Şimdi Ara

Güç düğmesine basıyorum 2 dakika sonra açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunu bir türlü çözemedim.3 anakartta da aynı sorunu yaşayınca (DFI LGA 775 sistem - MSI-GIGABYTE UD3P) power dan şüphelenmeye başladım.5 aydır anakart manyağı oldu makina değişe değişe.Ama çözemiyorum
    Düğmeye basıyorum 2-3 dakika sonra fanlar dönüp post ekranına geliyor.Ha keza uyku moduna alıncada makina uyku modundan çıkamıyor.Ya yeniden başlatıyor yada açılmıyor kasadan elektriği kesip bir süre bekleyince kendiliğinden açılıyor
    FX6300
    GTS 450 EKRAN KARTI
    TEAM DARK 1866 CL9 RAM
    ASUS 550 WATT POWER

power 2009 yılında ikinci el almıştım bu arada

• Yüksek ihtimalle güç kaynağının kondansatörleri gitmiş, güç kaynağını değiştirebilirsin...
  • Power suply i değiştir.duzelmesse bios değiştirmeyi dene.kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastStorm L kullanıcısına yanıt
    hocam ddr2 sistemimi seviyordum bu sorun bas gosyerince anakart bozuldu diye amd sisteme gectim 2 anakart degisti sorun ayni.Hani sogukta mars basmazda motor isininca calisirya buda boyle.zatwn geriye psu ile ram kaldi degismedik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sistem bana gelse ilk deneyceğim donanım psu olurdu :) dediğiniz gibi marş basmıyorsa ilk neye bakarız aküye :)
  • Zaten 2. el aldım demişsiniz ben pek güvenmem 2.el psu ya.Serviste tamir ettiklerimize bile güvenip müşteriye vermiyoruz kendimiz kullanıyoruz.Siz en iyisi onu değiştirip deneyin
  • LastStorm L kullanıcısına yanıt
    doğru haklısınız:) ikinci el aldım üzerinden de 5.5 yıl geçti çok sistem devirdi ama en sonunda kendiside gitti.Teşekkürler Power alıp deneyceğim sorun ondan değilse şayet iade ederim .Bu arada 600 W önerebileceğiniz modüler power var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben fsp markasını severim ama birçok iyi marka var tabiki serviste ocz marka modüler power kullanıyoruz oda sorun çıkarmadı. corsair de olabilir.
  • teşekkürler yardımların için.
  • rica ederim elimizden gelen bişey olduktan sonra zevkle :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.