Şimdi Ara

Left 4 Dead'de açarken aldığım steam hatası ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
19.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Left 4 Dead'de açarken aldığım steam hatası ?

arkadaşlar oyunu açarken bu steam hatası geliyor sanırım bi dosyanın yerini değiştirmem gerekiyo ama tam olarak anlayamadım daha önce böyle bi hata alan var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Left 4 Dead'de Steam Lisans Yok Hatası

Giriş Left 4 Dead'i başlatırken "Steam lisans yok" hatası alıyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir. Bu metin, sorunun nedenini belirlemenize ve çözmenize yardımcı olacaktır.

Nedenleri "Steam lisans yok" hatasının olası nedenlerinden bazıları şunlardır:

• Steam istemcinizin güncel olmaması
    • Oyun dosyalarınızın bozuk olması
    • Antivirüs yazılımının oyunu engellemesi

Çözümler Bu sorunu gidermek için deneyebileceğiniz birkaç çözüm şunlardır:

• Steam istemcinizi güncelleyin: Steam istemcinizin en son sürüme güncellendiğinden emin olun.
    • Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın: Steam kitaplığınıza gidin, Left 4 Dead'e sağ tıklayın ve "Özellikler"i seçin. "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" düğmesine tıklayın.
    • Antivirüs yazılımınızı devre dışı bırakın: Antivirüs yazılımınızın oyunu engellediğini kontrol etmek için oyunu kapatın ve antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın.Ardından oyunu tekrar başlatmayı deneyin. Eğer oyun hatasız başlarsa, antivirüs yazılımınızın oyunu engellediğini anlamına gelir. Antivirüs yazılımınızın ayarlarından oyunu beyaz listeye ekleyerek sorunu çözebilirsiniz.

Sonuç Yukarıdaki çözümleri uyguladıktan sonra sorununuz çözülmelidir. Eğer sorun devam ediyorsa, Steam destek ekibiyle iletişime geçmeyi deneyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • işletim sistemim vista internette biraz araştırma yaptım yönetici olarak çalıştır dedim şimdi left 4 dead'e tıklayınca direk steam açılıyor ama ben single olarak oynamak istiyorum oyunu arkadaşlar steam single için de gerekli birşey mi acaba ?
  • evet oyunun içinden single a dönebilirsin
  • oyun açılmıyo işte sadece steam hesap açma paneli çıkıo başka bişey yok..
    demek istediğini anlayamadım..
    steam hesap paralı değil miydi birde ?
  • hayır paralı değil oyunlar paralı sadece,eğer adam gibi oynamak istiyorsan önce steamda bir hesap açıp daha sonra 49,99$ verip steam dan bu oyunu satın alacaksın ya da kutulu olarak 60 TL. verip alacaksın.sonra rahat rahat oynayacaksın. yoksa daha böyle çok uğraşırsın hatalarla
  • bu oyunu sinlge için alıyorsan hiç alma
    multi için alıyorsan da orjinal al çünkü korsanda hatalar falan çok oluyor ben vazgeçtim denemekten mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben single için indirdim multi falan yapmak istemiyorum Defensif Mühendis paralı demiş single içinde mi 49 dolar vereyim yani ?
  • Sorunsuz oynamak istiyorsan evet.
  • hocam haklısında single ı kısaymış zaten ben şimdi bu sorunu çözsem daha güzel olmaz mı indirdim de hazır
  • steam paneli acık kalsın o login ekranı o acıkken oyuna gir sorun çözülür sanırım
  • başka kaynaktan yükleyerek çözdüm sorunu steam olmadan tşk ederim yardımlarınız için
  • kardeş bende de yükledikten sonra diamond launcher çıkıyor daha sonra oyuna girince loading ekranından sonrası gelmiyo.oyundan atıyo.daha önce steamsız oynamak için bir yerde crack bulmuştum.dosyaları kopyala yapıştır yaparak değiştiriyordum..bana nereden böyle crack bulabileceğim bir link verirseniz sevinirim ...şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernaturan

kardeş bende de yükledikten sonra diamond launcher çıkıyor daha sonra oyuna girince loading ekranından sonrası gelmiyo.oyundan atıyo.daha önce steamsız oynamak için bir yerde crack bulmuştum.dosyaları kopyala yapıştır yaparak değiştiriyordum..bana nereden böyle crack bulabileceğim bir link verirseniz sevinirim ...şimdiden teşekkürler

Edit : L4D 1'den bahsediyorsun sanırım.
    Burada dediğin türden dosyaların paylaşımı yasak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtix7 -- 30 Mayıs 2010; 22:45:03 >
  • 5 Yıldır bu sitedeyim bende anlamadım NEDEN YASAK??

Edit: Bu diğer hesap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1408 -- 10 Ekim 2010; 0:04:01 >
  • Arkadaşlar ben left 4 dead 2 yi steam den indirdim dün ücretsizdi şimdi açıyorum sonra loading yerinde oyundan atıyor ve steam"uygulama zaten çalışıyor" diyor.Bazıları oyuna sağ tıkla yönetici olarak çalıştır diyor ama oyuna sağ tıkllıyorum yönetici olarak çalıştır gözükmüyor.

• berkari588 B kullanıcısına yanıt
    LÜÜÜÜÜTFEEEEN YARDIIIM EDİİİİN :(((((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.