Şimdi Ara

Hagi Hagi Hagi............. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Topun düşüşüne bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oreilly

neyse siz bol bol gecmise takilip hagi nin videolarina bakip kendinizi avutun

emrah in da unutabilsem sarkisini dinleyin de tam olsun

arkadasin biri demis ki en guzel golu hagi nin golu secmisler tamam dogrudur adam gercekten guzel gol atmistir diyecek laf yok ama adamlar yeri gelince hatirliyorlar sizin gibi yatip kalkip hagi diye bagirmiyorlar

ne haginiz varmis be kardesim adam futbolu birakali ne kadar zaman oldu hala pisirip pisirip onumuze koyuyorsunuz sanki sergen ondan farkliymis gibi

yeni futbolcular yetistirin

hagi sizde olsaydı ve bizde yaptığı şeyleri yapsaydı eminimki o kadıköydeki boğa heykelini kaldırıp haginin heykelini dikerdiniz.bu bi abartı değil çok ciddi söylüyorum...

• Hagi nin son resmi milli maçı olması lazım.64 yıllık yenemedikleri Macaristanı 2-0 yeniyorlar 36lık hagi sanki 23 lük gibi oynamış .

• Macaristan maci nin ozetini izleyinde ara pas neymis bir hatirlayin.
  • I LOVE YOU HAGI
  • I LOVE YOU HAGI +1905
  • KOCA USTA
  • Sanırım birdaha hiçbir zaman o heyecanla lig maçı izleyemiycem, her maç olduğunda bakalım şimdi ne yapacak diye TV ye yapışırdım.
    Bugün istatistik olarak önünde olanlar olabilir , ama mantalite , kabiliyet olarak önünde adam yok.Dünyanın en iyi 5-10 'unda çok rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

Sanırım birdaha hiçbir zaman o heyecanla lig maçı izleyemiycem, her maç olduğunda bakalım şimdi ne yapacak diye TV ye yapışırdım.
    Bugün istatistik olarak önünde olanlar olabilir , ama mantalite , kabiliyet olarak önünde adam yok.Dünyanın en iyi 5-10 'unda çok rahat.

Quaresma Ronaldo'dan da yetenekliymiş Hagi'den de ben demiyorum bazıları diyor.
  • Bu konuda bi tane provokeman vardı adı oreaily miydi neydi ? Adamla 1 hafta uğraşmıştık, canı sıkıldığı zaman gelip '' Sergen daha iyi, Hagi topçu mu, Carlos ezer, Ortega büker '' diyip duruyodu. 2009 yılının en efsane trolllerinden bi tanesiydi arkadaş, sınırsız çizmişler doğal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRoS_35

Hagini cevabı bu golü futboldan anlamayan herkese gelsin afiyet olsun.

her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor
    birde spikerin sözleri süper , şu haciye bakın , şu vuruşa bakın

• FUTBOL BİR DİN OLSAYDI TANRISI ''HAGİ'' OLURDU..
  • quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

quote:

Orijinalden alıntı: BaRoS_35

Hagini cevabı bu golü futboldan anlamayan herkese gelsin afiyet olsun.

her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor
    birde spikerin sözleri süper , şu haciye bakın , şu vuruşa bakın

İp gibi gidiyor ya top muhteşem.

• özledik o bir anda hızlanıp rakibi geçişlerini
    özledik o müthiş sol ayağınla attığın frikikleri ceza sahası dışından attığın golleri
    bazıları gibi küçük maçlarını adamı değildi hagi büyük maçlarda da maça ağırlığını koyan bir adamdı
    ah ah melo nun uzun topları, selçuğun,frikikleri emre nin sol ayağı ile 3 futbolcudan bir hagi zevki almaya çalışıyoruz napalım
    tabii o müthiş çalımlarından ve biranda hızlanmalarından yoksun olarak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.