyor iş yapar da mangalda fln daha çok kullanırsın o attığın videodaki ürün daha büyük ve muhtemelen pahalı bir şey bime gelende tezgah vs temizlersin, kaput altı tozunu iyi temizler. Hepsine 13.000 rpm yazıyorlar ama bilmiyorum o kadar devir çevirir mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 7 Haziran 2025; 21:48:11 >
  • Videodaki gibi bir şey arıyorsan daha güçlü modellere bakman lazım. Bimde satılan mangal için, toz almak için daha uygun.

• Bu cihazı daha önce Çin seyahatimde aldım, benim amacımda araba kurulayabilmekti fakat seramik olmayan arabada kesinlikle işe yaramıyor.

Özellikle PPF kaplamalı araçlarımda suyu direkt olarak kurutup damlacık şeklinde iz bırakıyor.

Bu cihazı kullanmak için çok iyi su kaydırıcılığı olan seramik / wax / hızlı cila ürününün araçta uygulanmış olması gerekiyor ayrıca çok uzun ömürlü bir cihaz değil.

Pil süresi yaklaşık 25 dakika sürüyor, araçta seramik vs varsa bu süre fazlasıyla yetmekte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hiçbir işe yaramaz. Boşa alma derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E 200'E LPG TAKILIR MI?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saç kurutma makinesi al daha iyi

• Ben bunu pc temizliği için kullanıyorum

• Aldım denedim iş görür ama fanı çok çok da iyi değil. İçinden iki aparat çıkıyor. Aparatın birini takmak için ağızlıktaki parçayı çıkarıp onun içine geçiriyorsunuz. Ucunda fırçalar olap aparatı da o ilk taktığınız aparatın ağzına takıp hem uzatma olarak kullanabilirsiniz hem de klavye veya araç tozunu filan alırsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.