Şimdi Ara

(güncelleme) 11.30'da Direksiyon Sınavım Var (Kaldım) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
7.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen şimdi kurallara uymamışsın birde bunu gelmiş savunuyorsun.Kaza yapmaman yapmayacağın anlamına gelmiyor.Yarayla bereyle ne alakası var bu işin?
  • G.U.Y kullanıcısına yanıt
    yeni kurallar ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Sen şimdi kurallara uymamışsın birde bunu gelmiş savunuyorsun.Kaza yapmaman yapmayacağın anlamına gelmiyor.Yarayla bereyle ne alakası var bu işin?

Kurallara uyup ehliyeti cebine alıp magandalık yapanlara kullanın bu sözlerinizi. Ben aracımı insan gibi kullanıyorum kimsenin canına kast etmeden.
  • Yeni sistem iyi ama önceden herkes 100 metre sürsün geçiyordu. Şimdi stop ettirince park edemeyince bırakıyorlar. Heyecandan stop ettiren çok fazla oluyor. Özellikle parkta 1 hakkınız var o çok saçma ben o yüzden kalmıştım arabanın neredeyse yarısı dışardaydı
  • Ben tek seferde geçtim.Park alanındayken hocan sana adım adım yapacağın hamleleri öğretsin.Sende aynı şekilde adım adım yap.Bende park alanından çıkarken stop ettirmiştom ama devam etmemi söylediler.

Park yaparken tam kır.Lastik kaldırıma değse bile hakkın yanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 de direksiyon sınavına girmiştim 3 kere girdim kaldım dahada gitmedim bu ehliyet işi ticarethaneye dönmüştür herkesin arabası yok
    sürücü kursunda bir tane ögretmen görevli var ona tam ayar oldum.işi gücü yok o memleketten adam çıkmaz filan agzına iki tane patlatsaim geldi böyle tipler hep benimi buluyorr.
  • Hala kurallara uyup diyor ya.Arkadaşım anlamayla alakalı bir sıkıntın mı var? Araba kullanmanın birinci kuralı ehliyet sahibi olmaktır.Adam en büyük kural ihlalini yapıyor hala kurallara uymaktan bahsediyor.Başına bir iş gelmediği gelmeyeceği anlamına gelmez.Herhangi bir kazada ehliyetin olmadığı için direk suçlusun.Ayrıca usta şoförlük seninle alakalı değil karşı taraf iyi şoför değilse elinden bir şey gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Hala kurallara uyup diyor ya.Arkadaşım anlamayla alakalı bir sıkıntın mı var? Araba kullanmanın birinci kuralı ehliyet sahibi olmaktır.Adam en büyük kural ihlalini yapıyor hala kurallara uymaktan bahsediyor.Başına bir iş gelmediği gelmeyeceği anlamına gelmez.Herhangi bir kazada ehliyetin olmadığı için direk suçlusun.Ayrıca usta şoförlük seninle alakalı değil karşı taraf iyi şoför değilse elinden bir şey gelmiyor

Haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Yeni sistem iyi ama önceden herkes 100 metre sürsün geçiyordu. Şimdi stop ettirince park edemeyince bırakıyorlar. Heyecandan stop ettiren çok fazla oluyor. Özellikle parkta 1 hakkınız var o çok saçma ben o yüzden kalmıştım arabanın neredeyse yarısı dışardaydı

Benimki biraz hatalıydı hoca dedi daha 1 hamle hakkın var , az ileri git dedi. gittim direksiyonu tam kırmayınca arka taraf içerde ön taraf dışarda kalınca elendin demişlerdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

Helal olsun istesem yapamam.

Heyecan insana yaptirabilir boyle seyler. Direksiyon sinavi stresli oluyor. 2000liymissin simdi gordum. Elinden geldigince hizli almaya bak giderek zorlasiyor cunku.

• Ben bu sürücü kurslarını anlamıyorum.

Adamlar acemi sürücüden profesyonel gibi kullanmasını istiyorlar. En küçük hatada bırakıyorlar. Daha direksiyona yeni geçmiş adam nasıl hata yapmadan kullansın?

Adam süre süre öğrenecek işte. Ne olmuş stop ettiyse?Arabayı havaya mı uçurdu?

Millet parayı sokaktan mı topluyor sanki?

• quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

Kolay gelsin ben de çok zor aldım cidden full masraf. Yeni kurallar çok sinir boZucu en ufak hatada indiriyorlar sen burda nasıl kalmayı başardın diyenlere bakma zamanında 10 metre düz yolda araba sürdürüp ehliyet veriyordu sürücü kursları şimdiki sınava girseler görürüm onları. Hoş sınavın zor olması bir yandan iyi tam öğrenmeden ehliyet sahibi olmamıs oluyo insan

2 ay önce aldım yeni kurallarla. O kadar abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Dediğiniz gibi sadece 10 metre düz yolda gidene de verilmemeli artık.

• Yarın 3. Sınava giriyorum, bugün 2 saat sürdüm hiç hata yapmadım inşallah geçeceğim yarın baltalimanından seyrantepeye kadar sürdük artık alırız herhalde

• Aldım sonunda be

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Aldım sonunda be

Tebrikler

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    G.U.Y kullanıcısına yanıt
    Sağolunn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 22 Temmuz 2017; 17:16:59 >
  • iDenis kullanıcısına yanıt
    Kardeş kalınca hemen bidahaki tarihteki direksiyon sınavına giriliyormu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.