< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufrido -- 11 Şubat 2016; 23:26:08 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufrido -- 11 Şubat 2016; 23:26:08 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Nedenler:
Anahtar Kelimeler:
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akak93 -- 12 Şubat 2016; 17:21:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
MSI GT72 Dominator Pro 2QE---------İşlemci: Intel Core i7-4710HQ Quad Core Processor (6M Cache, 2.50GHz - 3.50GHz) 47W-----Depolama: 4 x 128GB mSATA SSD in Super RAID 3 1TB 7200rpm HDD Ekran kartı: NVIDIA Geforce GTX 980M 8GB GDDR5-----RAM: 32GB DDR3L 1600MHz RAM-----Optik sürücü: BD-RW with SuperMulti 8X DVD /-R/RW Dual Layer Ekran: 17.3" Full HD Non-Reflection Display (1920 x 1080)-----Ağırlık: 3,81Kg---------------------Razer Ouroboros
|
|
|
MSI GT72 Dominator Pro 2QE---------İşlemci: Intel Core i7-4710HQ Quad Core Processor (6M Cache, 2.50GHz - 3.50GHz) 47W-----Depolama: 4 x 128GB mSATA SSD in Super RAID 3 1TB 7200rpm HDD Ekran kartı: NVIDIA Geforce GTX 980M 8GB GDDR5-----RAM: 32GB DDR3L 1600MHz RAM-----Optik sürücü: BD-RW with SuperMulti 8X DVD /-R/RW Dual Layer Ekran: 17.3" Full HD Non-Reflection Display (1920 x 1080)-----Ağırlık: 3,81Kg---------------------Razer Ouroboros
|
|
|
Konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun bendede var klavyeyi söktüm ve üst kasayı yamulttum ses anca öyle kesildi klaviyeyi takamıyorum şimdi yerine tam oturtmadan kullanıyorum :D komik bir durum gerçekten 45 50 lira verip yenisini almak istemiyorum demire sürter gibi bi ses geliyor ama gevşemiştir diyorlar kalibrasyon bozukluğu tamiri varmı |
|