Şimdi Ara

Half Life oynarken korkuyorum T_T Siz nasıl yapıyorsunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
11.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalıbıma yakışmıyor vallahi. Çocukluğumda bilinçaltıma mı işledi ne yaptı bilmiyorum ki. Half Life 1'i oynadığımda 9 yaşındaydım. Çok korkardım o ölmek bilmeyen zombilerle silahsız savaşmaktan. Bu kadar yüz göz edilmez ki insan zombilerle kardeşim. Ne o, bi levyeyle zombiye atlıyorum? Daha sonra öğrendik ki şifresi varmış. Impulse yazar bazuka ile giderdim. Yinede karanlık mekanda çıkan zombide altıma ederdim. Şöyle yada böyle bitirdim mi onu bile hatırlamıyorum..

Sonra bir baktım ki Half Life 2 çıkıyor. Sonra unuttum ben onu. Aradan yıllar geçti ve Portal'ı keşfettim. Çok değil birkaç ay oldu. Şunu çok kolay söyleyebilirim türünde gördüğüm en iyi oyundu. Aksiyonu sâdeydi. Zeka öğeleri yüksekti. Oyun süresine göre çok büyük boyutu vardı ama öyle bir şeyi tasarlamanın sonuçlarıda olmalıydı. Portal'ı bitirdim.

Tekrar FPS ye gönlüm gitmişti. Orange Box denilen Box seti edindim. İçinde Half Life 2, HL2 Episode 1 ve HL2 Episode 2 vardı. Amacım önce HL2 sonra EP1 ve EP2 yi bitirmekti. Bugün yükledim oyunu. HL2'ye girdim ve Chapter 1 benim adranalinim yükselmeye başladı. Kıyafetimizi giydik ve resmen oyuna giriş yaptık. Tırstım ve Impulse yazdım. Uzaktan uzaktan işimi hallederek ilerledim. Chapter 2 oldu kalbimin atışları dışarıdan farkedilir şekilde yükseldi. İşin içine tüneller ve karanlık bölgeler girmeye başlayınca iyice yusufladım ve o karanlık yerlerden birinde yanmış bir ceset ile yüz yüze geldiğimde buraya kadar diyerek oyundan çıktım.

Bayağı Aksiyon TPS oyun bitirmişimdir. Acaba diyorum FPS olunca kendimi olayın içinde mi buluyorum? Olayın içinde olacak çok bir ortamım da yok yani. 17" tüplü monitör. Korktuğum için kısık seste kulaklık. Sıradan bir bilgisayar. Ama kendimi oyunun içinde hissediyorum. God mode bile yapsam tırsıyorum kardeşim.

Arkadaşlarım duysa gülerler vallahi. Kalıbıma yakışmaz. Multi HL/CS olaylarında çevremde iyi bir oyuncu olarak bilinirim ama single oynarken korktuğumu duysalar vallahi sıfır olurum. Siz nasıl oynuyorsunuz bu oyunu? Hiç korkmuyor musunuz? Karanlığın içinden böeğüğeeüğe diye birşey çıksa titreme geliyor mause tavanlarda geziniyor. Oynamak, bitirmek bu zevki sonuna kadar yaşamak istiyorum. Ama çok korkuyorum

• dostum harika ifade etmişsin duygularını.Hl1 çıktığında bende (gece çalışmam sebebiyle) sabah işten gelir oyunun başına otururdum.Bazen odamdam çıkar şöle bi 5 dk hava alırdım.(çaktırma korktuğumdan değil sadece hava almak maksatlı ) Ama yinede hayatımın oyunu diyebileceğim başka bi oyun yok. Hl2 çıktığında ise tam bi bomba idi benim için.ilerde görürsün rawenhold mu neydi tam adını hatırlamıyorum öyle bi bölüm var emniyet kemerini bağlamanı tavsiye ederim yoksa koltuktan uçarsın mazallah

Dostum bu zevki yaşamak müthiş bişey.Keşke hiç oynamamış olsaydımda hl yi şimdi oynamak nasip olsaydı.
    iyi oyunlar sana

• vallahi şu kadarını diyim.Bende seneler önce HL1 i oynadım bitirdim büyük bir hevesle.Daha yeni Orange Box'u yükledim ve hemen HL2 ye saldırdım.2-3 günde HL2 yi bitirdim ama nasıl bitirdim.Yemin ediyorum senin dediğin kadar bende de oldu bu tırsmalar.Bir anda köşeden zombilerin fırlaması yada o minik yaratıkların zırrrrrr diye bağırıp karanlık yerlerde kafana aniden atlaması.Oturduğum yerden kaç kere zıpladım oyun bitene kadar ben bile sayamadımHL2 : Episode 1'ı 1-2 günde bitirdim.Şimdi Episode 2 deyim ama hakikaten adrenaline dayanamadım kapattım oyunun yarısında yeter artık dedim.Tırsa tırsa ilerlemeler, kocaman canavarlarla mücadele etmeler filan.Gerçekten oyunun yapımcıları öyle bir oyun yapmışlar ki sen ne kadar kısık sesle oynarsan oyna, monitörün lcd yada tüplü 17" olsun gerçekten oyun seni içine çekiyor ve akıcılık muhteşem.Kuruşu kuruşuna hakediyor oyun

• o zmn sen sakın F.E.A.R oynama
  • Tam benim duruma uygun bir başlık olmuş. Ben de COD sayfalarında yazacaktım. HL'ı bilemem ama, dün rüyamda COD 5 WAW'daki köpekleri gördüm. Dana gibi hepsi, artık rüya işte, boğşuyordum onlarla. Uzunca bir süre MP oyadım, SP da da vardı köpekler, herhalde aklımda kalmış, nasıl olmuşsa rüyama girdiler.

Valla siz resmen at boyutlarında siyah puma gibi sivri uzun dişli köpeklerin, oda kapısından içeri girmeye çalıştıkları ve sizi ısırmaya çalıştıkları bir rüya gördüğünüzde korkar mıydınız?

Bence evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardcore_Gamer -- 13 Kasım 2008; 8:42:58 >
  • Karar verdim bitircem. Hemde hilesiz hurdasız. Bol bol save atarım. Odamın ışığını açık tutsam mı acaba. Birde kulaklıktan değilde hoporlörlere veririm çünkü kulaklık stereo olunca arkamdan birşey fırladığı zaman sesi arkamda hissediyorum ve
  • Half Life 1 i oynarken bende çok korkardım..

ama şundan eminimki, beni en çok yerimden zıplatan oyun F.E.A.R dır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kuzende korku dolu gerilim oyunları oynadım ama Third Person olduğu için böyle korkmuyordum. Sanırım beni korkudan öte FPS olması korkutuyor. Kendimi oyunun içinde hissediyorum
  • Oyun da değil de içime işlemiş şu katil bebek chucky filmlerinin hiç birini izleyemedim.Küçükken chucky bana ne yaptıysa artık:)

Yaş oldu 27 hala tv de verdiklerinde filmi direk kanal değiştiririm.Bilinçaltıma komple işlemiş bu chucky korkusu.. :)
  • Condemned i dene
  • ne olucak işin ucunda ölüm mü var sonuçta oyun
    ben korkmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

Oyun da değil de içime işlemiş şu katil bebek chucky filmlerinin hiç birini izleyemedim.Küçükken chucky bana ne yaptıysa artık:)

Yaş oldu 27 hala tv de verdiklerinde filmi direk kanal değiştiririm.Bilinçaltıma komple işlemiş bu chucky korkusu.. :)

Walla haklısın hele birde onun oyuncakları vardı ben 6-7 yaşlarında arkadaşımın evinde görmüştüm izlemiştim filmini de artık bastım yaygarayı.

Millet soruyor neden ağlıyor bu çocuk diye cevap veremiyorum ki ağlamaktan. Eeee yaş oldu 24 ama hala korku oyunlarından korkarım..

Adı üstünde korku oyunu

• Dün kaldığım yerden biraz daha ilerledim. 1 Kere karşıma birden bire uçan robotlardan çıktı cızz cızz kesmeye başladı, o zaman zıpladım yerimden. Çıkana kadar pek hoplamadım ama adım adım ilerledim attığım her adımda tetikteydim bir yere girmeden önce ucundan köşesinden deliğinden bakıyorum böyle. Sonra gerildim çıktım gene
  • Of onlar bana ilk çıktığında elimde ne kadar şarjor varsa pompalıda boşaltmıştım korkudan üstlerineBirde uzaktan vırrrrr diye ses çıkartarak geliyorlar.Adrenalin ! Kesinlikle oyunu hilesiz oyna.Zaten saveyi istediğin yerde yapabiliyorsun o yüzden hileye hurdaya gerek kalmıyor, kaldığın yerden devam edebiliyorsun
  • Ben aynı duyguları Undying oynarken hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 13 Kasım 2008; 16:13:15 >
  • yaw ben hiçbir HL yi bitirmedim daha
    hl 1 i oynarken 10 yaşındaydım bitirememiştim tırsmaktan.
    sonra hl2 yi aldım onuda başlarında bıraktım. ep1 ep2 de aynı şekilde. half-life diyince bi tuhaf oluyorum. menü müziği bile geriyor beni:D
    ama bende bi ara orange box ı alıp bitirmek istiyorum (ama bitirebilecekmiyim acaba?)

bir arkadaşta fear demiş. fear çıktığında bir ark getirmişti kurduk bir güzel oyunu.3 kişiydik, hepimizde oyunun nasıl birşey olduğunu biliyoruz tabi. fear.exe ye tıklarken bile gerildik hepimiz. sonra neyse oyunu açtık options fln derken oyuna girdik. düz fps mantığı ile ilerlemeye başladık. halisülasyonlar fln görüo bizim elemanlar eyw. dedik ama o çatı katında elemanın çıkıp bizi al aşşağı etmesiyle esc e basmam bir oldu. çok acaip bir oyun yaf.sonra kapadık oyunu. beni açmıo öyle oyunlar. korku-gerilim film i de fazla seyretmem hoşuma gitmiyor. izlerim ama sevdiğim bir tür deil. galiba sevmediğimden birde oyunda görünce tırsıorum:D

• hl1 den hiç korkmadım da hl2 episode 2 de mağarada ilerlerken büyük bi yaratık örümceğe benzeyen.bizi kovalarken arkadan gelen koşma sesleri beni baya bi heyecanlandırmıştı.süper oyun valla
  • Silent Hill,Resident Evil gibi serileri hiç oynayamam bende.
  • ben ne silent hill,ne FEAR,ne de HL oynadim

sadece Resident Evil 4 yariya kadar oynaya bildim gece cok korkutuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

ben ne silent hill,ne FEAR,ne de HL oynadim

sadece Resident Evil 4 yariya kadar oynaya bildim gece cok korkutuyor

Bu yazdıklarını duymayayım.

HL serisini oynamadıysan çok büyük bi zevkten mahrum kaldın demektir.

Cidden oyunla bu kadar ilgilenen biri HL nasıl oynamaz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.