Şimdi Ara

Hangi araç zarar ettirmez ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tavsiyelerinize ihtiyacım var...

90 ile 100 bin TL arası!
    En fazla 20 bin KM'ye kadar,
    Dizel ve otomatik vites hangi araç 1 yıl sonra satınca zarar ettirmez ?

Örneğin aklımda Megane Sedan Touch EDC 2017-2018 model araç var. 5-10 bin KM'de olanları 100 bin liraya kadar bulunabiliyor.

Sizce bu aracı 1 yıl sonra sattığımda zarar eder miyim ?

• Bu devirde temiz hiç bir araç zarar ettirmez. Adam geçen yılın aralık ayında bayiden 74.400 tl ye 0 aldığı toyota corolla 1.6 touch modeline bugün malum sitede 100.000lira isteyebiliyorken..
  • megan iyidir. al zarar etmezsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

megan iyidir. al zarar etmezsn
    Birtek siz cevap verdiniz. Teşekkür ederim
  • En sevdiğim konu tipi 1 yıl sonra satarsam hangi araç zarar ettirmez gidip onu alayım.

Ben TL mevduat hesabı diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 bin tl'ye aldığım arabayı 7 ay sonra 35 bine sattım. Hiçbir mevduat 7 ayda 9 bin tl kazandırmıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitbey_71

Bu devirde temiz hiç bir araç zarar ettirmez. Adam geçen yılın aralık ayında bayiden 74.400 tl ye 0 aldığı toyota corolla 1.6 touch modeline bugün malum sitede 100.000lira isteyebiliyorken..
    Gerçekten çok ciddi bir rakam...Haklısınız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

En sevdiğim konu tipi 1 yıl sonra satarsam hangi araç zarar ettirmez gidip onu alayım.

Düşük de olsa faizli bir muameleye girmek caiz değil!
    Bu yüzden uzak duruyorum öyle şeylerden ;)
  • Ucuz araç zarar ettirmez. Önümüzdeki ekonomik göstergelere bakıldığında 3-4 sene kadar lüks tuketimden uzaklaşacak milletimiz. (Gereken)

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Araba almak bir yatırım olmamalı ancak Türkiye gibi her yıl fiyatı artan bir şeyin yarın daha kolay paraya çevrilmesi gibi bir düşünce her zaman olabilir..o nedenle gayet doğal bir seleksiyon olarak görüyorum bu durumu..yatırım mı peki bence değil..ancak aldıgım aracı 1 yıl kullanıp aldıgı paraya satması bence iyi bir şeydir..neyse konuya gelirsek Türkiye'de her zaman kolay satılacak araçlar fiyat olarak 100k altı araçlardır..marka olarak da fiat renault vw honda toyota..model oalrak megan golf linea doblo civic corolla vb..yakıt tipi olarakta 1,6 altı dizel ve lpg..satışı kolay optımum bir araçı bulmak da sana kalıyor (hasarsız fiyatı uygun az km li)...
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Hocam dolar bazında durum nedir?

• Golf al seneye en az %8 zam gelmezse paranı veriyim

• Mtv'lere %24 zam geldi forumda konusunu bile göremedim daha açan olmamış galiba, hala arabayı ihtiyaç değil lüks olarak görenler var, kimseninde itiraz ettiği yok, kıytırık cam filmi için kıyamet kopmuştu çok yazık..Konu sahibine gelince hangisini beğeniyorsan onu al birader, bütçene göre f/p oranı sana göre en iyi araca anca sen karar verebilirsin..
  • Hiç bir araç kar ettirmez.

Aracımı aldığımda 116 bine aldım. Şu an aracımı satsam 140 bine rahat gidiyor.

Ama aracımın sıfır fiyatı 230 bini geçmiş.

Bu durumda benim aracım bana göre zarar etmiş durumda. Ama nasıl oluyosa bazılarına göre zarar ettirmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Golf al seneye en az %8 zam gelmezse paranı veriyim
    6 ay önce 117.500'a Golf aldım şimdi 123-124 BİN TL ediyor :)
  • Emanet araba, arkadaş arabası zarar ettirmez. onun dışında hepsi ettirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

Hocam dolar bazında durum nedir?
    Ben dolar bazını falan anlamam elime geçen paraya bakarım. 7 ay önce 26000 lira olan para şuan 35 bin oldu önemli olan bu. Faize yatırsaydım max 29 bin olurdu. Ki faizle işim hiçbir zaman olmaz. Altın alsam yine en fazla 29-30 olurdu. Zararda edebilirdim o ayrı konu. Geçenlerde başka bi arac daha aldım yatırımlık.. Ondanda 1 sene sonra en az 10 bin tl kâr garanti..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizse aracın zarar ettirmez, passat alırsın kaza yaparsın koltuklar demode olur 30.000-40.000₺ zarar edersin, s60 alırsın her daim bakımlı olur az kayıpla satarsın.

Satılamayan araç yoktur bakımsız araç vardır.

Konunun troll olduğunu bile bile vw muhabbeti açılmasını sağlamanı nile bile yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

En sevdiğim konu tipi 1 yıl sonra satarsam hangi araç zarar ettirmez gidip onu alayım.

Konuyu açanı varya mouesounun eline verecen iyice bi yoğursun aklı başına gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Konuyu açanı varya mouesounun eline verecen iyice bi yoğursun aklı başına gelsin.

Alıntıları Göster
    Ne trolü ne yoğurması ne diyorsun sen ?
    Aracım şuan satılıkta benim araç araştırıyorum üslubuna dikkat ET!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.