Şimdi Ara

(güncelleme) 11.30'da Direksiyon Sınavım Var (Kaldım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
7.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam valla kimse bilmiyor orayı boğazda bu kadar güzel denize sıfır yer çok az var. 75kr çay.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otomatikte surseniz sıkıntı heyecan var başka bir araçla trafiğe kapalı alanda çalışma yaptınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtin mi krdş ?
  • Kaldık beyler yine parkı yapamadım hiç gözünün yaşına bakmıyorlar bir dahakşne artık yapacak bir şey yok

• Yetişemedim. Süre sıkıntın yok sakin sakin takıl dicektim ama olmamış. Sağlık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Doğru hocam ikinci sınav çok pahalıya patladı bana

Bende 5 sene önce aldım ehliyeti, ilk seferinde geçemedim oysa hiç stop ettirmedim çok akıcı ve kuralına uygun kullandım rahat rahat park da ettim ama nedense sınavdan kaldım.

Sürücü kursunu aradığımda bir açıklama bile yapmadılar sadece kaldın dediler, nasıl moralim bozuldu varya.

Dedim en aptal insanın bile aldığı ehliyeti ben nasıl alamam nerede hata yaptım falan ağlıyorum sinirden evden çıkmadım 1 hafta daha.

Sonra kursa gittim tekrar, kadınla konuştum.La meğerse kurstaki herkes kalmış.22 kişiden 22 side kalmış sınavdan kendi arabası olup zaten hergün kullanan adam bile kalmış.

Tek dertleri para kazanmak, sınav harcı vs. Almak için ikinci kez herkesi sınavdan bırakmışlar.İkinci girdiğimde yarı yoldan dönderip tamam sen biliyorsun zaten diyerek direk ehliyeti verdiler

O yüzden moral bozma ikincide geçersin yeterki sakin ol adımları atlama ayrıca debriyajı çok salma yarım debriyaj yap gerekirse.kavrama noktasını hisset, araç titremeye başlarsa anla ki stop edecek debriyajı bırakma sonuna kadar bas tekrar stop etmeden kurtarırsın.

• quote:

Kaldık beyler yine parkı yapamadım hiç gözünün yaşına bakmıyorlar bir dahakşne artık yapacak bir şey yok

Neredesin la gel ders vereyim merak etme para istemiyorum Biraz alıştırma yaparsan çok kolay park etmek göreceksin dediğim gibi arabayı hissetmen lazım.

• 2. Di hocam zaten edemedim bir türlü park açıyı tutturamadım

• quote:

Hocam valla kimse bilmiyor orayı boğazda bu kadar güzel denize sıfır yer çok az var. 75kr çay.

Aynen öyle çok bilinen bi yer değil öyle olsa ful çekerdi. Elleme kimse bilmesin bilenler keyfini çıkarsın (Biz )

• Gidiyorum yazlığa hocam sağolun yine de. Bir dahaki tarihte gelip gireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

Kolay gelsin ben de çok zor aldım cidden full masraf. Yeni kurallar çok sinir boZucu en ufak hatada indiriyorlar sen burda nasıl kalmayı başardın diyenlere bakma zamanında 10 metre düz yolda araba sürdürüp ehliyet veriyordu sürücü kursları şimdiki sınava girseler görürüm onları. Hoş sınavın zor olması bir yandan iyi tam öğrenmeden ehliyet sahibi olmamıs oluyo insan

Yine de birçok şey öğretilmiyor hala malesef...

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yazliktan rahat alirim diye orda yazilmistim.balikesir altinolukta.adamlar gozunyn yasina bakmiyordu.alirsan istanbulda alicaksin.daha rahat.her neyse bende babamda otomatik var diye manuel tecrubesizlikle adamlarin ogretigiyle almaya calistim.olmuyor oyle hocam.ek ders al.yada akrabandan ogren.valla amcam 2 gunde ogretti.istanbulda kamyonlarla otobuslerle surdum sinav zamani -girdigim yerde 10 dk isiklari bekliyorsun full dolu tatil yeri-en az 2000 kez fren debriyaj yaptim.2000 kere arabayi kaldirdim.valla bende en sonunda aldim.

Diyecegim pratik yap.yoksa gecemezsin

• DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Sonuncu da mı aldınzı hocam siz? Ben de yazlığa gitmeden önce alayım dedim akçaydayım, geçemeyince böyle gidip gelmek zorunda kaldm yazın almak büyük hata

• Valla ben ilk kez ayağımı pedala sürücü kursunda değdirdim ama ilk seferde verdim sınavı. Hem de 4 kez kaldırdım yokuşta önümde tır vardı

Mantığını tam ögrenememişsin onu biraz çalışman gerek yada direksiyon hocanda iş yok.

Mantığını kavrayıp kuralına uygun yaparsan hareketleri bir şekilde mutlaka park edersin.

Anladığım kadarıyla sadece park etmekte sıkıntı yaşıyorsun, park etmek en kolay kısım zaten.Rica et birisinden sana yardımcı olsun imkanın varsa boş biyerde deneyin.

Moral bozma alırsin eninde sonunda, nasıl kasaplar ehliyet alıyor sen mi alamicaksin takma kafaya.

Akcaydanmi aliyonuz

Hayır akçayda yazlıktaydım sınava istanbulda giriyorum hocam

Akcaydaki sikinti iyiki ordan almamissiniz.izmir yolunda cumartesi surmek kadar sacma bi sey yok.istanbulda gecersiniz hocam.benim parkin falan iyidi kolay is.aslinda yaninizdaki adamin size yardim etmesi gerekiyo park ederken.iki kere kamyon sikistirmasi yuzunden kaldim.her neyse sizi cok iyi anliyorum.bende ygsden sonran almistim yazin.kiz arkadasimi gezdirmek icin:).suan otomatik araba var kullaniyorum.ama hala bi bilincaltinda basarisizlik damgasi var gibi.ysg-lys girdim inanin ehliyete daha fazla heyecanlandim.

• Umarim kalirsin ailene o kadar eziyet cektirdin madem varsa sinavin neden sen tatile gittin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam vallahi YGS-LYS dönemi bitti benim geçen sene onların yanında bu ehliyet o kadar önemsiz ki ama yine de insan heyecanlanmadan sinirlenmeden edemiyor kafayı yedim sinirden. Aslında hiç önemli bir şey değil dediğin gibi üniversite sınavının heyecanını atlatmışız bu nedir ki? Kafaya çok takmamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.