A

Yüzbaşı
13 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 98 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar öncelikle yaptığınız yorumların her birinin ayrı ayrı değerli olduğunu belirtmek isterim ki an itibarı ile görüş olarak yardımlarınıza ihtiyacım var. Sorunuma gelecek olursak 27.01.2021 tarihinde buyuk bir tekno marketten Asus Rx 6900xt aldım. Malum kullanış amacım belirli oyunları oynamak. Lakin belirli bir süre sonra oyun oynama esnasında (Süre derken 2 saat) bilgisayarın kapanması sorunu ile karşılaştım. Driverlari sildim yeniden yükledim olmadı. Format attım tekrar yükledim olmadı. En sonunda 05.02.2021 ürünü mağazaya götürüp servis talebi açtırdım. Bu noktaya kadar normal.

Asus olduğu için telefonuma da Asusun MyAsus uygulamasını indirdim ki rahat rahat ne yapılıyor takip edebileyim. En sonunda MyAsus uygulamasına girdiğimde normalde cihazınızın dayanıklılık testleri yapılıyor yazarken bu günsabah saat 9:53 sularında Ürününüz için iade süreci başlatılmıştır. Yazısı ile karşılaştım. Tabi büyük mağazayı aradım değişim olacak bakın beni mağdur etmeyeceksiniz değilmi? diye sordum ve sonuçta malum fiyatların arttığından bahsettim. Onlarda elde varsa değişir yoksa para iadesi yapılır dedi.

Gelzaman git zaman öğlen saat 1 suları oldu. Bir daha bakayım dedim. MyAsus programına. Birde ne göreyim. Onarıma devam edebilmek için tamir ücretinin onaylanması gerekiyormuş. Konu ile ilgili bilgi vermek için beni e mail ve posta ile arayacaklarmış. Tabi sabah başka öğlen başka görünce kan beynime sıçradı. Ardından Büyük mağazadan mesaj. Tamir için tamı tamına 12 bin küsür tl para istiyorlar. Sebep ise ben sadece oyun oynadığım (Pubg, CS go vs.) kartımın biosu ile oynamışım. Biosunun üzerinde işlem yapmışım ve garanti dışı kalmış. Kart 9 günlük önce değişim sonra suç bende oldu. Şimdi soruyorum ne yapabilirim ve gerçekten cevaplarınız çok değerli. Bana akıl verin.

Edit: ürünün arıza formu elime ulaştı. 14.000 tl lik ürünün arıza formu.

Merhaba arkadaslar. Forumu aradım hatta bir cok yere baktım fakat bilgi bulamadım. merak ettiğim soru şu ki mining yapılmıs bir güç kaynagı alınır mı? Herkez GPU lardan bahsetmiş ama hi. PSU lardan bahsetmemiş. Mesela 2018 de alınmıs psu 6 ay mining yapılmış olsa alınırsa sana bir sıkıntı oluşturu mu?
Evet arkadaşlar başlıktaki soruma cevap arıyorum. Farkındaysanız 2. El kart satanlar sıfır diyor ancak poşedi açılmış, sadece bakılmış ve ya kontrol için denenmiş. Şimdi bu karta sıfır demek nasıl bir beyin. Bana bunu biri anlatsın ve ya alırken ikinci eli nasıl anlarım ya mining yapıldıysa???
Öncelikle herkeze merhaba arkadaslar. Asus GTX 1080 TI poseidon u air olarak kullanıyorum. Alalı 2 gun olmadı ve Pubg oynarken 85 C yi göruyorum. Kart bosta iken de 44 ve ya 43 C oluyor. Kasanın onunde 140 lık fan ustunde 2 adet 120 lik egzoz arkadada 1 adet 120 egzoz mevcut. Ne dersiniz internette kartın videolarına baktım onlarda da aynı 85 C gösteriyor. Bilemedim ne yapmalı?
Elektriğe zam geliyor millettt.
Arkadaslar merhabalar. Bu anakartın bir programı varmıs ve Aura yı idare edebiliyormuş. Bu programı nereden bulabilirim acaba?? Bilen varmıdır.
Arkadaslar merhaba. Aslinda sorum cok basit. Asus Crosshair anakart ta malum 64 gb ram destegi var. Bu anakartta 4 ram yuvasi mevcut ve ben bunun 3 unu doldursam ne olur 16x3 olarak yani.
Arkadaslar merhaba. Aslinda sorum cok basit. Asus Crosshair anakart ta malum 64 gb ram destegi var. Bu anakartta 4 ram yuvasi mevcut ve ben bunun 3 unu doldursam ne olur 16x3 olarak yani.
Arkadaslar Macbook pro ya diablo 2 yi kuramıyorum. Sanırım eski sistemde kuruluyormus ama yenisi icin installer bulmam gerekiyormus. Ben ise o installer ı bulamıyorum. Bulan bilen varmıdır acaba.
Evet arkadaşlar bu gördüğünüz iki makine arasındaki fark nedir? Bu sorunun cevabını arıyorum ve bulamadım. 350w pusu var ve buna Asus gtx750ti strip ile nasıl olurum maksadım çok ucuk makine değil. Ama aralarındaki fark nedir acaba.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Seat
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Ses Sistemi
Harman Kardon
Tablet
Apple
Notebook
Apple
İşlemci
AMD
Anakart
Asus
Sabit Disk
Samsung
Ekran Kartı
Asus
Kombi
Buderus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 907
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 7.667 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 371 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.