Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en son halo odst i oynamıstım single player modu pek sarmamıstı. Single player modunda gelişme var mı?

Pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 13 Eylül 2010; 15:02:07 >
  • Shopto ya Ptt ye Royal Maile hepsine helal olsun...Perşembe akşamı yola çıkan reach bugün elimde hemde İstanbul değil Rize.... artık bi süre yokum görüşürüz beyler
  • xbxox 360 slime direk usbden mouse ve klavye takabiliyor muyuz ? dönüştürücü şart mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

Shopto ya Ptt ye Royal Maile hepsine helal olsun...Perşembe akşamı yola çıkan reach bugün elimde hemde İstanbul değil Rize.... artık bi süre yokum görüşürüz beyler

az önce istanbul bahçelievler upim'e uğradım, oyun halen havaalanındaymış... yani daha gelmemiş... bir de İstanbul'un göbeğinde yaşıyoruz yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

Shopto ya Ptt ye Royal Maile hepsine helal olsun...Perşembe akşamı yola çıkan reach bugün elimde hemde İstanbul değil Rize.... artık bi süre yokum görüşürüz beyler

Hayırlı olsun Ahmet, benimkide aynı zamanda çıktı ama daha Türkiye ye girmiş bile gözükmüyor, o değil geçen salı shopto dan gönderilen bir başka oyunum daha var o bile daha Türkiye de gözükmüyor, az kaldı isyan etmeme
  • :D Ben direk halo reach bundle mi sipariş etsem arkadaşa amerikadan :D birde halo nun önceki oyunlarını nerden bulabilirim hepsini ard arda oynayacagım :D trailerler baya etkiledi beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

:D Ben direk halo reach bundle mi sipariş etsem arkadaşa amerikadan :D birde halo nun önceki oyunlarını nerden bulabilirim hepsini ard arda oynayacagım :D trailerler baya etkiledi beni.

ebay-amazon-shopto vs...
  • arkadaslar daha önce hiç xbox felan sahibi olmadım o yüzden halonun isimlerini felan da verir misiniz ? arkadaş amerikadayken onları da sipariş edeyim.
  • quote:

arkadaslar daha önce hiç xbox felan sahibi olmadım o yüzden halonun isimlerini felan da verir misiniz ? arkadaş amerikadayken onları da sipariş edeyim.

Dostum su an disardayim yardım edemeyeceğim ama gir gamespot .com adresine halo yaz tüm oyunları çıkar , oradan bakarsın tüm listeye ;)
  • Ben de Xbox 360 Slim Halo Bundle almayı düşünüyorum Almanya'dan amazon.de 'de 350€ gözüküyor ama gelirken kutuyla getiremem herhalde dimi gümrük olayı fln? Kutudan çıkarıp sırt çantasına aktarsam sorun olmaz ama herhalde? Bir de Tax Free alacağım onun için ürünü göstermek gerekiyormuş herhalde kutudan çıkmış halde çantada göstersem sorun olur mu deneyen varmı?
  • gümrükten felan rahat geçersin sana hiçbirşey demezler çünkü şahsi kullanıyorsun ama netten sipariş edeceksen türkiyeye geçmez :D
    amerikada 399 dolar.
    quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

Ben de Xbox 360 Slim Halo Bundle almayı düşünüyorum Almanya'dan amazon.de 'de 350€ gözüküyor ama gelirken kutuyla getiremem herhalde dimi gümrük olayı fln? Kutudan çıkarıp sırt çantasına aktarsam sorun olmaz ama herhalde? Bir de Tax Free alacağım onun için ürünü göstermek gerekiyormuş herhalde kutudan çıkmış halde çantada göstersem sorun olur mu deneyen varmı?
  • Peki koca kutuyu kabine nasıl alcaz :D Uçağın kargosuna vermem valla :D Bir de çıkarıp denesem bi diyorum şimdi konsolda sorun çıkar çalışmaz falan elimde kalmasın
  • quote:

arkadaslar daha önce hiç xbox felan sahibi olmadım o yüzden halonun isimlerini felan da verir misiniz ? arkadaş amerikadayken onları da sipariş edeyim.

Halo
    Halo 2
    Halo 3
    Halo 3:ODST
    Halo:Reach

Bir de Halo Wars var.Yalnız bu oyun FPS değil,strateji.
  • quote:

Ben de Xbox 360 Slim Halo Bundle almayı düşünüyorum Almanya'dan amazon.de 'de 350€ gözüküyor ama gelirken kutuyla getiremem herhalde dimi gümrük olayı fln? Kutudan çıkarıp sırt çantasına aktarsam sorun olmaz ama herhalde? Bir de Tax Free alacağım onun için ürünü göstermek gerekiyormuş herhalde kutudan çıkmış halde çantada göstersem sorun olur mu deneyen varmı?

dostum hiçbirşey olmaz istersen 2-3 kutu bile getirebilirsin, ben almanya'dan tatil dönüşü gelirken mikrodalga fırın getirmiştim dev gibide kutusu vardı =) birşey sormuyorlar bile... =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

dostum hiçbirşey olmaz istersen 2-3 kutu bile getirebilirsin, ben almanya'dan tatil dönüşü gelirken mikrodalga fırın getirmiştim dev gibide kutusu vardı =) birşey sormuyorlar bile... =)

Hmm iyiymiş peki uçağın kabinine alabiliyor musunuz? Yoksa uçağın kargosuna mı vercez valla onlara da güvenemiyorum fırlatıyorlar kargoları sorun çıkmasın.
  • Serverlar saat kaçta açılıyor herhangi bir bilginiz varmı ?

Birde ekleyin beni bu akşam kapışırız GT:Limp1803
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

Hmm iyiymiş peki uçağın kabinine alabiliyor musunuz? Yoksa uçağın kargosuna mı vercez valla onlara da güvenemiyorum fırlatıyorlar kargoları sorun çıkmasın.

dostum kabine alabilirsin, kabine sonuçta minik bavul gibi şeyler alabiliyorsun koltukların tepesindeki bagaj bölümüne sığacak kadar olan bavulları alabiliyorsun onu da o şekilde sokabilirsin, eğer bıdı bıdı yaparlarsa minik bir bavula koy onu al yanına

• Arkadaşımda Xbox 360 Arcade kutusu gördüm de sığmaz herhalde diye düşündüm. Sığdıran varsa çantaya aktarmayım
  • Ekleşelim arkadaşlar...
  • @KrakenTR

Vallahi ben baya korkuyorum oyunun Midnight Launchu yapıldığı gibi banwave gelir diye o yüzden 1 hafta kadar live`a bağlanmamayı düşünüyorum. :D
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.