Şimdi Ara

Hagi Hagi Hagi............. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahte falan değil Hagi vardı kapak resminde, Fifa 2002'de de Revivo vardı hattaha Fenerliler hava atıyorlardı. Taa ki Revivo Galatasaray'a gidene kadar, sonra bahsi açılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Méxes

Sahte falan değil Hagi vardı kapak resminde, Fifa 2002'de de Revivo vardı hattaha Fenerliler hava atıyorlardı. Taa ki Revivo Galatasaray'a gidene kadar, sonra bahsi açılmadı

ikiside yanlış sen pazardaki korsancılardan almışsın galiba
    onlar ilgi çekmek için kendileri resim yapıyor
     Hagi Hagi Hagi.............

• quote:

Orijinalden alıntı: oreilly

galatasaray taraftarindan yaylim ates

o kadar ovdugunuz haginizi bakalim barcelona taraftari hatirliyor mu ?

ben diyorum ki bazi istisnalar disinda avrupada favori olarak gosterilen takimlar var onlarin disinda ki takimlarin ortada gozukmes mumkun degil diyelim ki hadi bir kac adi sani duyulmamis takim gitti final oynadi peki ya seneye ayni oyunu bir daha gostermek var mi ?

siz uefa kupasini aldiniz ardindan super kupayi tebrikler ama devam ettirebildiniz mi ? gecmiste gosterdiginiz performansiniz hala gecerli mi ? uefa diye hava atan galatasaray niye gitti fenerden 6 tane yedi ? ayni sey fener icinde gecerli sen git dunyanin parasini oyunculara ode git zico yu getir sampiyonlar liginde final oyna peki istikrar ?

tutturmussunuz bir hagi onunla yatip onunla kalkiyorsunuz videolarina bakip sizlanip kendizni avutuyorsunuz yeni hagiler yetistirin bana izin verilse kapikule den bu yana bir tane yabanci gecirmem kendi futbolcumu yetistiririm

bu memeleket yabanciya verdigi degeri kendi vatandasina verse bugun milyon dolara avrupaya transfer olanlar bizim futbolcularimiz olurdu

takmissiniz kafayi sergene at yarisina size ne kardesim adamin ozel hayatindan siz futboluna bakin

yok antrenmana cikmiyor yok kosmuyor bilmem ne adam sahaya ciktimi orta sahayi pesinden kosturuyo bir suru is yapiyor ustelik antrenmansiz bir adam bu seker spora gitmesi de kendi hatasi o adam bir daha besiktasa gelsinde gorun bakalim orta sahada kimin adi geciyor ? frikik oldumu adam topu ignenin deliginden geciriyor bence hagi den de 1000 kere daha iyi bir futbolcu

2 sene önce barcelona taraftarlarının barce tarihinde atılan en güzel golü secti ve bil bakam bu golü kim attı HAGİ ...Yani Barca taraftarı Haginin attıgı golü en iyi gol seçtiklerine göre unutmamıslar ... Bu 1. si Diğeri ise Fener final oynamadı bunuda anla artık ...

• quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

quote:

Sahte falan değil Hagi vardı kapak resminde, Fifa 2002'de de Revivo vardı hattaha Fenerliler hava atıyorlardı. Taa ki Revivo Galatasaray'a gidene kadar, sonra bahsi açılmadı

Bir tane kapak resmi yok al buda fifa 2001. Hagi de bunlardan sadece biriydi.

• quote:

galatasaray taraftarindan yaylim ates

o kadar ovdugunuz haginizi bakalim barcelona taraftari hatirliyor mu ?

ben diyorum ki bazi istisnalar disinda avrupada favori olarak gosterilen takimlar var onlarin disinda ki takimlarin ortada gozukmes mumkun degil diyelim ki hadi bir kac adi sani duyulmamis takim gitti final oynadi peki ya seneye ayni oyunu bir daha gostermek var mi ?

siz uefa kupasini aldiniz ardindan super kupayi tebrikler ama devam ettirebildiniz mi ? gecmiste gosterdiginiz performansiniz hala gecerli mi ? uefa diye hava atan galatasaray niye gitti fenerden 6 tane yedi ? ayni sey fener icinde gecerli sen git dunyanin parasini oyunculara ode git zico yu getir sampiyonlar liginde final oyna peki istikrar ?

tutturmussunuz bir hagi onunla yatip onunla kalkiyorsunuz videolarina bakip sizlanip kendizni avutuyorsunuz yeni hagiler yetistirin bana izin verilse kapikule den bu yana bir tane yabanci gecirmem kendi futbolcumu yetistiririm

bu memeleket yabanciya verdigi degeri kendi vatandasina verse bugun milyon dolara avrupaya transfer olanlar bizim futbolcularimiz olurdu

takmissiniz kafayi sergene at yarisina size ne kardesim adamin ozel hayatindan siz futboluna bakin

yok antrenmana cikmiyor yok kosmuyor bilmem ne adam sahaya ciktimi orta sahayi pesinden kosturuyo bir suru is yapiyor ustelik antrenmansiz bir adam bu seker spora gitmesi de kendi hatasi o adam bir daha besiktasa gelsinde gorun bakalim orta sahada kimin adi geciyor ? frikik oldumu adam topu ignenin deliginden geciriyor bence hagi den de 1000 kere daha iyi bir futbolcu

Ortega'yı hatırlayan Hagi'yide hatırlar merak etme.

Ayrıca gelmiş Galatasaray'a yok yabancıya değer vermiyor, yok yeni hagiler yetiştirmiyor diyorsun. Kısıtlı futbolcu yetişen bir ülkede, yine Galatasaray rakiplerinden öndedir. Normalde yeterli mi ? Hayır ama Galatasaray rakiplerinden üstün bu konuda. Demekki bunları söyleyeceğin en son takım Galatasaray.

İlla birilerini futbolcu yetiştirmiyorsunuz diyeceksen, kadrosuna yığınla yabancı katıp hiçbir verim alamayan takımlara söyle. Galatasaray genelde hazır futbolcu alıp oynatma taraftarı değildir, öyle veya böyle 2002'deki başarıda Galatasaray'ın büyük payı vardır. Milli takıma en çok futbolcu veren takım Galatasaray'dır. Yabancı futbolcularındanda milli takıma giden vardır. Öyleki 11 Türk adam ile şampiyon bile olabildik biz.

Eleştirilerini gözden geçir bence. Takımları karıştırıyorsun.

• neyse siz bol bol gecmise takilip hagi nin videolarina bakip kendinizi avutun

emrah in da unutabilsem sarkisini dinleyin de tam olsun

arkadasin biri demis ki en guzel golu hagi nin golu secmisler tamam dogrudur adam gercekten guzel gol atmistir diyecek laf yok ama adamlar yeri gelince hatirliyorlar sizin gibi yatip kalkip hagi diye bagirmiyorlar

ne haginiz varmis be kardesim adam futbolu birakali ne kadar zaman oldu hala pisirip pisirip onumuze koyuyorsunuz sanki sergen ondan farkliymis gibi

yeni futbolcular yetistirin
  • bu fenerlilerde ciddi bi kabullenememe ve anlayamama sorunu var,pskolojik bi sorun halini almış iyice
  • quote:

neyse siz bol bol gecmise takilip hagi nin videolarina bakip kendinizi avutun

emrah in da unutabilsem sarkisini dinleyin de tam olsun

arkadasin biri demis ki en guzel golu hagi nin golu secmisler tamam dogrudur adam gercekten guzel gol atmistir diyecek laf yok ama adamlar yeri gelince hatirliyorlar sizin gibi yatip kalkip hagi diye bagirmiyorlar

ne haginiz varmis be kardesim adam futbolu birakali ne kadar zaman oldu hala pisirip pisirip onumuze koyuyorsunuz sanki sergen ondan farkliymis gibi

yeni futbolcular yetistirin

Durup duruken seneler sonra Alex vs Hagi tartışması çıkartılıyorsa sadece biz değil bazılarıda unutmamış demektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

quote:

Bir tane kapak resmi yok al buda fifa 2001. Hagi de bunlardan sadece biriydi.

her ülkede farklıydı kapaklar zamanında

• quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

bu fenerlilerde ciddi bi kabullenememe ve anlayamama sorunu var,pskolojik bi sorun halini almış iyice

bu galatasaralilarda da maziyi hortlatma problemi var ah bir vaz gecseler de guzelce bir tartissak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

bu fenerlilerde ciddi bi kabullenememe ve anlayamama sorunu var,pskolojik bi sorun halini almış iyice

bu galatasaralilarda da maziyi hortlatma problemi var ah bir vaz gecseler de guzelce bir tartissak

bu videonun konulmasında sana dokunan şey nedir?

gayet güzel bi video,ne güzel eski anılarımızı anıyoruz bu kötü bişey değildir,sizdeki kabullenmeme sorunu cidden deişik bi pskoloji

hagi de size dokunan şey nedir bunu da anlayamadım,adam size ne yaptı kendini kanıtlamış bi futbolcu sonuçta

• @oreilly

Fanatikliğinin etkisinde yazdığın bu yorumların bir anlam ifade etmediğinin farkındasın değil mi ?
  • Güzelim konuyu yorumlarınla kirlettin ya helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mé®t

Güzelim konuyu yorumlarınla kirlettin ya helal olsun.

sen sen ol bu forumda benim de sayfalarca uzanan konum olsun diye konu acip etrafi kirletme modundan cik ondan sonra gel bana bu lafi soyle oldu mu ?

madem o kadar iyi oyuncuydu neden barcelona dan ayrildi neden baska bir avrupa takimina gitmedi dedim konu buraya kadar geldi benim sucum ne ?
  • kardeşim o kadar saçma yorumlar yapıyosun kiartık fanatikliğin bu kadarı!

barcelonadan başka bi takıma gitmesi o oyuncununberbat iğrenç bir oyuncu olduğunu mu gösterir sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRock!

quote:

vay vay milliyetci adama bak sen bana turkiyenin t sini buyuk yaz diyor kendi milletinin oyuncusunu hic hatirlamiyor gidiyor bir tane rumenin adini, sifatini yucelestiriyor

fenerbahce nin chelsea ile oynadigi neydi ? benim bildigim o macin adi finaldi

ben hala savunuyorum sergen hagi den 1000 kere daha iyi bir futbolcu o adam yabanci olup turkiyede oynasaydi kiymetini gorurduk

hayat 1 defa yuzunuze guldu gittiniz uefa kupasini aldiniz sonra da sansiniza super kupayi aldiniz daha da omrunuzde basari falan yok zaten sizi dinliyen yorumlarinizi okuyan dunyayi hala 2000 yilinda zannedecek

siz boyle devam edin

Finalın Çeyreğiydi.

Sizin Ne Başarınız Var ?

• quote:

quote:

sen sen ol bu forumda benim de sayfalarca uzanan konum olsun diye konu acip etrafi kirletme modundan cik ondan sonra gel bana bu lafi soyle oldu mu ?

madem o kadar iyi oyuncuydu neden barcelona dan ayrildi neden baska bir avrupa takimina gitmedi dedim konu buraya kadar geldi benim sucum ne ?

Maradona'da Barcelona'dan ayrılıp Napoli'ye gitti kötü futbolcu mu oldu ? Çok saçma konuşuyorusun cidden.
  • quote:

quote:

Sayfalarca konu açmak derdinde değilim. Sayfalarca süren tek konum var oda imzamdaki link mevcut olan konu. Onuda aylardır senin gibi provakatörlerden koruyarak varolmasını sağladık. Ne o çok mu rahatsız oldun ?
  • hagi ...
  • quote:

vay vay milliyetci adama bak sen bana turkiyenin t sini buyuk yaz diyor kendi milletinin oyuncusunu hic hatirlamiyor gidiyor bir tane rumenin adini, sifatini yucelestiriyor

fenerbahce nin chelsea ile oynadigi neydi ? benim bildigim o macin adi finaldi

ben hala savunuyorum sergen hagi den 1000 kere daha iyi bir futbolcu o adam yabanci olup turkiyede oynasaydi kiymetini gorurduk

hayat 1 defa yuzunuze guldu gittiniz uefa kupasini aldiniz sonra da sansiniza super kupayi aldiniz daha da omrunuzde basari falan yok zaten sizi dinliyen yorumlarinizi okuyan dunyayi hala 2000 yilinda zannedecek

siz boyle devam edin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.