Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Önemli sitelerin puanları önemli..Abidik gubidikleri sallamaya gerek yok..Ne yüksek ne düşük verdiğinde
    İsviçre bilmem ne sitesi 10 puan verdi diye yazanlarıda gördük zamanında

Bakalım..Puanlar konuşuyor

IGN-9.5/10
    IGN UK-10/10
    EUROGAMER-9/10
    JOYSTIQ-5/5
    GAMEINFORMER-9.5/10
    GAMEPRO-5/5
    1UP-10/10

Haklısın hocam

Mesela çoğumuzun bayıldığı oyunlara genelde 7 veren Eurogamer'ın 9 puan vermesi önemli.Sağlam sitelerden Gamespot kaldı sanırım,o da 9.5 verir büyük ihtimalle.

Milyonlarca satış
    Aldığı yüksek puanlar
    Multi başarısı

Bunları yapabilen Exc.FPS yok hala.Rakipleriyle dalga geçmeye devam ediyor Halo

• yeni bir HALO oyunu nasıl olur notlarındanda belli oldu artık.... oyunun temel yapısını değiştirmeden ufak eklentilerle Multi kısmını çok eğlenceli yaptılar, betasını çok uzun süre oynayamadım ama beğenmiştim...uzunca bir süre Xbox 360 oyuncularının vazgeçilmezi olacak bu oyun
  • Bitirmemle beraber o gazla Combat Evolved ve Halo 2'yi indirdim. Combat Evolved'a başladım.

Müthiş iş gerçekten hele ki Halo reachin sonu ile combat evolved'un başının kesişmesi çok hoş olmuş. Sadece grafikler daha kötü onun dışıda herşey aynı.

Hikaye benim için daha yeni başlıyor
  • halo3'u cok fazla sevmeme ragmen Halo Reach'ı sabırsızlıkla bekledım. Bırazdan oyuna dalıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Bitirmemle beraber o gazla Combat Evolved ve Halo 2'yi indirdim. Combat Evolved'a başladım.

Müthiş iş gerçekten hele ki Halo reachin sonu ile combat evolved'un başının kesişmesi çok hoş olmuş. Sadece grafikler daha kötü onun dışıda herşey aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

quote:

Bitirmemle beraber o gazla Combat Evolved ve Halo 2'yi indirdim. Combat Evolved'a başladım.

1. oyun.

• Halo 3 ten başlayan hiçbirşey anlayamaz..Öncesinde hikayesini, özetini filan okumak lazım
    İmkan varsa Halo 1 i oynamak lazım..En iyi Halo dur heralde. Müthişti..Tek eksiği multisidir. Ama o konsollarda öyle FPS görünce dumur olmuştuk
    Dana gibi mekanlarda warthag la istediğin gibi dolanmak, o epic sahneleri, sci-fi filmlerden fırlamış kurguları, o gaz müzikler eşliğinde görmek acaip duygulardı

Ne oyundu ya
  • Karakter detayları aşmış durumda.
  • Oyunun en zayif yani bence karakter detaylari.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

quote:

1. oyun.

Tamam combat ve halo 2 indirdim yazmışsın bende bitirdim diye okudum bitirdikten sonra nasıl tekrar başlamış dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 13 Eylül 2010; 17:07:03 >

• çok fazla multi oyunum yok sadece MW2 ve Battle field var. MW' yi seviyorum ama hep aynı gibi gelmeye başladı. battle field sarmadı. bu oyunu multi için orjşnal almaya değer mi sizce yani hareketli ve hızlı oyunları seviyorum sizce bana uyar mı.
    daha önce HALO oynamadım.
    teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atokgozlu

çok fazla multi oyunum yok sadece MW2 ve Battle field var. MW' yi seviyorum ama hep aynı gibi gelmeye başladı. battle field sarmadı. bu oyunu multi için orjşnal almaya değer mi sizce yani hareketli ve hızlı oyunları seviyorum sizce bana uyar mı.
    daha önce HALO oynamadım.
    teşekkür ederim.

Aradığın oyun bu işte bitmek bilmeyen aksiyon istiyorsan kesinlikle Reach'i almalısın asla pişman olmazsın 4 kişi coop da cabası.
  • haloserisini komple okuyup oynayacağım :D merak etim.Xbox slimim bir gelsin hele :D

bu arada arkadaşlar halo,bc2 mw2 gibi oyunları klavye ile mi gamepad ile mi oynuyorsunuz ?
  • Oyunun multisine gelecek olanları bekleriz. Dünden beri oynuyoruz arkadaşla. Halo Reach'e adam lazım en acilinden.

Bu arada oyunun multisi efsane olmuş yine.
  • Hazırmısın Ahmetcim Firefight'a tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Oyunun multisine gelecek olanları bekleriz. Dünden beri oynuyoruz arkadaşla. Halo Reach'e adam lazım en acilinden.

+1907
    Banlanana kadar durmak yok.
    EVO beklemedeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraken TR

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Oyunun multisine gelecek olanları bekleriz. Dünden beri oynuyoruz arkadaşla. Halo Reach'e adam lazım en acilinden.

+1907
    Banlanana kadar durmak yok.
    EVO beklemedeyiz

Evo gelsede aksak iyice online moduna.

Durmak yooooooooook, yola devaaaaaaaaaaam.

• Inceleme videolarini izledim. Ozellikle Gametrailers daki kareler harikaydi. Xbox olmayana aldiracak oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

ShopTo'nun gönderdiği oyunları alan varmı ptt getirdimi bugün kimseye ??

benimki daha sistemlerinde bile gözükmüyor ama bazen sisteme girmeden teslim ettikleride oluyor... gelir ya en geç çarşambaya kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

haloserisini komple okuyup oynayacağım :D merak etim.Xbox slimim bir gelsin hele :D

bu arada arkadaşlar halo,bc2 mw2 gibi oyunları klavye ile mi gamepad ile mi oynuyorsunuz ?

2002 den beri (xbox1'den bu yana) gamepad haricinde oyun oynamadım ;) xbox1,ps3,xbox360...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.