Şimdi Ara

günde kaç saat uyursunuz, benmi anormalim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçektende bu konuyu merak ediyorum ben günde 10saatten aşşa uyunca sersem ve mal gibi oluyorum vede zaten kalkarken uykumu alamıyorum haftasonları ise 12saati buluyor uyumam.işten gelince açıkçası yatıyo olmak çok koyuyor bana boş vaktimde tek yaptığım şey uyumak oluyo buna nasıl bi çözüm bulabilirim 6saat uyuyupta cin gibi olan insanlar var ben niye böyleyim anlamadım ciddi ciddi uyku hayatımdan bezmeme neden olucak hal almaya başladı normal bi insanın 7 saat ile yetinmesi lazım peki bana niye yetmiyo ben bunu anlamadım varmı bi tavsiyeleriniz çok ciddiyim napıyımda günde 7saat uyuyarak sabah kalktığımda uykumu almış oluyum ve gün içerisinde mal gibi olucağıma cin gibi oluyum gerçekten bi yolu varmı bunun yoksa sonunda valla doktora gidicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeNoMoRpH -- 23 Şubat 2008; 1:29:26 >

• İşe giderken günde ortalama 5 saat uyurdum... Geçen gün 39 saat uyumadım arkadaşımın dedesi hastanede refakatçi kaldık... Şimdide ortalama 7 saat uyuyorum...
  • Günde sekiz saat uyku yetişkin insan vücuduna yetecek geri kazanımı sağlayacak uzunluktadır. Tavsiye ederim.
  • 8 saat 20 dakika tam süresi

bi kac kez kontrol ettim bu sonuca ulastım

ayrıca kişiden kişiye fark var

10 saat uyuyp uykusuz kalan eya 5 saaat ile zinde olan cok arkadasım var
  • ben de 7-8 saatten fazla uyursam mal gibi oluyorum.

asıl önemlisi yatış zamanlarının düzenli olması, yatma vakitlerin düzensizse 10 -12 saat uyu yine uykusuz hissediyorsun. 11.00-12.00 ideal yatma vakti, 7 saat ideal uyku süresidir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 23 Şubat 2008; 1:40:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .C.O.

Günde sekiz saat uyku yetişkin insan vücuduna yetecek geri kazanımı sağlayacak uzunluktadır. Tavsiye ederim.

Yaş azaldıkça bu süre artıyor mu?
  • ben günde 2 saate yakın uyuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3
  • Her gün 4 saat ile 5 saat uyuyorum.
    Uyumanın boşa giden bir zaman olduğunu düşünüyorum.
    Uyumak yerine kestirmeyi tercih ederim..
    Benim gibi bilgi işlemciler nedense pek uyumazlar.
    Patronlarım sabahın 3 de bile posta atarlar. Sabah 9 da gene iş başı yaparlar.
    Be hiç birimiz şizofren olmadık Allaha şükür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Her gün 4 saat ile 5 saat uyuyorum.

nedense bende boyle dusunuyorum

dershane zamanları gunde 5 saat uyuyp dersneye gidiorm

1-2 hafta bvu birikiyor ve boş oldugum bir gunde uzun bir uyku ile hepsini atıyorum

uyumak yerine daha güzel seyler yapabilecegimi dusunuyorum her zaman en kotu ihtimalle ders calısıyorm zaten

• normal alarmsiz uyumam 8 - 8.5 civarıdır. Haftaiçi genelde 5-6 saat uyuyorum, bu da haftasonları 9 saat uyumama falan sebep oluyor. 6.5-7.5 saat civarı uyuduğumda sersem kalkıyorum nasıl bir uyku evresiyse artık...
  • ben 16 saat uyuyorum ama hiç bir şekilde kendimi ham hissetmiyorum bana yetiyor bu kadar uyku
  • hafta içi okul varsa 5 saat ort. vize ve finallerde 2-3 saat
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Her gün 4 saat ile 5 saat uyuyorum.

Al işte benle aynı düşüncede olan biri...
  • peki az uyuyupta uykuyu almanın bi formülü varmudr bana niye yetmiyo uyku hiç
  • Kanuni Sultan Süleyman'a Vezir-i Azam Sormuş
    'Efendim Niye günde 3 saat uyku uyursunuz' demiş
    Kanuni de ' Şu Fani Dünya da kaç saatlik ömrümüz kaldı da onu uykuya harcayayım demiş.. ;)

bende fazla uyumam 3-4 saat yetiyor.. pazarları kestiriyorum 1-2 saat o kadar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: XeNoMoRpH

peki az uyuyupta uykuyu almanın bi formülü varmudr bana niye yetmiyo uyku hiç

Tamamen bünyeye bağlı bu...
  • 4-5 saat...
  • uyuyabildigim kadar uyuorum. kalkip bi daha uyuyorum sonra BOMBA gibi oluorum ..insandan insana deişir bu saatlerce uyuma olayi !
  • valla aslında bu bi hastalık kan yorgunlugu diye bi şey bende ne kadar uyusamda (12-13 saat) uyandıgımda hala yorgun ve halsiz olabiliyorum gün içinde dediğin gibi sersemlikte oluyor ama hiç uyumassam 40-50 saat cin gibi oluyorum yani uykusuzluga bünyem süper dayanıyor 2-3 gün uykum gelmeyebiliyor lakin bi uyudummu iptal oluyorum :)

şuan 40 saattir uykusuzum ve bu mesajı harf hatası yapmadan yazdıgıma inanıyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.