Şimdi Ara

(güncelleme) 11.30'da Direksiyon Sınavım Var (Kaldım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
7.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ailemle beraber tatildeyiz zaten tek başıma gitmiyorum. Yazlığa gitmeden önce ilk sınavım vardı onu geçseydim sıkıntı olmayacaktı geçemeyince gelmek zorunda kaldım. Ailem benden çok istiyordu almamı bilip bilmeden konuşmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonuc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçemedik hocam yazdım yukarıda

• Gecen martta 3. girişte aldim. İlk girdigimde kalacagimi biliyordum cunku arabamız yok. İkincide komisyon yüzünden kaldim. Resmen sasirttilar. 3te ise rahatça bitirdim. Son girişteki komisyon cok iyiydi. Allah razı olsun 1700 geldi ehliyet

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    1.700 iyimiş hocam bizim daha ilk sınavdan 2.200₺ dü

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Bende komite de görev alıyorum. Sen burada ki arkadaşların çoğunun sözüne kulak asma göründüğü kadar kolay değil hele ki park işi. Parkı halletmen için özellikle usta öğreticinin iyi olması ve sınav parkurunda çalışman gerekir. O yüzden ne yap ne et mutlaka sınav parkurunda çalış yoksa geçmek yine zor olur dosyanı yakarsın ..

• ermanerz kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam tavsiyeniz için 2 ders daha alacağım sınavdan önce parkurda.

• 11 de idi benimde sinav hepsini temiz hallettim çıktım haftayada alırım ehliyeti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iDenis kullanıcısına yanıt
    Geçersiniz o zaman tatilin tadını çıkar dert edecek bir durum yok olan olmuş artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

Helal olsun istesem yapamam.

Sen 16 yaşında pedofiliyi savunan çocuk değil misin? Muhtemelen daha hayatında pedala bile basmamışsındır akıl veriyorsun burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroTrumpSimulator2

quote:

Sen 16 yaşında pedofiliyi savunan çocuk değil misin? Muhtemelen daha hayatında pedala bile basmamışsındır akıl veriyorsun burada.

Konunun içeriğini okumamışsın belli ki ağlama burda. Pedofiliyi falan desteklemiyorum. Ve başlık saçmaydı bir salaklık yapıp yazdım işte konuyla alakası pek yoktu. Kişisel gelişimle alakalıydı o konu.
  • quote:

quote:

quote:

Konunun içeriğini okumamışsın belli ki ağlama burda. Pedofiliyi falan desteklemiyorum. Ve başlık saçmaydı bir salaklık yapıp yazdım işte konuyla alakası pek yoktu. Kişisel gelişimle alakalıydı o konu.

bu senin konu sahibini kendin nasıl bir şey olduğunu bilmemene rağmen kötülemeni haklı çıkarmaz. bu arada ağlaması gereken sensin bence konudaki arkadaşlar ciddi idi

• Gecmis olsun. Kalinca masraflar ne oluyor ? Benim zamanimda egitim 200 , 50 de sinavdi. Artik daha mi fazla ?

• Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Yazılı sınavdan kalınca 100 tl,direksiyon sınavından kalınca 210 tl veriliyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stille

Yazılı sınavdan kalınca 100 tl,direksiyon sınavından kalınca 210 tl veriliyo.

Tekrar sinava girmeye mi yoksa sinav + egitim dahil mi direksiyon ?

• 4 kere kaldım, sinyali kısa verdiğim için kaldığımı biliyorum ben.insanların kalması işlerine geliyo bizzat ehlieyt kursu sahibinden duydum bunu şu son dönemde baya iyi para kazanıyoruz demişlerdi,birde sınava giren ehliyet hocalarınada para veriyolar artık,çok iyi tezgah kurmuşlar ne diyelim.trafik polisi varken sınava arabası dahi olmayan öğretmenleri görevli yapmaları tam bir saçmalık zaten.

• Ben direksiyondan kalınca 100₺ veriyorum hocam 80₺ de bir ders parası ne kadar almak istersen o kadar veriyorsun.

• Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Eğitim dedikleri 1 saat ders onda da bir şey öğrenebiliceğini sanmıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu senin konu sahibini kendin nasıl bir şey olduğunu bilmemene rağmen kötülemeni haklı çıkarmaz. bu arada ağlaması gereken sensin bence konudaki arkadaşlar ciddi idi

Bilmediğim konu değil daha önce araba kullandım. Ayrıca ciddi olduklarını biliyorum ihbar edildim zaten.

• Açıkçası kurs ve pratik dersleri çok önemli. Özellikle size öğreten kişi eğer pratikleri sınav formatında ve sınav parkurunda yaptırırsa rahat geçersiniz. Benim kurs hocam L parkı defalarca yaptırdı. Sınav günü de tam park esnasında küçük tüyolar verdi ve onun sayesinde rahatça park ettim. Kuralların katı olması çok iyi. Sonuçta trafikteki araç sayısı her yıl artıyor. Hatta en başından beri bu kadar katı olmalıydı bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.