Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nightmare666

HALO'nun tek eksigi vurus hissi ve grafikleri, mesela GEOW, KZ2 de falan birini vurdun mu ortalik kan golu oluyor ve adam yere duserken patates cuvali gibi dusmuyor, HALOda boyle birsey yok, kaplamalar falanda iyi sayilmaz, ha siz dersiniz bunlar onemli degil, ben derim gercekler detaylarda gizlidir, ama HALO'nun multide daha iyi olacagi single da da belli ediyor kendini, genis harita ve arac kullanimi cok hos olmus (bu arada arac kullanmaya alistim) hedef alma sistemi hala hosuma gitmis degil ve sol analog ile egilmek tam bir iskence. oyuna kesinlikle kotu demiyorum ama dedigim kucuk detaylari da yapsalardi tadindan yenmezdi.

Valla dostum hep söylüyorum,Halo 3'ün tek eksiği grafikleriydi.Kesinlikle kötü değildi ama,çok da iyi değildi işte.Bu oyunu daha oynamadım ama,videolara ve yorumlara bakarsak grafikler gelişmiş.Yani grafikler Halo 3'den daha iyiyse,sorun yok demektir bana göre.PS3 Exc. olan KZ2'nin grafikleri bence de daha güzel ama,o oyun da grafikten ibaret işte.Tabii ki benim fikrim bu.

Kontroller ve vuruş hissi hakkında söylediklerine kesinlikle katılmıyorum.Eleştirdiğin taraflar,4 oyunda da mükemmeldi.Bunu bozacaklarına inanmıyorum,sen alışamadın herhalde.

• Oh be sonunda oyunu alabildim. Yarın oynuyorum hayırlısıyla.
  • bluelabel, bundan evelki HALO'lari bilmiyorum bu ilk deneyimim, bundan evelki oyunlarda bu karakterde miydi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Arkadaşlar oyunu oynayan yokmu ben dün bitirdim.

aferin sana.
  • quote:

HALO'nun tek eksigi vurus hissi ve grafikleri, mesela GEOW, KZ2 de falan birini vurdun mu ortalik kan golu oluyor ve adam yere duserken patates cuvali gibi dusmuyor, HALOda boyle birsey yok, kaplamalar falanda iyi sayilmaz, ha siz dersiniz bunlar onemli degil, ben derim gercekler detaylarda gizlidir, ama HALO'nun multide daha iyi olacagi single da da belli ediyor kendini, genis harita ve arac kullanimi cok hos olmus (bu arada arac kullanmaya alistim) hedef alma sistemi hala hosuma gitmis degil ve sol analog ile egilmek tam bir iskence. oyuna kesinlikle kotu demiyorum ama dedigim kucuk detaylari da yapsalardi tadindan yenmezdi.

eğilme olayını optionstan ayarlayabililiyorsun.. analoga bir kere bastınmı eğili kalıyor adam
  • artik bitirdim oyunu :) ama single mod bayagi kisaymis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Valla dostum hep söylüyorum,Halo 3'ün tek eksiği grafikleriydi.Kesinlikle kötü değildi ama,çok da iyi değildi işte.Bu oyunu daha oynamadım ama,videolara ve yorumlara bakarsak grafikler gelişmiş.Yani grafikler Halo 3'den daha iyiyse,sorun yok demektir bana göre.PS3 Exc. olan KZ2'nin grafikleri bence de daha güzel ama,o oyun da grafikten ibaret işte.Tabii ki benim fikrim bu.

Kontroller ve vuruş hissi hakkında söylediklerine kesinlikle katılmıyorum.Eleştirdiğin taraflar,4 oyunda da mükemmeldi.Bunu bozacaklarına inanmıyorum,sen alışamadın herhalde.

Reach grafik olarak Halo3 den çok daha iyi ama hala favorim Halo3.

• Ya valla atlayacaktım camdan. Son bölüm sanırım vermişler 5 elitei başıma. Hadi sniperla aldım 4ünü 1 tanesi kaldı elinde yeşil plasma bomba atan elite. Kaçak oynuyo bir de. Arada save de almadı oyun. Valla yoruldum 3 kere denedim kapadım şimdi sinirlerim bozuldu :D nasıl geçtiniz orayı bir tricki var mı?
  • Halo Reach için bi sorum olacak.

Halo serisinden sadece Halo 3'ü bitirdim. Hikayeden pek bişey anlamadım ve pek de hoşuma gitmedi. Halo Reach'i almalı mıyım? Halo hikayesine tamamen yabancıyım.
  • Oyun müthiş olmuş vuruş hissi acayip gelişmiş çok hoşuma gitti. Az az oynayım diyorum ama oyun çok iyi en az üç chapter oynuyorum. Bitecek diye korkuyorum oyun kaç chapter acaba ?
  • shopto pre-order ödemesini yapanlardan bi bana yollamamış heralde haloyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakshi

shopto pre-order ödemesini yapanlardan bi bana yollamamış heralde haloyu

bugün çıkarttılar banada oyunu ancak sanada gelmiştir bilgi maili ödeme konusunda.... ödemeyi yapanlarınki hemen yollandı diğer parti salı günü çıkacak...eğer preorder verip parayı tahsil ettirdiysen mail atıp ulaşmanı tavsiye ederim
  • Evet arkadaslar benımde onsıparısım bugun kargolandı hatta 5 gun once felan onsıparıs vermıstım...
  • 1hafta önce pre-order edip dün ödemeyi yaptım bugün 2mail geldi shopto dan ama mail pre-order yapıp ödemeyenleri kapsıyordu yarın öğleye kadar beklerim yollanmazsa mail atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Oyun müthiş olmuş vuruş hissi acayip gelişmiş çok hoşuma gitti. Az az oynayım diyorum ama oyun çok iyi en az üç chapter oynuyorum. Bitecek diye korkuyorum oyun kaç chapter acaba ?

10
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakshi

1hafta önce pre-order edip dün ödemeyi yaptım bugün 2mail geldi shopto dan ama mail pre-order yapıp ödemeyenleri kapsıyordu yarın öğleye kadar beklerim yollanmazsa mail atarım

gecikmiş olabilir arkadaşım ve kendim için almıştım birisini yollamışlar diğeri hala hazırlanma aşamasında, senin durum halen daha hazırlık aşamasında değilse en doğrusu olur söylediğini yapmak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Oyun müthiş olmuş vuruş hissi acayip gelişmiş çok hoşuma gitti. Az az oynayım diyorum ama oyun çok iyi en az üç chapter oynuyorum. Bitecek diye korkuyorum oyun kaç chapter acaba ?

10

Teşekkürler

İlk defa orjinal kullananları kıskanıyorum. Ben bu müthiş oyunu sadece sizden daha önce oynadım eski banlı konsolumla. Siz ise oyunu orj. alıp tüm sene ban derdi olmadan multi oynayacaksınız ben 1 ay sonra banlanıcam diğer konsolumlada bu müthiş oyunun mp'ından uzak kalıcam. Seneye artık

• Firefight modu çok güzel.Jetpack çok kullanışlı.Saatlerce zevkle oynanacak süper bir oyun modu.. .
  • http://www.vgchartz.com/article/81930/halo-reach-pre-orders-pass-2-million-worldwide/

Halo Reach'in önsiparişlerle birlikte ilk hafta tam 4.250.000 satış yapması bekleniyor, evet ilk hafta ömür boyu değil arkadaşlar... önspiraiş rakamları 2.000.000 dan fazla...

eğer tahminler doğru çıkarsa inanılmaz bir başarı göstermiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 9 Eylül 2010; 23:47:46 >
  • İnanması zor değil daha öncede yapmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.