Şimdi Ara

--->Halo: Reach<--- EVERY LEGEND HAS A BEGINNING (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
0
Favori
44.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrStark

arkadaşlar benim posta saat 13:34'te verilmiş gözüküyor kadıköy dağıtımcısına yani normal elemana kendisi bugün gelmiş ama oyun değilde ebay den başka bir şeyim geldi..yarına mı kaldı yoksa kayıp mı oldu sizce ?

Orada yazılanlara pek aldırmamak lazım dostum.Büyük ihtimal yarın gelir oyunun.Kaybolma ihtimali çok az,rahat ol sen
  • Beyler ben indiriyorum öğlene biter benle 4 kişi coop yapıcaz ray leigh abim ben hell guard bir kişi daha arıyoruz . Baştan sona coop gelenler söyleisn burdan
  • Gamespot 9.5 / 10

Halo: Reach is the culmination of the superlative combat, sensational multiplayer, and seamless online integration that are the hallmarks of this superb series.

Satılmış hepsi bu sitelerin...O kadar reklam kampanyası ve harcamalarının etkisi bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraken TR

Ekleşelim arkadaşlar...

Ekleşelim güzelleşelim adamım. Akşama gel multiye. Bi sniper show yapalım.
  • oyun TR'ye giriş tarihi 09.09.2010 , bugün 14.09.2010 halen oyun yok... sözde 21.yy'dayız... sözde İstanbul'da yaşıyoruz...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Oyunum gelsin artık ya zaten güne kötü başladım Entourage'ın 7.sezon finali ağlattı yemin ediyorum..Reach gelsin bide bu duygusal halimle iyice üzüleyim sonrada headshot yapayım

Bu eleman gibi olmada.

• Beyler legendary co-op a adam aranıyor oynayan varmı şuanda hareketlendirelim biraz başlığı..
  • resmi olarak çıktı mı oyun artık oynayabilir miyiz yani :D
  • shopto da tükenmiş oyun ne zamana gelir son posta lar ?
  • quote:

Beyler legendary co-op a adam aranıyor oynayan varmı şuanda hareketlendirelim biraz başlığı..

Sen bende ekliydin sanırım. Akşam akalım co-op. Affliction ve bir arkadaş daha var. Ettik 4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Beyler legendary co-op a adam aranıyor oynayan varmı şuanda hareketlendirelim biraz başlığı..

Sen bende ekliydin sanırım. Akşam akalım co-op. Affliction ve bir arkadaş daha var. Ettik 4.

Ben gelirim tabi. Yeterki sizler online olun akşama.
  • Bakalım benimki ne zaman gelecek?Dün dağıtıcıya teslim edildi yazıyordu sitede.
  • Oh be şöyle canlansın başlık Ben de saveimi kurtardım son profil silinme hadisemden sonra.

Herkese iyi oyunlar

REMEMBER WHERE IT ALL BEGAN
    REMEMBER REACH
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

quote:

TS:7:30 da live da görüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraken TR

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

quote:

TS:7:30 da live da görüşmek üzere

Güzel akşam olacak valla. Muhabbetin dibine vurarız artık.

• Affliction abi ışıga gitme yapma bunu bak orda major nelson var
  • Bende gelicem afflitaciton almassanız küserim
  • Acaba oynasammıki ya şimdi oynamasam sonra banlansam kahrolurum
  • sylar 25 hacı bize yer kalmadı ben sen 2 kişi daha bulup oynayakmı
  • reach halo evreninde ilk 3 oyunda gecen olaylarin da basi oyle degil mi ? ilk 3 oyunu oynamadim oynamaya da niyetim yok ama 360 a reach almaliyim zaten baska ex oyun alternatifi pek yok ta - herneyse bu basli basina bir hikaye degil mi ???
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.