Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

http://www.vgchartz.com/article/81930/halo-reach-pre-orders-pass-2-million-worldwide/

Halo Reach'in önsiparişlerle birlikte ilk hafta tam 4.250.000 satış yapması bekleniyor, evet ilk hafta ömür boyu değil arkadaşlar... önspiraiş rakamları 2.000.000 dan fazla...

eğer tahminler doğru çıkarsa inanılmaz bir başarı göstermiş olur

Teknoloji demolarının 1.5-2 senede yaptığı satışı,sadece ön siparişle yapıyor Halo.Helal olsun Bungie'ye,FPS nasıl yapılır,rakiplere ders veriyor adeta

• İnşallah Live'da en çok oynana oyun tahtına oturur bu oyunda lanet olası MW2'nin havası söner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

http://www.vgchartz.com/article/81930/halo-reach-pre-orders-pass-2-million-worldwide/

Halo Reach'in önsiparişlerle birlikte ilk hafta tam 4.250.000 satış yapması bekleniyor, evet ilk hafta ömür boyu değil arkadaşlar... önspiraiş rakamları 2.000.000 dan fazla...

Teknoloji demolarının 1.5-2 senede yaptığı satışı,sadece ön siparişle yapıyor Halo.Helal olsun Bungie'ye,FPS nasıl yapılır,rakiplere ders veriyor adeta

her fırsatta bir yere laf çakmak zorundamısın? artık fanlığıda geçmiş senin ki

oyunu bitirdim bu arada.. oyuna ara verip kaldıgım chapterın başından başladım zamanlar o chapterdan puan alamadım ve oyunun sonuda oyunu bitirme puanı da alamadım continue game seçeneğini gibi birşey varmı oyun da ?

son bölüm efsane olmuş bu arada spoiler vermeyeyim

• Resume solo campaign var benim bildiğim. En son kaldığın checkpointten başlıyorsun...
  • oyunun oynanışı hiç sevmezdim ama bu sefer süper olmuş oyu sürüklüyor grafiklerde bu nesil için gayet iyi çevreyle etkileşimde var daha ne olsun,de oynayın gari
  • dostlarım benim merak ettiğim şey şu , bu oyun bölüm içlerinde data pad ler var buldugumz , alamıyoruz ama açınca birsürü bieyler yazoyor , bunların avantajı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

quote:

her fırsatta bir yere laf çakmak zorundamısın? artık fanlığıda geçmiş senin ki

oyunu bitirdim bu arada.. oyuna ara verip kaldıgım chapterın başından başladım zamanlar o chapterdan puan alamadım ve oyunun sonuda oyunu bitirme puanı da alamadım continue game seçeneğini gibi birşey varmı oyun da ?

son bölüm efsane olmuş bu arada spoiler vermeyeyim

Ben de bitirdim heroicde. Son bölüm cidden güzeldi daha uzun olsaydı keşke ama. Legendary Ending düşmemiş mi daha nete? Youtubeda bulamadım.

• Bu oyunu neden oynamalıyım ?
  • Ömründe hiç Halo oynamadıysan bunu da oynama.Yani oynamamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Konu canlansın beyler..

Çıkışına 3 gün kala Xbox 360 kullanıcılarını her geçen gün daha da heyecanlandıran Halo: Reach'in ilk incelemesi yapıldı.

Amerikan oyun dergisi Game Informer, oyunun Halo 3'den sonra hiç de kötü olmadığını yazarak başlamış. Game Informer, Halo: ODST'de hayal kırıklığı yaşayan Halo hayranlarının, Reach'de aynı duyguyu tatmayacaklarının müjdesini de vermiş.

Halo 3'ü iyi takip ettiği yazılan Halo: Reach için Bungie'yi fenomen haline getirebilecek olan bir yapım denmiş. Ek olarak, oyunun ilk incelemesini yapan Game Informer, Halo: Reach'e 100 üzerinden 95 vermiş.

2+2=4

Hiç şaşırmadım,Halo'nun alışık olduğu puanlar bunlar.

• reach baya iyi olmuş,bu kadar beklemezdim oyun sürüklüyor ki bırak grafikleri oyuna kapıldınmı bırakasın gelmiyor,bu oyunu oynayacaklar işlerini önceden halledip öyle oynasınlar yoksa işlerini halledemezler
  • Arkadaşlar oyun hakkında tek sorum olacak eğer bir bilginiz varsa lütfen cevaplayın,bu gün kendime bir xbox 360 elite aldım alet maalesef FW`li şimdi ben doğal olarak yanında halo reach`de aldım şimdi oyunu en azından çıktığı gün 1-2 saat olsa bile multi oynamak istiyorum o yüzden aleti daha kutusundan bile çıkartmadım :D,oyun çıktığı gün herhangi bir banhammer gelecekmi FW`li kullananlara yoksa en azından Fable 3`ü ile Blackops`u mu beklerler ban için ? :)

Vallahi hertürlü hazırım Reach için :

Halo 1 bitirildi.

Halo 2 bitirildi.

Halo 3 bitirildi.(Legendary`de bitirildi hemde :D)

Halo ODST bitirildi.(Arkadaşım orjinal oyun kullanıcısı olduğu için sayısız multiplayer maç ve deliler gibi firefight oynandı.)

Halo Legends izlendi.

Halo Reach Beta oynandı.

Sayısız Halo Reach videosu izlendi ve neredeyse tüm preview`lar okundu.

AMAN TANRIM ÇIK ARTIK !!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Konu canlansın beyler..

Çıkışına 3 gün kala Xbox 360 kullanıcılarını her geçen gün daha da heyecanlandıran Halo: Reach'in ilk incelemesi yapıldı.

Amerikan oyun dergisi Game Informer, oyunun Halo 3'den sonra hiç de kötü olmadığını yazarak başlamış. Game Informer, Halo: ODST'de hayal kırıklığı yaşayan Halo hayranlarının, Reach'de aynı duyguyu tatmayacaklarının müjdesini de vermiş.

Halo 3'ü iyi takip ettiği yazılan Halo: Reach için Bungie'yi fenomen haline getirebilecek olan bir yapım denmiş. Ek olarak, oyunun ilk incelemesini yapan Game Informer, Halo: Reach'e 100 üzerinden 95 vermiş.

2+2=4

Hiç şaşırmadım,Halo'nun alışık olduğu puanlar bunlar.

Helal olsun Bungie gene konuşturmuş. Preorderlar 2.000.000 yazıyla (iki milyon) 'u çoktan geçmiş

• keşke makinamı FW yaptırmasaydım denecek oyun
  • İnceleme skorları

IGN-9.5/10
    IGN UK-10/10
    EUROGAMER-9/10
    JOYSTIQ-5/5
    GIANT BOMB-4/5
    GAMEINFORMER-9.5/10
    GAMETRAILERS-9.3/10
    DESTRUCTOID-10/10
    GAMEPRO-5/5
    CO-OPTIMUS-5/5
    1UP-10/10
    TELEGRAPH-10/10
    PLANET XBOX 360-10/10
    MACHINIMA-9.5/10
    G4-5/5
    GAMESRADAR-8/10
    XBOX360 ACHIEVEMENTS-9.4
    KOTAKU-NO SCORE "BEST HALO EVER"
    SHACKNEWS-NO SCORE "THIS IS HALO 4"
  • GameRankings ortalaması 92.09..Metacritic 93 ama Metacrtic yuvarlayarak söylüyor skorları o yüzden pek takip etmem..Halo 3'e göre düşük kalacak gibi ortalama grafik gelişmesine rağmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

GameRankings ortalaması 92.09..Metacritic 93 ama Metacrtic yuvarlayarak söylüyor skorları o yüzden pek takip etmem..Halo 3'e göre düşük kalacak gibi ortalama grafik gelişmesine rağmen..

2-3 puan çok şey değiştirmez ama oyun baya sürükleyici görünüyor.
  • Valla benim gibi bilim kurgu severler için Halo'nun konusu müthiştir zaten Multi'nin iyi olacağı zaten oyun duyurulduğundan beri belliydi her yönüyle sağlam bir oyun olmuş Reach..
  • Önemli sitelerin puanları önemli..Abidik gubidikleri sallamaya gerek yok..Ne yüksek ne düşük verdiğinde
    İsviçre bilmem ne sitesi 10 puan verdi diye yazanlarıda gördük zamanında

Bakalım..Puanlar konuşuyor

IGN-9.5/10
    IGN UK-10/10
    EUROGAMER-9/10
    JOYSTIQ-5/5
    GAMEINFORMER-9.5/10
    GAMEPRO-5/5
    1UP-10/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Önemli sitelerin puanları önemli..Abidik gubidikleri sallamaya gerek yok..Ne yüksek ne düşük verdiğinde
    İsviçre bilmem ne sitesi 10 puan verdi diye yazanlarıda gördük zamanında

Bakalım..Puanlar konuşuyor

IGN-9.5/10
    IGN UK-10/10
    EUROGAMER-9/10
    JOYSTIQ-5/5
    GAMEINFORMER-9.5/10
    GAMEPRO-5/5
    1UP-10/10

Abidik Gubidik siteler yüzünden de bakmıyorum Metacritic'e GameRankings daha önemli siteleri alıyor Metacritic'de ortalama düşüren saçma siteler,dergiler de var..Bu arada Halo 3'ün aynı sitelerdeki Notları:

1UP,GamePro,IGN aynı vermiş Eurogamer,GT ve Game Informer 3'e daha yüksek vermiş..

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.