Şimdi Ara

Hagi Hagi Hagi............. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oreilly

avrupanin en iyileri almanya ingiltere iltalya ispanya gibi ulkelerde bulunur geri kalani bana gore fasa fisodur meydana cikan baska takim varsa da sansina cikmaktadir bu ulkelerin disindada sampiyonlar liginde diger takimlar sampiyonluga fazla favori oynamaz bazi istisnalar disinda tabi ki

Pele de dediğin bu liglerde oynamadı ama dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak gösteriliyor.Sen şimdi Pele kim ? dersin.
  • Hagi türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncu ve oynadıgı futbol tarzıdan dolayı gelmiş geçmiş en iyi oyuncu diyebilirim kendisine kendimce...
  • Mükemmel goller ya..
  • Bu adam insan olamaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mé®t

quote:

orteganin yaninda roberto carlos un yanin da bu adam kim ?

fenerbahce de cok sey yapmadilar belki ama dunyada adlarini tanimiyan yok

Git yat çok uykusuz kalmışsın.

yok uykusuz degilim

bunca senedir niye casillas, raul real madridden ayrilmadilar cunki adamlar hala iyi oynuyorlardi hagi de o kadar guzel oyuncu olsaydi ispanyada ki hayatina devam ederdi tamam turkiyede oynadigi futbola diyecek laf yok ama turkiyede futbol seviyesi ispanyada ki gibi degil belki uefada iyi oynadi ama daha onceki gosterdigi performansin yarisini bile gostermedi

Resmen saçmalıyorsun daha ilk mesajında.

Raul ve Casillas , İspanyol ve altyapıdan yetişme onları göndermeleri öyle kolay değil , Guti bile oynatılmadığı halde gönderilemiyor.

Hagi'nin yurt dışından dönme sebebi ise İspanya'da Avrupa dışından 3 oyuncunun oynayabilmesi kuralı.Barcelonada iken Romario ve Popescu zaten iki yeri işgal ediyordu.

Real Madrid'den dönmesini ise kendisi böyle anlatıyor : " Orada herkes albaydı, Popescu da Lacatus da yoktu, Ben yine Hagi'ydim ama daha önce kimse benden top ayağımda değilken ve oynadığım takım hücumda değilken koşmamı istememişti. Eğer daha önceden koşmayı öğrenseydim koşabilirdim. Üstelik aynı anda 3'ten fazla ispanyol olmayan oyuncu oynatılması yasaktı o zamanlar. Yine de çok güzeldi 2 sene orada olmak; dersimi almıştım... Başladığım yere dönmüştüm: Her gün daha da fazla çalışmam gerektiğini bir kez daha anlamıştım "

Senin Orteganı anlamıyorum , ben o kadar FM oynamış bi oyuncu olarak adını sadece Fenerbahçe'ye gelince duydum.

RC'nin geliş amacı zaten belli , Hagi geldiğinde de herkes ona tanıyordu.(Bknz.1994 Amerika Dünya Kupası)

• quote:

orteganin yaninda roberto carlos un yanin da bu adam kim ?

fenerbahce de cok sey yapmadilar belki ama dunyada adlarini tanimiyan yok

Hagi Hagi Hagi.............

• Yahu bir fenerli olarak bu adamın söylediği şeylerden utanıyorum resmen...
    Şu an Hagi ile anca istatistik bakımından Alex yarışabilir ki Alex öndedir o konuda ama.... Futbol olarak şu an kimse HAGI ile kıyaslanamaz bile. Tamam bizim Kralex de büyük yıldız futbolcu klasmanına bence giriyo ama Hagi ile kıyaslamam onu. Benim çocukluk dönemimde 2 senemi babamında katkılarıyla Gsli olmamı sağlayan tek oyuncu. (Babam Hagi forması almıştı)

Benim sıralamama göre en iyi beşi şöyle yapabilirim.

1. Maradona
    2. Messi
    3. CR7
    4. Pele
    5. Ronaldo 9

Ama bi şey eklemek istiyorum eskileri konuşuyoruz madem pele ve o dönemlerde bence şu an bile ilk 10 a girebilecek tek Türk oyuncu büyük kaptan Lefter dir bana göre. Bakalım Lefter hakkında ne söyleyeceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Yahu bir fenerli olarak bu adamın söylediği şeylerden utanıyorum resmen...
    Şu an Hagi ile anca istatistik bakımından Alex yarışabilir ki Alex öndedir o konuda ama.... Futbol olarak şu an kimse HAGI ile kıyaslanamaz bile. Tamam bizim Kralex de büyük yıldız futbolcu klasmanına bence giriyo ama Hagi ile kıyaslamam onu. Benim çocukluk dönemimde 2 senemi babamında katkılarıyla Gsli olmamı sağlayan tek oyuncu. (Babam Hagi forması almıştı)

1. Maradona
    2. Messi
    3. CR7
    4. Pele
    5. Ronaldo 9

Ama bi şey eklemek istiyorum eskileri konuşuyoruz madem pele ve o dönemlerde bence şu an bile ilk 10 a girebilecek tek Türk oyuncu büyük kaptan Lefter dir bana göre. Bakalım Lefter hakkında ne söyleyeceksiniz

Lefter'i izlemedim , ben Hakan'ın gençlik yılları olarak hakkımı kullanmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Yahu bir fenerli olarak bu adamın söylediği şeylerden utanıyorum resmen...

1. Maradona
    2. Messi
    3. CR7
    4. Pele
    5. Ronaldo 9

İlk 5 yanlış pardon

1. Maradona
    2. Messi
    3. CR7
    4. Hagi
    5. Ronaldo9

pele ile ilgili bişey yazıcaktım araya karışmış

• oreilly sen git halter kaldır baba sana göre değil futbol.
  • Hala Hagi mi Alex mi diyenler var ya
    üzülüyorum onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

Hala Hagi mi Alex mi diyenler var ya
    üzülüyorum onlara

bence sergen
  • sergen Türk futbolunun yetiştirdiği gelmiş geçmiş en büyük oyuncudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

sergen Türk futbolunun yetiştirdiği gelmiş geçmiş en büyük oyuncudur

Atatürk sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim demiş..Türk futbolunun yetiştirdiği gelmiş geçmiş en büyük oyuncusudur diyorsun Sergen için , rahmetli Metin Oktay'dan da mı daha büyük oyuncudur Sergen?
  • sergenin nasıl bir edepsizliğini gördün?
    benim için odur bu bir göz zevki
  • quote:

sergenin nasıl bir edepsizliğini gördün?

benim için odun
  • quote:

sergenin nasıl bir edepsizliğini gördün?

Yani Sergen edepli?ilginç...

Cristiano Ronaldo nasıl Paris Hiltonla düşüp kalkıyorsa Sergen de aynı şeyleri yaptı.Edepli futbolcu alkol kullanıp antrenmana gelmemezlik yapmaz,bu en ufak örnektir
  • arkadaşlar ben zaten sizin sergeni sevmenizi beklemiyorum
    zaten sevmeniz mümkün değil o Beşiktaşlı
    Hagi Türkiyeye gelmiş en iyi yabancı oyuncudur
    Sergen türkiyenin yetiştirdiği en iyi oyuncu
  • Dur bakalım Sergen' e gelene kadar kimler kimler var... Metin Oktaylar, Lefterler, Can Bartular, Hami Mandıralılar, Hakan Şükürler, Aykutlar, Metin Ali Feyyazlar...
  • vay vay milliyetci adama bak sen bana turkiyenin t sini buyuk yaz diyor kendi milletinin oyuncusunu hic hatirlamiyor gidiyor bir tane rumenin adini, sifatini yucelestiriyor

fenerbahce nin chelsea ile oynadigi neydi ? benim bildigim o macin adi finaldi

ben hala savunuyorum sergen hagi den 1000 kere daha iyi bir futbolcu o adam yabanci olup turkiyede oynasaydi kiymetini gorurduk

hayat 1 defa yuzunuze guldu gittiniz uefa kupasini aldiniz sonra da sansiniza super kupayi aldiniz daha da omrunuzde basari falan yok zaten sizi dinliyen yorumlarinizi okuyan dunyayi hala 2000 yilinda zannedecek

siz boyle devam edin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.