Şimdi Ara

Hamit : Gururuma dokundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Menajeri Reza Fazeli’ye dert yanan Hamit Altıntop, “Hollanda maçı kadrosundan yalnız Tunay ve ben Estonya’ya karşı yoktuk. Bu da yenilgi bizim suçumuz gibi bir durum yaratıyor” dedi.

HOLLANDA maçında iyi bir performans sergileyemeyen Hamit, Estonya karşısında yedekti. İşte bu, Selçuk olayından sonra yeni bir tartışmanın odağını oluşturdu. Gol sevinçlerine katılmayan, ısınan arkadaşlarını uzaktan asık suratla izleyen Galatasaraylı yıldız, aslında gerilimin haberini Hollanda maçının hemen sonrasında vermişti. Oynatıldığı yeri beğenmeyen Hamit’in, “Ben ofansif kenar oyuncusuyken, defansif sağ bek olarak oynatılmam elbette bir riskti” sözleri Avcı’nın hoşuna gidecek cinsten değildi. Aynı Hamit, o maçtaki kötü oyunu nedeniyle yedek kulübesine çekilmesini hiç kabullenemedi. Karşılaşma sonrası menajeri Reza Fazeli ile konuşan tecrübeli futbolcunun, şunları söylediği öğrenildi:

‘Hizmete devam ederim’

“Robben dünyanın en iyilerinden biri. Ona karşı oynatıldım, Estonya gibi nispeten zayıf rakibe karşı yedek kaldım. Bu gururuma dokundu. Hollanda maçı kadrosundan ben ve Tunay’ın Estonya’ya karşı oynatılmayarak bir anlamda yenilginin sorumlusu durumuna getirildik.”
    Hamit, ayrıca, ilk kez yedek kalmanın da kendisini üzdüğünü ancak formaya hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

Abdullah hocaya güvenim sonsuz ama bence Hamit çok haklı.Formsuz Hamit'i hem ilk11 başlatıyorsun,hem yerinde oynatmıyorsun. Robben delik deşik ediyor haliyle.Sonra adamı Estonya maçında yedek bırakıyorsun.Söylediklerim yanlış anlaşılmasın Hamit oynamalı demiyorum ama sen Hollanda maçında GG gibi bir alternatifin, mevkisi sağ bek olan oyuncun varken Hamit'i oynatıyorsun sonra Estonya maçında oynatmıyorsun. Hollanda maçında Hamit oynamasa sonra Estonya maçında da oynatmasan sorun olmazdı.Ama Robben karşısında adamı madara ettiriyorsun sonra Estonya gibi bir rakibe karşı oynatmıyorsun.Hamit bu formsuzlukla baştan oynamamalıydı sağ bekte.Kırılması doğal.

• Menajeri Reza Fazeli’ye dert yanan-dan sonrasını okumadım.
  • Ersun Yanal'ın başını yedikleri gibi Abdullah Avcı'nın da başını yiyecekler.
    Fatih Terim gelse yine Milli Takımın başına da kurtulsak bari.
  • quote:

izmete devam ederim’

“Robben dünyanın en iyilerinden biri. Ona karşı oynatıldım, Estonya gibi nispeten zayıf rakibe karşı yedek kaldım. Bu gururuma dokundu. Hollanda maçı kadrosundan ben ve Tunay’ın Estonya’ya karşı oynatılmayarak bir anlamda yenilginin sorumlusu durumuna getirildik.”
    Hamit, ayrıca, ilk kez yedek kalmanın da kendisini üzdüğünü ancak formaya hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

doğruysa burası doğrudur kalanı yalandır
  • bunları söylemesi için iyi bir performans sergilemesi lazım. iki yıldır yaıyor ve bizde de yatmaya devam edecek gibi.milyonlarca euro alıyorsun yapacağın tek şey koşmak, formanı terletmek. bu ülkede kaç kişi sevdiği işi yapabiliyor acaba?
  • Ayağına atılan pası taca çıkartıyorsun, topla ilerlerken topa bakıyorsun!, bir pres yedinmi anında top kaybı yapıyorsun, galatasaryda da bu durumdan farksızsız, ne olacak bu iş hamit, 40 yıllık hatrınamı sahaya çıkaracaklardı seni, iyi değilsen oynatılmazsın bitti.
  • Hamit yüzde yüz haklı.A.Avcı'nın şişkin egosuna karşı Hamit gerçek olanı söylüyor.Adam formsuzsa çağırmazsın milli takıma.Estonya gibi abidik gubidik bir takıma karşı Hamit'i kesersen Hollanda maçının mağlubiyetinin sorumlusunu kamuoyuna Hamit olarak göstermiş olursun.GS taraftarınıda anlamak zor.Hamit sizin oyuncunuz.Fenerbahçenin manik depresif sosa bulanmış çirkef Emre'yi sahiplenmesinin ondabirini Hamit'e gösteremiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hasan Şaş noktayı koydu!
    16 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Sabri adamdır adam...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ersun YALAN kifayetsiz,çapsız bir td olmasına rağmen hala bu kadar konuşulmasının ve yüksek meblağlara iş bulmasın tek nedeni Hakan Şükürü kesmesidir.. Adam çapsızlığını böyle örtmüş oluyor işte.. Hakanla alıp veremediği olduğu için değil toplumdaki Hakan Şükür düşmanlarından(Çoğu Galatasaraylı) ve Galatasaray düşmanlarından tam destek almak için yapılmış bir hareketti ve çokta başarılı oldu.... Eğer Türk takımları karşı kaleye yerleşmek istiyorlarsa(çünkü futbolcularda fundemental eksiliği var) Hakan gibi bir santrafor kullanma zorunda ve Hakan alanın en iyisi..
  • Hakan Şükürü kesemezmiş, çapsız bir teknik direktörmüş...
    Hepsine eyvallah desek şimdi de olayı Selçuk'u kesemez, sonra da Avcı çapsız bir teknik direktöre getirirsiniz.
  •  Hamit : Gururuma dokundu
  • Kimse kimseyi bir mevkiide oynaması için zorlayamaz, beceremeyeceksen o formayı giymeyecektin Hamit Efendi, Hollanda maçında sağ bek oynayamam ama Estonya maçında sağ bek oynayabilirim, oh ne ala memleket!
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Hakan Şükürü kesemezmiş, çapsız bir teknik direktörmüş...
    Hepsine eyvallah desek şimdi de olayı Selçuk'u kesemez, sonra da Avcı çapsız bir teknik direktöre getirirsiniz.

Çapsız demiyorum. Şu perde arkasındaki gerçekleri bize de anlatsın. Selçuk'un dünya üzerinde uymayacağı sistem ancak 4-0-6 olur herhalde. Emre ön libero diyorlar da Emre'nin libero olmadığını herkes biliyor. Emre , Selçuk tipinde bir oyuncu. Emre zaten formayı hak ediyor. Ona kimsenin lafı yok. Hadi topal'ı da dahil ettin tamam ona da eyvallah kesici bir DMF istiyor demek ki. Ama Selçuk'a bu takımda her türlü yer bulunur. Hasan - GG çıkan bekler zaten. Öyle çok spektaküler bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız yok. Selçuk'u oynatmaması kadar abes bir şey yok bence.

Mehmet Demirkol : " Selçuk'u CL maçlarında herkes görecek , bilmeyenler de öğrenecek. Ben biliyorum zaten , şimdi hiç bahsetmeyeyim. O zaman milli takımda oynayıp oynamayacağını göreceğiz. "

Rıdvan Dilmen : " Kaleciden önce Selçuk'u yazacaksın ! "

Bu durum Hollanda'da Sneijder'in oynamaması demek bizim milli takım için. Benim aklım almıyor. Geçerli bir neden yok ortada. Taktik anlayışıma uymuyor deyip duruyor. Koşan , basan , ikili mücadeleden çekinmeyen , duran top ustası , pasör bir oyuncudan bahsediyoruz. Tamam Emre gibi driblingi olmayabilir. Zaten onunla mukayese etmiyoruz. İkisi birlikte niye oynayamasın ki ?

• galatasaraydaki tüm türk futbolcuları milli takımda oynatacaksınız. teknik direktör de fatih terim olacak. galatasaraylıları ancak bu şekilde memnun edebilirsiniz.çünkü onlar ''magnificent''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikos Kazancakis

Selçuk konusunda sana katılıyorum. Milli takımda mutlaka Selçuk için yer olmalı.
    Bu takım Selçuk-Topal-Emre orta sahası ile 4-3-3 bile oynar.
    Abdullah hocanın vardır bir düşündüğü. Ama umarım Selçuk konusunda yanlıştan döner.
  • quote:

quote:

Hakan Şükürü kesemezmiş, çapsız bir teknik direktörmüş...

Çapsız demiyorum. Şu perde arkasındaki gerçekleri bize de anlatsın. Selçuk'un dünya üzerinde uymayacağı sistem ancak 4-0-6 olur herhalde. Emre ön libero diyorlar da Emre'nin libero olmadığını herkes biliyor. Emre , Selçuk tipinde bir oyuncu. Emre zaten formayı hak ediyor. Ona kimsenin lafı yok. Hadi topal'ı da dahil ettin tamam ona da eyvallah kesici bir DMF istiyor demek ki. Ama Selçuk'a bu takımda her türlü yer bulunur. Hasan - GG çıkan bekler zaten. Öyle çok spektaküler bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız yok. Selçuk'u oynatmaması kadar abes bir şey yok bence.

Mehmet Demirkol : " Selçuk'u CL maçlarında herkes görecek , bilmeyenler de öğrenecek. Ben biliyorum zaten , şimdi hiç bahsetmeyeyim. O zaman milli takımda oynayıp oynamayacağını göreceğiz. "

Rıdvan Dilmen : " Kaleciden önce Selçuk'u yazacaksın ! "

Bu durum Hollanda'da Sneijder'in oynamaması demek bizim milli takım için. Benim aklım almıyor. Geçerli bir neden yok ortada. Taktik anlayışıma uymuyor deyip duruyor. Koşan , basan , ikili mücadeleden çekinmeyen , duran top ustası , pasör bir oyuncudan bahsediyoruz. Tamam Emre gibi driblingi olmayabilir. Zaten onunla mukayese etmiyoruz. İkisi birlikte niye oynayamasın ki ?

Sorunda burada zaten o takım teknik direktörü Abdullah Avcı. Kafasındaki 11'de yer yoksa bitmiştir isterse dünya yıldızı olsun. Başarısız olursa zaten kendi de ayağına gelen fırsatı tepmiş olacaktır ki Galatasaraylılığı ile bilinen bir antrenörün taktik düşünce dışında bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

galatasaraydaki tüm türk futbolcuları milli takımda oynatacaksınız. teknik direktör de fatih terim olacak. galatasaraylıları ancak bu şekilde memnun edebilirsiniz.çünkü onlar ''magnificent''

aynen öyle 2 futbolculari kesilmesin hemen bik bik bik
  • Eğer böyle bir açıklama yapmışsa kesinlikle haklı. Adamın şanssızlığı mı bu anlamadım. Bir maç karşısında Ronaldo olur bir maç Robben. O maçta Tunay denilen herif pas atmaktan acizdi, Sercan denilen adam topu tutmaktan acizdi, Arda denilen adam birebirde gol atmaktan acizdi, bir sırıtmayan Ömer Toprak ile Tolga Zengin vardı sahada. Neden her halt Hamit'e patladı anlamadım. Sağ tarafta GG bekte önünde de Hamit olsaydı çok farklı olurdu o maç. Estonya 10 kişi kalmayıp penaltıları verilseydi ben görürdüm milleti. Biraz şapkanızı önünüze koyun düşünün. 2014 dünya kupası hayal oldu. Bu gruptan çıkmak imkansız. Romanya ve Hollanda çok rahat çıkar. Romanya bizden içerde de dışarda da puan alır. Biraz futbolculara laf atılacağına teknik ekibe bakılması taraftarıyım. Arkandayız Hamit yem etmeyiz kimseye.
  • 2005 yılında olan olaylara yaşı tutmayan bir üye Hakan Şükür Ersun Yanal'ın başını yedi demiş.Hatta o dönem bu kişiye göre Şaban lakabı takılmış Hakan Şükrü'e;artık hangi sallayandan duyduysa bunu oda tartışılır.Tabi gelip buraya yaşananlardan habersiz cahil cahil konuşması onu iyice komik duruma düşürmekte.
    Bilmiyorsan hiç bulaşmada seni bilgili bir şey sanalım.Ama yaşananları ben ona anlatayımda bari bir şeyler öğrensin.
    O dönem 2 hazırlık maçı yapmıştık Kore ile deplasmanda ilkini 1-0 yendik Haan'ın golü ile ikincide 1-0 öne geçtik yine Hakan'la sonra oyundan Hakan Şükür çıktı ve 2-1 kaybettik.Gruplarda ilk maçımızı evimizde Gürcistan'la yaptık ve 1-1 kaldık.Hakan o maçta 1-0 ken gol kaçırmıştı.5 gün sonra Yunanistan deplasmanında oynatılmadı ve 0-0 berabere kaldık.Bir kaç yorumcu Hkan niye oynamadı dedi.
    Sonraki aday kadroda Kral'a davet gelmeyince bir kaç eleştri geldi.O maçlar Kazakları 4-0 yendik deplasmanda Danimarka ile 1-1 berabere bitti.Yine ufaktan Hakan Şükür ismi geçiyordu.Ama tabi oynanan oyun tam beğenilmemişti.Ona rağmen sonuçlar idare ederdi.
    Ukrayna ile yapıcamız maç için ytine Hakan Şükür çağrılmadı ve sahamızda 3-0 kaybettik.Hatta son dakikalarda stadtaki bir grup Hakan Şükür diye tezahürat tuttu.Hakan Şükür ismi gündemde zirveye uluaşmaya bile başaladı.
    Ersun hoca bunları görmezden geldi ve yine çağırmadı.Arnavutluk maçını 2-0 evimizde kazandık ama yine çok kötü oynadık.Milli takım ıslıklandı ve stadın yarısı İnönüde Hakan Şükür diye tezahürat yaptı.Deplasmanda Gürcilerin 10 kişi kalması ile 5-2 yendik ve sesler çokta az olsa susturuldu.
    Ersun hoca diğer iki maç için yine Hakan Şükür'ü çağırmadı ve tüm basın siyaseti bırakıp bunu tartıştı.Önümüzde Yunanistan ve Kazakistan maçı vardı.Sahamızda Yunansitan ile maç yaptık kötrü oynarken tüm stad hep birlikte Hakan Şükür diye tezahürat yaptı.Maç bitti çıkışta yine herkes Hakan Şükür diye tezahürat yaptı.Oyunculr ıslıklandı ve yorumcularda sinirden çıldırldılar.5 gün sonraki Kazakistan maçını 7-0 kazandıktan 1,2 gün sonra Ersun Yanal kovuldu.
    Kazakistan maçından önce bir futbol programında Hakan Şükür katıldı konuk olarak bu konu tartışıldı.Sonra telefonla FT bağlandı ve H.Şükür hocam milli takıma geçin dedi.Bu sözler TFF ile kamuoyunuda harkete geçrdi ve FT geldi.

Ersun Yanal'ın Bıraktığı
    UKR 23 9
    YUN 16 8
    TÜR 16 9
    DAN 11 8
    ARN 9 9
    GÜR 5 6
    KAZ 0 7
    3 MAÇLIK FT DÖNEMİ SONRASI PUAN DURUMU
    UKR 25
    TÜR 23
    DAN 22
    YUN 21
    ARN 13
    GÜR 10
    KAZ 1

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

quote:

Ersun Yanal'ın başını yedikleri gibi Abdullah Avcı'nın da başını yiyecekler.
    Fatih Terim gelse yine Milli Takımın başına da kurtulsak bari.

Ersun Yanal kendi başını yaktı. Allah'ın oğlu gelse Hakan Şükür'ü kesemez milli takımdan.

Hadi ya. O sıralar sürekli gol kaçırdıgı için şaban şaban diyen birsürü Galatasaraylı vardı.

Hadi ya.Peki o sıralar sürekli gol atan kim vardı?

• katılıyolar diye kadroya 100 bin lira alıyolar. bi de bunların gururunu mu düşünecem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.