Şimdi Ara

Aykut Hoca'nın derdi ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dakika 60'da maçı izlemeyi bıraktım.Adam ne Ziegler'i çıkardı,nede Dia'yı felan oyuna soktu.Bir kere çok korkak oynuyor resmen beraberliğe yatmış gibi bir Fenerbahçe var 1-0 gerideyiz hala adam akıllı şutumuz yok.Zannedersem bir tek Alex isabetli şut atabildi ama yavaş gitti top.Ya kardeşim sen Fenerbahçe'sin neden beraberliğine oynuyorsun.Adam 1-0 geriye düştüğümüzde bile gol atmaktan çok 2.golü yememe planı yapıyor Fenerbahçe en son nezaman bukadar korkak oynamıştı? Aykut Kocamanın derdi ne!?

Grand Theft Auto V
  • Yeter artık AYKUT istifa et böyle rezil bir futbol olmaz

Şikedir vsdir şöyledir böyledir ama senin takımın oyun oynamıyor..

Cristian odunu,ziegler odunu varken gidip topuzla emreyi cikarttin.Sonra da stochu cikartip bienvenuyu aldin.

Cok ise yaradi degisiklikler

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

Yeter artık AYKUT istifa et böyle rezil bir futbol olmaz

Şikedir vsdir şöyledir böyledir ama senin takımın oyun oynamıyor..
    ama senin takımın oyun oynamıyor..

katılıyorum, yok böyle bir futbol .20/25 sene önce brezilya dan hoca gelmişti bizim takıma ondan sonra gelenlerin tamamı f.bahçe ye futbol dersi veremedi bir türlü. bu takım senelerdir aynı topu oynuyor, her hafta rakamlar vea skorlar degişiyor sadece futbol hep aynı. hep aynı şeyleri söyletiyorlar futbolcular top alışverişinde takipçi degiller, pek gerek te duymuyorlar. en büyük meselesi bu takımın bunun içinde antremanda çift kale maç yapmakla olmuyor bu işler. yenilikçi olmak lazım f.bahçe için bu olay sadece mucize, bence aykut hocayla bu takım bunu başaramayacak.

yenilik ! = f.bahçe !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Şike'nin gercekten oyuncu secimleriyle ne ilgisi var?

Cristian odunu,ziegler odunu varken gidip topuzla emreyi cikarttin.Sonra da stochu cikartip bienvenuyu aldin.

İşim vardı maçı izleyemedim skoru görünce şok oldum.

Hocam yorumunu görünce dahada şok oldum ya cidden yazıklar olsun yapılcak değişiklikler mi bunlar.

Orijinalden alıntı: hell line

quote:

Hocam yorumunu görünce dahada şok oldum ya cidden yazıklar olsun yapılcak değişiklikler mi bunlar.

Emre topuz cikti caner selçuk girdi

Boyle bir degisiklik sistemi iste....
  • Şikeyle ne ilgisi var arkadaşlar? Oyuncu santradan sonra her şeyi unutur tribünleri bile duymaz sadace kazanmayı düşünür. Her yenilgiden sonra şikeyi bahane edicek kadar düşmemeli bence Fenerbahçe
  • Tamam bu da gitsin başka biri gelsin iki sene içinde onuda şutlayalım... Eeee nasıl bir ilerleme bekliyorsunuz... Bu takım Aykut hoca ile şampiyon oldu bu sene iyi değil diye bir kalemde silin atın oh ne ala memleket hani sevgi hani aşk hani fedakarlık... yok hacı bir sezon kötü oynadın diye arkandan demedik laf bırakmazlar...

quote:

quote:

Şike bahane , herkes bunun arkasına saklanırsa daha çok yeniliriz.
    Olacak iş değil cidden.Deplasmanda maç alamıyoruz kaçtır.

Aykut hocanında içi geçti , içeriden yiyor.Hayırlısı artık...

• Yav şike mike hikaye. Binecek yarın Ferrari'sine, takacak koluna hatunu gezecek. Olan bize oluyor, milyon euroları ceplerine indiriyorlar, biz de burada birbirimizi yiyoruz. Bari kazandıkları paranın hakkını verseler. Çok şey istemiyoruz.
  • Takım ruhunu kaybetmiş gibi Mehmet topuz oynamış kadroyu görmeden maç izlesem topuz nerde diye soracağım.Al ver yapan yok kaptırırlar topu peşinde koşan yok.yobo ziegler en sevdiğim futbolculardı onlar yok...Takımda iş yapan alex stoch sow vardı.Onlarda defanasa savunmaya taıkldılar.Es es sert oynadı hakem sarı karta yanaşmadı falan ama herşeyden önce RUH yok takımda ruh...
    Bana katılan olur mu bilmem ama Bence Aziz Yıldırım gibi biri yok başlarında.İlk yarı sonunda soyunma odasında onları kendilerine anca onun gibi fener sevgisine sahip biri kendine getirir.
    Aykut hocaya gelince.Bilmiyorum bu adam mı soğuk yoksa diğer teknik adamlar mı çok ateşli....Adam sadece izliyor kaşlarını çatıyor.Devamı yok...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şike bahane , herkes bunun arkasına saklanırsa daha çok yeniliriz.
    Olacak iş değil cidden.Deplasmanda maç alamıyoruz kaçtır.

Aykut hocanında içi geçti , içeriden yiyor.Hayırlısı artık...

Parani aliyorsan oraya cikip adam gibi isini yapacaksin.

• Cevap Yaz
    Bana aykut maykut demeyin..bi takim bu kadar rezil
    bir top oynuyosa kondisyon yok taktik yok.. Oyun
    degisiklikleri desen fm12 oynuyo sanki.. Hep ayni
    degisiklikler stoch ciksin bien girsin ortadan birini cikar
    selcugu al topuz ciksin caner girsin.. Bana soyleyin bu
    degisiklikler hicmi degismez arkadas ya.. 2 0 olmus
    hala izliyo maci 70 olsunda degistirim diye..Boyle
    hocalikmi olurmus ya bilader.. Yeter artik ya hicbi rakip
    korkmuyo artik fb den..o kadar dustuk..yeter aykut
    hoca yeter
  • Her olumsuz sonucun ardından hep sürecin arkasına sığınmaya çalışan Aykut Kocaman'ın bittiği noktaya geldik. Kurduğun kadro kabul edilebilir, doğru bir hamle yapıyorsun eyvallah. Kırmızı kart görebilirsin + 2 farklı geriye düşebilirsin ama takımın beynini oyundan çıkarırsan sonuç böyle olur.

Emre takımın anahtarı resmen, topu ileriye çıkaran oyuna yön veren bir isim. Cristian gibi çekingen oynamayan ve kendini oyundan soğutan biri değil. Yerine soktuğun isim ise Selçuk Şahin? Peki hangi düşünce tarzıyla bu oyuncuyu oyuna dahil ettin? 2-0 mağlubiyeti korumak için mi?

Caner değişikliği doğru sayılabilecek bir değişiklik olmasına rağmen kırmızı kart gördü. Yapmaması gereken bir hareketti özellikle 2-0 skoruyla oyun devam ederken.

Kaza bela Sow ile golü bulmamıza rağmen bu sefer oyuna Bienvenu giriyor? Hemde Stoch oyundan alınıyor, belki bugün iyi oynamamış olabilir ama her an skoru değiştirebilecek bir isimdi Stoch en azından o dakikadan sonra oyundan alınmamalıydı.

• şike bahane yatış şahane

7-6-17-6-21-2-1-10-4-6
  • Aykut Kocaman'a laf atanları kınıyorum.Ne olursa olsun ses çıkarmamak lazım.

al takımlarda A2'lerde gençler can atıyor A takıma cıkmak için bizim aykut çıkmış bekirle başlıyor maça 3-0 'dan sonra bende sokarım genç oyuncuları bu degildir hocalık
  • Caner kırmızıyı gördü izlemeyi bıraktım bende.Mehmet topuz ölmüş nerede geçen seneki oyunu nerede bu seneki Topuz.Emre hiç bir şey yapmıyordu ne baskı ne pas hiç bir şey.Cristian bile bugun ondan daha iyiydi.Ziegler çok pasif kalıyor,sene başında ki oyunundan eser yok sanırım bizim takımda ciddi anlamda bir güç problemi var bu buna işaret.

Orijinalden alıntı: Alex dé Souza

Aykut Kocaman'a laf atanları kınıyorum.Ne olursa olsun ses çıkarmamak lazım.

Dalga mı geciyorsun? Adam takımın en tehlikeli oyuncusunu çıkardı yerine Bienvenu'yu aldı oyuna oyun okuma yeteneği sıfır!

Walk on, walk on, with hope in your heart and You'll never walk alone!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.