Şimdi Ara

Haluk Levent: Şeytanın Yeryüzündeki Temsilcileri Magazinden Vurmaya Da Başladılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haluk Levent: Şeytanın Yeryüzündeki Temsilcileri Magazinden Vurmaya Da BaşladılarHaluk Levent Ahbaplarıtwitter
    “1) Bir ekip kurulmuş kim kurdurmuş bilmiyorum. Ahbap ı yıpratmak için eski ne varsa yayma ve yayınlama kararı almışlar. Ben de bir karar aldım. Ben çalışmalarıma devam edeceğim. Ve bu sayfayı Ahbaplar yönetecek. Bu halk düşmanları ile muhatap olamam çünkü işlerimiz aksıyor.”
    https://twitter.com/haluklevent/status/1626589986375204869

Haluk Levent: Şeytanın Yeryüzündeki Temsilcileri Magazinden Vurmaya Da BaşladılarHaluk Leventtwitter
    “1) Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri magazinden vurmaya da başladılar. Allah için vurun da şimdi yapmayın. Köylerde donanlar,evsizler, yakınlarının cesedini bulamayanlar canhıraş. Whatsap hatlarımız çığlık çığlığa . Şimdi ben ara verdim ve cevap yazıyorum Zamana yazık değil mi?”
    https://twitter.com/haluklevent/status/1626484469904338944

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 17 Şubat 2023; 18:26:26 >

• Haluk Leventin b.kunu kesinler.

• Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri ne güzel demiş..

ŞEytan bile kıskanır bunları

• Adama güveniliyor ya, nasıl itibarını bitiririz diye uğraşıyorlar. Topluma sahip çıkanlar olsun istemiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz Akkaya denen "kadın" ulan sana ne oluyor? Hakikatten bu ülkede yapılan hiçbir iyilik karşılıksız kalmıyor. Adam yardım çalışması yaptığı için suçlu oldu. işe bak.

• deniz akkaya mı Haluk Levent: Şeytanın Yeryüzündeki Temsilcileri Magazinden Vurmaya Da Başladılar 

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Deniz akkayanin bu ulkeye katkisi nedir?

konusmaya bile degmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Magazindede demek Devlet Bahceliler varmis.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adam depremin ilk saatlerinden itibaren elleri kulakları çatlamış soğuktan yediği karavana içtiği bir bardak sıcak çay geceler ayaz çadırlarda hüzün cenazeler ağlayanlar yardım dileyenler firmalarla ucuza konteyner bulmaya çalış didin kendini yırt...

biri çıkar ahbapçılar babacılar der. hadi o siyaset yapıyor diyelim.

diğer Ex manken sıcacık evinde götünde gri eşofmanı elinde son model telefonu masasında sıcak kahvesi ile bu adama iftira atabiliyor sırf tekrar gündem olmak adına hem de...

Adaletini S.keyim dunya senin...

• Yaralı parmağa işeyemeyen tipler anca işte böyle prim yapmak için başarılı insanları karalamaya çalışır.

• Kıskanıyor.

Yüzüklerin efendisinin filmini yaptılar bu kendini estetikle arwene (liv Tyler) benzetmeye çalıştı.

Haluk Levent: Şeytanın Yeryüzündeki Temsilcileri Magazinden Vurmaya Da Başladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 17 Şubat 2023; 14:41:14 >
  • Avratta Sahtecilik yapan kadın, Haluk Leventi evrakta sahtecilikle suçluyor.Olacak iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 17 Şubat 2023; 14:46:4 >
  • Haluk Levente saldiranlarinda kasedi var demek! Bahceci yalniz degilsin Haluk Levent: Şeytanın Yeryüzündeki Temsilcileri Magazinden Vurmaya Da Başladılar 

• Öyle bir kokmuşlarki yani afedersiniz insan dışkısı yanlarında lavanta kokusu gibi kalır.Yok böyle bir kokuşmuşluk!Tarih herşeyi gördü ama bunlar gibisini görmemiştir.Adam çocuk gibi nie ona gıveniyorsunuz bana güvenin dedi ya.Adamın tek derdi bağış toplayıp insanlara yardım etmek nasıl bir zihniyet buna karşı çıkabilir.Haluk Levent Ahbabı hem yerli hemde yabancı bağımsız şirket denetleyecek dedi.Yani Tarih bunları nasıl yazacak acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 17 Şubat 2023; 21:24:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozgutozkan kullanıcısına yanıt
    "Saksafoncuya" benzedi daha çok. Ağzına bakılırsa iyi iş yapar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortalık kevaseleri 10 gündür kıclarını baslarını acıp, story paylaşamadı ya kudurdular.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Akp deyince aklıma hep bunlar geliyor

• Haluk Levent: Şeytanın Yeryüzündeki Temsilcileri Magazinden Vurmaya Da BaşladılarHaluk Levent Ahbaplarıtwitter
    “1) Bir ekip kurulmuş kim kurdurmuş bilmiyorum. Ahbap ı yıpratmak için eski ne varsa yayma ve yayınlama kararı almışlar. Ben de bir karar aldım. Ben çalışmalarıma devam edeceğim. Ve bu sayfayı Ahbaplar yönetecek. Bu halk düşmanları ile muhatap olamam çünkü işlerimiz aksıyor.”
    https://twitter.com/haluklevent/status/1626589986375204869
  • deccal

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.