Şimdi Ara

Hamza Hamzaoglu'na herkesin atar yapmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende sene sonu gitmesinden yanayim ama gelen gecen atar yapıyor. Gecen haftalarda Emre vıtaminsizi şimdi Burak. Ayıp yahu adamı itip kakıyor herkes.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • Hamza hocanın karakterine yada kişiliğine kimse bir şey demiyor. Çok iyi kalpli bir insan olabilir.

Biz saha kenarında maçı izleyen Hamza'yı istemiyoruz. Tribündeki Hamza'yı yine severiz.

Galatasaray seviyesinde bir TD değil. Maçları hep ala bala, Sneijder Muslera gibi bir kaç oyuncunun kişisel becerisi ile kazanıyoruz. Ortada bir oyun yok. Belli bir şey yok yani.

Kimse çıkıp Galatasaray şu futbolu oynuyor diyemez. Mancini'de sezon ortasında geldi ancak belli bir oyun felsefesini oturtmuştu. En azından evimizde ezilmiyorduk. Gümbür gümbür oynuyorduk.

Burak'ın yaptığı terbiyesizlik o ayrı ancak bakalım Emre gibi Rize maçına kadroya almayabilecek mi????

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • Yaptığı ayıptı ama adamın sesi çıkmıyor dıye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • kimse sallamıyor hamzayı
    bu yıl işler iyi gitmesine rağmen bu kadar trip attı oyuncular seneye böyle bala puan toplamayınca şamata kopacak asıl

Orijinalden alıntı: SaintBossFrank

kimse sallamıyor hamzayı
    bu yıl işler iyi gitmesine rağmen bu kadar trip attı oyuncular seneye böyle bala puan toplamayınca şamata kopacak asıl

Hamza hakkında düşüncelerimi defalarca belirttim zaten ama tek suç onda değil.Trabzon ekibinin de kesinlikle gitmesi lazım.Bir ara taraftar bunlara kızıyordu da uslu uslu duruyorlardı.Son zamanlarda ise üzerlerindeki baskı azalınca tekrardan takımda ağalığa başladılar.Kafalarına göre hocaları asıp biçiyorlar,istediklerini gönderiyorlar.

Umut-Selçuk-Burak-Olcan.Bu adamların bu takımda yeri yok.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: SaintBossFrank

kimse sallamıyor hamzayı

Hamza hakkında düşüncelerimi defalarca belirttim zaten ama tek suç onda değil.Trabzon ekibinin de kesinlikle gitmesi lazım.Bir ara taraftar bunlara kızıyordu da uslu uslu duruyorlardı.Son zamanlarda ise üzerlerindeki baskı azalınca tekrardan takımda ağalığa başladılar.Kafalarına göre hocaları asıp biçiyorlar,istediklerini gönderiyorlar.

Umut-Selçuk-Burak-Olcan.Bu adamların bu takımda yeri yok.

katılıyorum mancini prandellinin başını asıl bu tayfa yedi başta selçuk efendi olmak üzere
    prandelli zamanı ruhsuz oynayan yerlilere rağmen 1 puan gerideydik

seneye üste para versek bile yerli çetesinden kurtulmalıyız

• bence hamza kritik bir donem oldugu icin ses cikarmiyor.yoksa kadro disi birakmak kolay

seneye cezasi daha agir olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza hoca burakı kadro dışı bırakmazsa seneye kimse iplemez. bu ne ya. gelen geçen posta koyuyor adama. ruh hastası umut bulut oynasın bu oynamasın haftaya. azıcık yürek varsa yapar bunu taraftar arkasında duracaktır

Orijinalden alıntı: nazım hesap

Hamza hocanın karakterine yada kişiliğine kimse bir şey demiyor. Çok iyi kalpli bir insan olabilir.

Biz saha kenarında maçı izleyen Hamza'yı istemiyoruz. Tribündeki Hamza'yı yine severiz.

Galatasaray seviyesinde bir TD değil. Maçları hep ala bala, Sneijder Muslera gibi bir kaç oyuncunun kişisel becerisi ile kazanıyoruz. Ortada bir oyun yok. Belli bir şey yok yani.

Kimse çıkıp Galatasaray şu futbolu oynuyor diyemez. Mancini'de sezon ortasında geldi ancak belli bir oyun felsefesini oturtmuştu. En azından evimizde ezilmiyorduk. Gümbür gümbür oynuyorduk.

Burak'ın yaptığı terbiyesizlik o ayrı ancak bakalım Emre gibi Rize maçına kadroya almayabilecek mi????

33. Hafta olmuş üst üste 7. Maçı gol yemeden kazanıyoruz. Daha neyin futbolundan bahsediyorsun? Büyük takımsan zaten kritik Maçları yıldızlarınla kazanacaksın. Hamzaoğlu gelene kadar neden kazanamıyorduk git onu sorgula.

Galatasaray'ın futbol mentalitesi Prandelli'nin gittiği gün değişti. Çok zaman geçti yani üzerinden. Bu Değişimi göremediysen, kaçırdıysan git maç tekrarlarını falan izle.

• "kral" diye diye bu adamı bu hale getirdiler . Bakın Dünyaca tanınan Sneijder hocası kötü yönetse bile onla kutluyor . Bizim şımarık oyuncuların egoları yüzünden çıkarınca trip atıyorlar . Rize maçında kadroda olmamalı Pandev oynasın çok mu zor sanki beraberlik yetiyor .
  • hamzaoğlu gelmeden önceki takımı unuttunuz herhalde?

hamzaoğlu beni şaşırttı neden? çünkü selçuk'u forvet arkası oynattı, hamiti melonun yanına çekti, yasini sağ kanatta, soldada sneijderi. bence çok iyi hamleler yaptı. sistem açısından. sonra değişti maç içerisinde ama güzel hamleler yapıyor hamza hoca.

ayrıca değişiklikleri takımdaki futbolcuların tepkisinden olayı geç yapıyor olabilir yada cidden geç kalıyordur yedekten oyuncu hamlesinde onu bilemem.

ama şu bir gerçek abdürrahim albayrak ali dürüst ve futbol takımı hamza hoca ekibi ve kısa süreliğinide olsa yönetim bu konuda iyi işler yaptı.

şu da var yönetim futbol takımına baktığı kadar basketbol takımlarımıza da bakmalı. fenerbahçeyi müthiş oyunla yendik bu branşlarımızıda görmeliyiz nasıl futbol branşımıza bakıyorsak.

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • arkadaşlar Hamzaoğlu kalacak boş yere kendinizi parçalamayın.beğenmeyen başka takım tutsun, boş boş gidecek gitmeli yazmaya gerek yok.gitmeyecek yani adam, destek çıkın köstek olmayın.adam kan davalınız değil takımınızın teknik direktörü, abartmayın.
  • Her konu da yazıyorum adam en son Balıkesir maçında gol atmış hala triplerde asla takım oyuncusu değil baskı altında yok sıfır.Takımının en ihtiyacı olduğu 5 hafta da yok ama tripler sanırsın ki Suarez

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Her konu da yazıyorum adam en son Balıkesir maçında gol atmış hala triplerde asla takım oyuncusu değil baskı altında yok sıfır.Takımının en ihtiyacı olduğu 5 hafta da yok ama tripler sanırsın ki Suarez

Burak kazması ile 2019 yılına kadar sözleşme yapılmış. Yönetim hangi kafa ile hazırlıyor bu sözleşmeleri merak ediyorum doğrusu?

Orijinalden alıntı: wolfestein

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Her konu da yazıyorum adam en son Balıkesir maçında gol atmış hala triplerde asla takım oyuncusu değil baskı altında yok sıfır.Takımının en ihtiyacı olduğu 5 hafta da yok ama tripler sanırsın ki Suarez

Burak kazması ile 2019 yılına kadar sözleşme yapılmış. Yönetim hangi kafa ile hazırlıyor bu sözleşmeleri merak ediyorum doğrusu?

Cidden bir forvet olması gereken temel şeyler yok.Ama kadir gecesi mi doğmuş nedir bilemiyorum atıyor.Ya hava topu alırken eğilip kafasını tutan forvet mi olur.Duvar pası yapmayan top tutamayan adam mı olur? Bunlar yapayım tirip atan adam mı olur.Umarım satılır da kurtuluruz.Benim kralım falan değildir kendisi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.