Şimdi Ara

Hasarlı Araç Alıp Satan Firmalar ATMACA CAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
19.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu şirket her hafta 4-5 hasarlı araba satıyor. Fiyatları uygun tutmuşlar. Sakın bu şirketim dediklerine inanmayın. Ben bu şirketten 22.900 TL bir araç aldım hasar maliyeti yaklaşık 2000 TL söyleniyor. Halbuki araçta 9-10 bin lira masraf var. Şuana kadar 5000 TL para harcadım aracı yürür hale getiremedim. Siz siz olun sakın bu şirketin dediklerine inanmayın. Satın bu şirketten araç almayınız

    Dahada ince detaylı halde anlatmamı isterseniz mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz



  • olayın daha ince detaylı anlatılacak bir yanı yok, hasarlı araçlarda hasar görünümü azaltılır öyle satılır, bilgisiz olanlar da 2 bin liraya halledilir zanneder o kadar, ama sonunda yine uyguna hallolur
  • Bu piyasanın olayı bu zaten. 2000 lira hasar varsa niye kendileri yapıp satmıyor. Hiç düşündün mü?
  • Söyledik daha önce bu tür yerlerin ne yaptığını ettiğini, keşke siz almadan önce iyi araştırsaydınız.

    Geçmiş olsun, 10 - 15 bin tl daha harcarsınız o araca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 12 Mayıs 2016; 13:51:45 >
  • Final otomotiv ile birlikte daha önceden duymuştuk. İmkanınız varsa buraya biraz daha detaylı yazarak anlatsanız, mutlaka faydalananlar olacaktır. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha önce burdan defalarca uyarı yapıldı.
    sanırım forumda yenisiniz ve bilmeden aracı aldınız.

    Adamların işi üçkağıt üzerine kurulmuş. Yalandan aracı çıkma parçlarla topluyorlar süsleyip 2-3bin TL masrafı var deyip kandırıp satıyorlar.
    Keşke şöyle yapsaydınız. Adam size 2bin masraf mı dedi , koy satış fiyatının üstüne 2-3bin lira tamir et topla sat. Ben bu şekilde alırım de. Bakalım sana ne diyecekler.

    Adamların hayatı yalan dolan ve üç kağıt üzerine kurulmuş.

    Almayın kardeşim. Eğer bilginiz yoksa otomobilden anlamıyorsanız ya anlayan biriyle gidin yada almayın.

    KİMSE KUSURSUZ BİR MALI DEĞERİNDEN UCUZA VERMEZ.
  • Galeri ismini google yazsaydın keşke, burda baya konusu vardı
  • Bakın onlar için ne yazmıştım.



    Bahçelievler Final Otonun Anadolu yakasında Pendikte bulunan bir versiyonu.

    Araçları görsel olarak fazla hasar yokmuş gibi gösterecek kadar çektirir, pata küte düzelterek derin ve büyük göçükleri azaltırlar ancak bu onarım değildir. Resimler ileri derecede Photoshop'ludur ışık ve renk efektleriyle oynanarak pata küte düzeltme sonrası kalan kırılmalar giderilir %80 asıl hasar %5'e kadar görünürde indirilir ancak hasar gerçekte duruyordur hatta da kötü hale gelmiştir. Hatta hasarsız yada az hasarlı bölümden kopyala yapılır fazla hasarlı bölüme yapıştırılır.

    Amaç bellidir, hasarı olduğundan çok az gösterip alıcıyı kazıklamak. Hedefteki müşteri kitlesi İstanbul dışından bu araçları almak isteyenlerdir. Çok iyi bir fırsat yakaladığını sanan ve daha önceki incelemelerinde araçların jet hızıyla satıldığını gören saf uyanık alıcı kitlesi hemen irtibata geçer. Aracı opsiyonlamak için 5.000 TL kaparo istenir. Kendini uyanık sanan alıcı yatırır ve çıkar İstanbul'a gelir. Gerçeği anlarsa ne iyi, verdiği 5.000 TL'yi geri vermezler kaybı yaktığı kaparo olur. Yok gerçeğin farkına varmazsa asıl bombayı arabayı tamir için götürdüğü şehirde yaşar. Bozuk kontrol üniteleri, eksik kendi küçük fiyatı büyük parçalar vs. İlanda 2.500 TL olarak olan açıklanan hatta 3.000 TL'ye anlaşmalı servisimizde onarılır denen araca 20.000 TL harcar ancak yürütemez. İlandaki lafa kanıp anlaşmalı servisinizde yaptırın 3.000 TL'yi kabul ettim dese bile ya çok sıra var aracını 3 ay veya biraz daha sonra alırsın denir, adam kabul eder araç oraya gider 1 ay sonra derler şunlar şunlar çıktı sökmeden bilinmesi mümkün değildi hasar 15.000 oldu. Yani sonuçta adam yediği kazığı nasıl hazmedeceğinin hesabını yaparak eninde sonunda arabayı alır kendi tamircisine götürür.

    Akıllı olun, kanmayın. Memlekette bir dolu kaportacı boyacı varken, bunlardan bir kısmı işsiz vakit geçirirken para kazanmak için kendi hasarlı araç alıp toplamaya çalışırken, ve onarım işlemini arkadaş olduğu boyacı, motorcu, elektrikçi ile imece usulü yapacakken, ayrıca bu esnafın elinde daha önce onardıkları hasarlı araçlardan kalma birşekilde tamir edilip kullanılabilir durumda parçalar varken, bu sektörün dışında bulunanlara para vererek iş yaptıracaklara çok zor ekmek çıkar.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ruling_S

     Hasarlı Araç Alıp Satan Firmalar ATMACA CAR

    Eğer aracın dediği miktar kadar hasarı varsa adam yaptırıp satmayı bilmiyor mu?Bu tür firmalara itibar etmeyiniz.


    DİKKATLE BAKIN!

    Resimdeki aracın ön tekerine dikkatle bakın bir de yerdeki ıslaklık üzerindeki yansımasına bakın. Arabanın üzerinde alaşım jantı var olarak duruyor ama yerdeki yansımasında SAC JANTLI İNCE STEPNE VAR! Siz düşünün daha nerelerinde PHOTOSHOP var aracın. Aldanmayın, ALMAYIN.

    http://forum.donanimhaber.com/m_116698834//tm.htm#116701073




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.