Şimdi Ara

(güncelleme) 11.30'da Direksiyon Sınavım Var (Kaldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
7.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sınavı geçemedim, bu ikinci sınavım. Sırf bunun için yazlıktan geldik bir ton bilet parası, üstüne ders ve sınav harcı da var çok pahalıya geliyor. Son taktikleri vermek isteyen var mı bu sefer geçmek istiyorum

Güncelleme:

Yarın 3. Sınava giriyorum, bugün 2 saat sürdüm hiç hata yapmadım inşallah geçeceğim yarın baltalimanından seyrantepeye kadar sürdük artık alırız herhalde

Edit
    Aldım ehliyeti arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 22 Temmuz 2017; 15:15:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Geçenkinde nasıl kalmayı başardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görkem Y. kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi bilmiyorum zaten park alanına girerken benimle beraber 3 araba daha vardı telaş yaptım stop etti araba, sonra da geri geri giderken frene sert basmışım tak diye durdu stop etti zannettim kontağı çevirdim ama etmemiş:(

• Geçen sene üniversite sınavlarını atlattık gelip burada bunda heyecanlanıyorum şaka gibi

• Ne olursa olsun gazi bırakma debriyaji sert salsanda gaz verince stop etmez. Rahat ol güler yüzlü ol. Başarılar

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Helal olsun istesem yapamam.
  • Heyecan yapma yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N11'de 11.11 için ses seda yok
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Heyecan yapma yapsanda belli etme biliyormus gibi cok rahat ol aynlari falan kontrol etmeyi sakin unutma kapiyi sol elle ac stop ettirdim ettircem diye korkma cok rahat halledersin bu sekilde basarilar

• Kolay gelsin ben de çok zor aldım cidden full masraf. Yeni kurallar çok sinir boZucu en ufak hatada indiriyorlar sen burda nasıl kalmayı başardın diyenlere bakma zamanında 10 metre düz yolda araba sürdürüp ehliyet veriyordu sürücü kursları şimdiki sınava girseler görürüm onları. Hoş sınavın zor olması bir yandan iyi tam öğrenmeden ehliyet sahibi olmamıs oluyo insan

• ne kadar masraf ettiniz? 2200 gibi bir rakam duydum ama doğru mu?

• zero-man kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam ikinci sınav çok pahalıya patladı bana

• Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi misin öyle bir şey mi vardı babamda da araba yok hiç tecrübem olmadı o yüzden aldığımız iki dersle geçmeye çalışıyoruz

• Öyle demeyin oldu mu oluyor :(

• Sınav sonrası bilgilendir bizi olur mu nasıl geçtiği hakkında?
  • Yazarım buraya. Baltalimanı'nda sınav şimdi hastanenin çay bahçesinde bekliyorum bakalım gideceğim birazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Yazarım buraya. Baltalimanı'nda sınav şimdi hastanenin çay bahçesinde bekliyorum bakalım gideceğim birazdan

Baltalimanı Kemik Hastanesi mi?

• Emniyet kemerini aynaları kontrol etmeyi unutma gerisi senin tecrübene bağlı başarılar👍🏼

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    Evet

• Hocam valla öyle şimdi benden önceki arkadaş sınava başladı komiteyi falan gördüm insanı geren tiplere benzemiyorlar umarım geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Evet

Çok iyi bi yer yaa sırf çay içmeye oranın hamburgerini yemeye gidiyorum bazen. Boğaza sıfır normal bi kafe olsaydı orda çay 6 lira olurdu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.